Posuditi ili ne?!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li postoji ovakva tema!
Jako sam ljuta!!!:azdaja:
Posudim komšiji u januaru kofer. Iskrsao mu put iznenada i treba mu veći kofer hitno. Ispraznim neke stvarčice, prebrišem i dam mu.
Zaboravim, jer i nije bio na vidnom mjestu.
Danas odlučila da odložim nekakve zimske stvarčice i vidim da ga nema. Sjetim se gdje je. Pošaljem poruku i dobijem odgovor da je on vratio kofer. Ja kao luda ispreturam namještaj, zavirim ispod svakog kreveta, pretražim sve redom i nema ga.
I šta sada?

pa možda ti vratio kofer pa si ga stavila u džep i izgubila i zaboravila ko zna nemoj da kriviš čoveka zabadava nije lepoo

Ne znam da li postoji ovakva tema!
Jako sam ljuta!!!:azdaja:
Posudim komšiji u januaru kofer. Iskrsao mu put iznenada i treba mu veći kofer hitno. Ispraznim neke stvarčice, prebrišem i dam mu.
Zaboravim, jer i nije bio na vidnom mjestu.
Danas odlučila da odložim nekakve zimske stvarčice i vidim da ga nema. Sjetim se gdje je. Pošaljem poruku i dobijem odgovor da je on vratio kofer. Ja kao luda ispreturam namještaj, zavirim ispod svakog kreveta, pretražim sve redom i nema ga.
I šta sada?
Kazes mu:”kakav je to nacin da me zajebavas”?

Neeema ga. Pet puta provjeravala. Izgubila pola dana. Nisam zaboravna.
Ništa. Piši propalo. Znam da neću ponovo tražiti. Hebo ga kofer.
Ne dam više ništa. Prije nego što neko nešto pita reći ću ,,nemam,,
Neće više nikada moći popraviti loš utisak.
I čudno da ne pita jesi li pronašla kofer ili dođe do mene, dijeli nas 10 m????
Nemoj da pozajmis nikome nista,pogotovo auto.

Ja sam posudio prijatelju automobil i dao mu punomoc da ide u Grcku..Tamu mu auto lupili na Parkingu nije puno samo je dezsni deo otpozadi..Vratio mi ga takvog..ja ga i dan danas vozim takvog a on vise ne trazi auto..

Mnogo je to čudno. Ja uopšte ne pozajmljujem stvari , ako mi treba nešto - odem i kupim. Ako je neka hića , lupetam sad npr. mokra mi je kosa , crko fen za kosu upravo- pozvonila bih pored , potražila - odmah vratila i pravac prodavnica.
Kupi kofer , čoveče.

Back