Sid*
Aktivan član
- Poruka
- 1.643
Ja sam imao milion puta frku sa nazi skinsima! Al ko ih ****, imaju mozak ko veverice a muda ko detlici!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tako brate,rodjen sam da budem skins
pa tako brate,rodjen sam da budem skins
sad nek mi neko kaze sta je ovde negativno? Anarhija je najpravedniji sistem koji nazalost nije moguc, tacnije bice moguc kad ljudi budu bili razumni i pametni,a to je skoro pa nemoguce![]()
skinsi uopste nisu kao sto ti kazes,u stvari punkeri su takvi,jebeni ******!!!!
Zna se ko su skinedi i zna se ko su bonhedi, ne mojte ih mesati. . . Ne idu oni zajedno. . .
Nije anarhija napravedniji sistem i ne moze postojati u ovom svetu zbog same psihe ljudi.Mozes ti reci da nema vlasti, predsednika i ostale gamadi, ali ce na celo zemlje doci sindikati od kojih ce se 1 istaci, na njegovom celu ce biti jedan lik i sve ce ti se otprilike svesti na isto kao i pre.Tako da se takozvana "anarhisticka revolucija" nikad nece moci dogoditi.I jos nesto, da zivis u svetu haosa, bez vlasti, policije, ljudi bi izumrli, jer bi se pojavio neko, ubio ti kevu, sestru, ti bi roknuo njega, neki njegov bi roknuo tebe i tako do kraja puta.Zato nemojte jesti g***a o anarhiji i to pogotovo ne na temi o panku...Anarhija nije moguca, dobra i realna i tacka.![]()
![]()
Nije anarhija napravedniji sistem i ne moze postojati u ovom svetu zbog same psihe ljudi.Mozes ti reci da nema vlasti, predsednika i ostale gamadi, ali ce na celo zemlje doci sindikati od kojih ce se 1 istaci, na njegovom celu ce biti jedan lik i sve ce ti se otprilike svesti na isto kao i pre.Tako da se takozvana "anarhisticka revolucija" nikad nece moci dogoditi.I jos nesto, da zivis u svetu haosa, bez vlasti, policije, ljudi bi izumrli, jer bi se pojavio neko, ubio ti kevu, sestru, ti bi roknuo njega, neki njegov bi roknuo tebe i tako do kraja puta.Zato nemojte jesti g***a o anarhiji i to pogotovo ne na temi o panku...Anarhija nije moguca, dobra i realna i tacka.![]()
![]()
Nisam pankerka, al' slusham pank....
A vidim vodi se polemika o slatkoj anarhiji, ne znam da l' je ostvaraljiva u praksi, mada kad chovek pogleda srpsku politichku scenu, mozh' samo anarhist da bude...
Pa rekla sam da je politichka scena u Srbija katastrofa, jedino oni iz seljacke stranke priznaju da su zapravo seljaci... Poshtena vlast tje biti kad je ne bude bilo, relano...sta ti to znaci? da bude anarhist?