PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slusaj flufi...(ovo se sve zasniva na mom pomucenom secanju,el me mrzi da vikipedisem) explojtedov prvi album s pocetka osamdeset i prve se zvao panks nat ded...

i to je bilo u fazonu "ipak nije mrtav"
a kolko se secam pank je negde sredinom sedamdesetih nastao....
pa ti povezi dokle je bio ziv...

a te fore znam poput"pank ce ziveti dok sam ja ziv/a"
a zapravo sta vam je pank??
mozd i otvorim temu s ovim naslovom...

bio neko u skc?sve se misle...ovi nasi sajber pankeri...

slusaj flufi...(ovo se sve zasniva na mom pomucenom secanju,el me mrzi da vikipedisem) explojtedov prvi album s pocetka osamdeset i prve se zvao panks nat ded...

i to je bilo u fazonu "ipak nije mrtav"
a kolko se secam pank je negde sredinom sedamdesetih nastao....
pa ti povezi dokle je bio ziv...

S obzirom na to koliko je ziveo, '81. bas i nije medju prvim godinama panka...

Ma nije to toliko zajebano po manjim mestima,ljudi se znaju i opusteno,ali u Novom Sadu je jako zajebano jednog mojeg ortaka crveni su hteli da ga biju! Tu je bas ono bitno koje pertle nosis i skinsi se mrze!! Aj sta slusate mozda i otkrijem neki novi bend??

ne bih se slozio....tj slozio bih se da si ovo napisao pre 7-8 godina..tad je bio pakao...sad? ovo je smeshno...ne pamtim kad sam video skinsa u gradu...ovih nazovi punkera josh i ima po centru po klupama sa dvolitarkama, ali to nije ni blizu kao nekad...
oduvek nosim doktorke, i oduvek sa crnim pertlama...i nikad nisam imao ni najmanji problem...

ne bih se slozio....tj slozio bih se da si ovo napisao pre 7-8 godina..tad je bio pakao...sad? ovo je smeshno...ne pamtim kad sam video skinsa u gradu...ovih nazovi punkera josh i ima po centru po klupama sa dvolitarkama, ali to nije ni blizu kao nekad...
oduvek nosim doktorke, i oduvek sa crnim pertlama...i nikad nisam imao ni najmanji problem...

Hehehe sad bih te naterao da pojedes ova slova da moze! Veceras se jedva izvukoh!

Back