PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima.Javljam se iz najvece selendre u Srbiji,iz jednog tzv. grada,mislim da ste culi za njega,zove se beograd(sa malim b).Ovde da bi nasao coveka sa vise od 2 grama treba dobro da se namucis.Ali,to sad nije bitno vidim da se ovde prica o punku pa reko i ja nesto da kazem(ima jos jedan punk forum na krstarici,zove se punks not dead,ali tu raspravljamo o anarhiji i tim glupostima).Od dolaska voljene nam DOS koalicije na vlast broj punkera u otadzbini rapidno je opao.Medjutim,kolko ja vidim dolaze bolja vremena.U mom kraju nikad nije bilo ni jednog punkera(rakovica) a sada ih ima nekoliko sto je fenomenalno.U svetu je punk trenutno veoma popularan pa posto mi u svemu kasnimo dosta za evropom ja uskoro ocekujem kod nas novi,novi val.Zeleo bih svima da porucim da pocnu da prave bendove i da javno kazu sta misle,jer je to jedini nacin da pokusamo nesto da promenimo.Pozdravljam vas sve,´verujte u pank jer on nikad nije bio mrtav niti ce ikada umreti!!!!!!!!!

hej ... sad sam pregledao temu hipik u srcu.Pogledaj o cemu oni pricaju:o anarhiji.Temu je pokrenula neka klinka koja ocigledno zivi u paralelnom svetu,ili u snovima.Odmah da ti kazem da pank nije san,PANK JE STVARNOST!!!Pank pokret je tu da menja svet na bolje a ne da ga dokusuri.Zato prekini da ga mesas sa bolesnim hipi pokretom.Ako si ti anarhista onda bolje uzmi peace ogrlicu,pusti dugu masnu grivu,beri cvece,zivi u zajednici sa mackama,drogiraj se i na kraju crkni negde sa iglom u veni,a nas prave pankere ostavi na miru,da probamo da promenimo nesto.Dovoljno su zla ljudi kao ti naneli panku.Ne treba nam jos vas hipika koji se krijete iza slave koji su stvorili i godinama izgradjivali drugi ljudi.PUNK RULES!!!FOREVER PUNK!!! P.S. Lepo si odbrusio onom seljaku sto se ne pere 20 dana.Svaka cast.Vidis da ipak nisi za anarhiju!!!

Flame:
e Swan bilo bi lepo kad bi imala exploited ...i kad bi mi dala disk naravno

imam nesto,recimo 10 pesmica a treba da nabavim josh...vazi se:))

vericas:
od domacih slusam upravo i ovako gobline,od stranih sex pistols,a ove ostale domace ne mogu da nabavim,npr. hladno pivo ili bese 'ladno pivo
idem iscepana i saram po rukama ali to mi je normalno tako da.....

KADA TE NE SHVATE
AKO TE ODBACE
AKO ZELE DA TE PROMENE
NE DAJ DA TE UNISTE

KADA MISLIS DA SI SAM
TI PODIGNI RUKU
NEK ULICE GORE
ZA NOVI DAN
KADA MISLIS DA SI SAM
MI SMO OVDE IMA NAS GOMILA

ovo nije dobro uticalo na mene:ne:ne:
mislim,lepo receno i sve to al sad sam nesto u bedaku.... :roll: necu ovde o tome....

Glisic86:
Pozdrav svima.Javljam se iz najvece selendre u Srbiji,iz jednog tzv. grada,mislim da ste culi za njega,zove se beograd(sa malim b).Ovde da bi nasao coveka sa vise od 2 grama treba dobro da se namucis.Ali,to sad nije bitno vidim da se ovde prica o punku pa reko i ja nesto da kazem(ima jos jedan punk forum na krstarici,zove se punks not dead,ali tu raspravljamo o anarhiji i tim glupostima).Od dolaska voljene nam DOS koalicije na vlast broj punkera u otadzbini rapidno je opao.Medjutim,kolko ja vidim dolaze bolja vremena.U mom kraju nikad nije bilo ni jednog punkera(rakovica) a sada ih ima nekoliko sto je fenomenalno.U svetu je punk trenutno veoma popularan pa posto mi u svemu kasnimo dosta za evropom ja uskoro ocekujem kod nas novi,novi val.Zeleo bih svima da porucim da pocnu da prave bendove i da javno kazu sta misle,jer je to jedini nacin da pokusamo nesto da promenimo.Pozdravljam vas sve,´verujte u pank jer on nikad nije bio mrtav niti ce ikada umreti!!!!!!!!!
anarhija nije glupost...Just a dream....;)

A kakve veze ima ova sadashnja ili bilo koja druga vlast sa pankerima?Koliko ja znam nisu ih istrebljivali :roll: :wink:

Neki kazu danas ne postoje punkeri.To je prevazidjeno.Punk pokret...Ne verujem u to...A meni je glupo kad neko meni kaze "pankerko".Nekako mi je cudno..ne smatram da pripadam punk pokretu jer nije dovoljno da slusham punk i da sam anarhista...a onda opet ono o prevazidjenosti:Da li neko danas moze da u potpunosti pripada punk pokretu,jer ovo nije '77?I sta to podrazumeva....?mozda je samo stvar u onome sto osecas unutra... :? filozofiram...

ovo je kazu obamrlo stanje duha i tela
svojevrsne zelje za nepokretnoshcju
posebno vreme i prostor
u kome vam je svejedno da li ste srecjni ili tuzni
i ne primecjujete jedni druge
a ustvari se odlichno poznajete
Porazan je nachin na koji se manifestuje mrtvilo
kod onih chija bi zelja za zivotom trebala da je najveca
zainteresovanost za procese u vashoj okolini...ne postoji
moc zapazanja vam je sve slabija
chula vam polako otupljuju na nadrazaje
i samo mislite kako bi ste zeleli sve ovo da prespavate...
jer...vi ste u stanju apatije...apatije...

