blacknymph
Aktivan član
- Poruka
- 1.046
Oi! nije mrtav
Bio neko u SKCu sinoc?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slusaj flufi...(ovo se sve zasniva na mom pomucenom secanju,el me mrzi da vikipedisem) explojtedov prvi album s pocetka osamdeset i prve se zvao panks nat ded...
i to je bilo u fazonu "ipak nije mrtav"
a kolko se secam pank je negde sredinom sedamdesetih nastao....
pa ti povezi dokle je bio ziv...
pistolsi mozda snimaju novi album.
http://www.rockserbia.net/svetska-rock-scena/sex-pistols-snimaju-novi-album-dogodine.html?Itemid=2
S obzirom na to koliko je ziveo, '81. bas i nije medju prvim godinama panka...
S obzirom na to koliko je ziveo, '81. bas i nije medju prvim godinama panka...
Zavisi od "vrste" skinsa !! Znam jednog crvenog skinsa ide na punk svirke redovno,ima i svoj punk bend,a znam i jednog white power skinsa koji se druzi sa istim (i punkerima i crvenim skinsom iako bi trebalo da se kolju)!!
Ma nije to toliko zajebano po manjim mestima,ljudi se znaju i opusteno,ali u Novom Sadu je jako zajebano jednog mojeg ortaka crveni su hteli da ga biju! Tu je bas ono bitno koje pertle nosis i skinsi se mrze!! Aj sta slusate mozda i otkrijem neki novi bend??
ne bih se slozio....tj slozio bih se da si ovo napisao pre 7-8 godina..tad je bio pakao...sad? ovo je smeshno...ne pamtim kad sam video skinsa u gradu...ovih nazovi punkera josh i ima po centru po klupama sa dvolitarkama, ali to nije ni blizu kao nekad...
oduvek nosim doktorke, i oduvek sa crnim pertlama...i nikad nisam imao ni najmanji problem...