Gangbangers nisu punk uopste!Oni sviraju nesto na foru garage rocka...mada,kako,nema potrebe pricati...
Ja ih ne volim,apsolutno bolestan imidz...Monotoni su i dosadni,mada umeju da sviraju,slabo koriste taj svoj potencijal.A tekstovi su im cista nebuloza!Macka psihodelije,Dominantna zenka,Libidomobil!?!Naravno,ukusi se razlikuju,ali...Evo sta je neko rekao o njima:
"Ovi ljudi nisu svijesni koliko rokenrol krepava pod naletom njihovog ega, kojeg nikako da ukrote, jer su glupi za takvo nesto... Yebi ga..."

Yeeha:
Gangbangers nisu punk uopste!Oni sviraju nesto na foru garage rocka...mada,kako,nema potrebe pricati...
Ja ih ne volim,apsolutno bolestan imidz...Monotoni su i dosadni,mada umeju da sviraju,slabo koriste taj svoj potencijal.A tekstovi su im cista nebuloza!Macka psihodelije,Dominantna zenka,Libidomobil!?!Naravno,ukusi se razlikuju,ali...Evo sta je neko rekao o njima:
"Ovi ljudi nisu svijesni koliko rokenrol krepava pod naletom njihovog ega, kojeg nikako da ukrote, jer su glupi za takvo nesto... Yebi ga..."

slazem se da su dosadni....ali prestrogo ih ocenjujes...

Mislili ste mrtav je
Mislili ste gotovo
Al' napokon ste shvatili
Malcolm vas je zajeb'o

Nikad nije unisten
Lovom i korupcijom
Nikad nije zastrasen
Vojskom i policijom

Sistem funkcionise
Melje birokratija
Al' kad se klinci udruze
Nastace anarhija

Nekad ste ih gledali
K'o medijsku atrakciju
Cuvajte se ti ce vam
Dici revoluciju

Punk's not dead
Mi to nismo trazili
Vi ste ovo od nas stvorili
Punk's not dead :wink:

Yeeha:
Mislili ste mrtav je
Mislili ste gotovo
Al' napokon ste shvatili
Malcolm vas je zajeb'o

Nikad nije unisten
Lovom i korupcijom
Nikad nije zastrasen
Vojskom i policijom

Sistem funkcionise
Melje birokratija
Al' kad se klinci udruze
Nastace anarhija

Nekad ste ih gledali
K'o medijsku atrakciju
Cuvajte se ti ce vam
Dici revoluciju

Punk's not dead
Mi to nismo trazili
Vi ste ovo od nas stvorili
Punk's not dead :wink:

:wink: :wink: :wink:

E jel su Neurotic Outiders punk posto sam cula negde da su punk ( barem malkice ), a buduci da je sa njima lik iz Pistolsa, pretpostavljam.
Cula sam njihovih par pesama i bas su do jaja, jel ima neko nesto njihovo?
POZ :D
PS> inace, nisam punkerka ( sto se da videti ), samo sam malkice zalutala u temu :wink: .

Black_Swan:
8)
Zanimljiv topic mada verovatno vec ima nekoliko ovakvih...

Ja nisam punkerka,al slusam punk,najvise Oi!(nisam ni skins daleko bilo),i onaj cisti '77...Dakle SEX PISTOLS forever No#1,Ramonsi,CLASH,Dead Kennedys,Cockney rejects,Sham 69,Anti Nowhere League,Die toten hosen,Public image limited,Exploited,rancid,NOFX,Misfits......Sigurno sam nesto zaboravila...
A domaci slabo poznajem...Goblini,Satan Panonski,Hladno pivo i ovo ostalo stvarno sam slabo cula ali pokusavam da nabavim...

Ramonse,pistolse,clash slusam mozda ima godinu dana od pre nekih pola godine sam pocela malo vise bendova...

Zbog cega?Pa svidja mi se ta vrsta muzike...Nema tu nikakve filozofije...

A oblacim se ionako samo da bi se obukla-skroz obicno,najcesce sareno a ne po nekom sablonu(kao panker,metalac sta-god)mada dobro,mogu i pankeri da budu originalni nekad...znam primere...

Sta je punk revolucija...na to vec ne znam da odgovorim dobro....prepustam drugima:)
Pa to bi bilo to sto se tice muzike ..havla labude!!!!!P.S>Zasto su drugi uvek prvi reci mi,zasto su drugi uvek prvi a ne neko kao mi...............!!! :wink: :wink: :wink:

Back