PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav brate!Sto se fanzina tice imas ih neke predstavljene na sajtu koji si naveo,imas i mail-ove na koje mozes da ih nabavis.Imas i link ka scabzine-u,to je jedan od najboljih.Sto se Glisiceve knjige tice,sada nemam vremena,ali recimo da cu da ti za koji dan ostavim ovde kako mozes da je nabavis(i jos neke punk knjige).Ako te jos nesto interesuje,slobodno me pitaj.

Milan-PUNK-Becej:
Znam licno Bobana iz Ritma Nereda,a za tvoju informaciju mogao bi da dodjes u Becej 23 ili 29 avgusta(jos se ne zna tacan datum) jer u jednom danu nastupaju bendovi>RITAM NEREDA,HLADNO PIVO,RARE,EYESBURN,DIREKTORI,DOG HOUSE,INFRAKT...i tako dalje...bice super a ulaz je 200 dinara.Pa ti vidi da li vredi dati 200 dinara za takve bendove ili otici na ECHO ili EXIT!!!

UUUUUUUUU pa ludilo,,, rado bi dosao ali nisam u SRBIJI trenutno!!!

Hvala HARDCOREPUNK clanu na informacijama.

Ajde molim te mi dostavi te brojeve jer mi to jako treba.

Ima jedan fanzin,zove se BOEGRADE DOBRO JUTRO,kazu da je dobar,u Rock Expressu ima oglas ali samo pise ono sta se nalazi u fanzinu,a nikakvi telefoni,ima samo kontakt adresa,pa da im valjda ti prvi posaljes pare.Ali ne znam sta da radim.Da li im ja posaljem pare u koverti,ili prvo neko pisance oko kontakt telefona...NISTA!!!

Bio sam tako hteo da narucim fanzin PUSH MAJ KAR.Stupim sa likom u kontakt,kaze posalji pare,ja mu posaljem,a on mi pedercina ne posalje fanzin...Zamisli...Sad sam skeptik oko slanja novca...

Ako i tebi treba nesto,...neki kontakt telefon ili neka kaseta,cd-a da ti nasnimim...TU SAM!!!!

sta ste sse bre svi nalozili na decka...OK milane, svaka ti cast, pravi si posvecenik punku i to je u redu...moje priznanje, ali svi ste se nesto...sta zamisljas malena? punker ko punker, desava se...ali i ja bih ga zamolila za nesto...da on meni lepo kaze kako ce da mi posalje kopije tih svih albuma koje ima, jel vazi?
ovde u muzickim radnjama tipa IPS imaju neke PUNK knjige, skoro sam videla neku do jaja enciklopediju o punk desavanjima u engleskoj.
poseti www.scabzine.com tu imas posebni link za narucivanje albuma i knjiga
srecno
punk is not dead

Pa ne znam koje bi ti grupe zelela da ti nasnimim.Uglavnom ih imam u MP3,...Da li ti imas komp?Pa da ti ja to nasnimim na MP3,...a ne moras nista placati jer imam hrpu praznih cd-ova a posta nije skupa....Za jedno 5-6 dana kada sredim neke poslove,onda cu ti dostaviti kraci spisak grupa koje imam,...pa ti vidi...

Da li ce neko doci u Becej 23 avgusta,jer ima PUNK fest?Cena karte je tricavih 200-250 dinara...a slusacete LOST PROPELLEROS,DIREKTORE,HLADNO PIVO,DOG HOUSE-valjda ne znam da li su otkazali,69,EYESBURN,YOBO,RARE....nije bas PUNK ali ima tu svega dobrog....

Sledece godine je u planu da osmislimo program od 3 dana-a trebalo bi da dodju(ja mislim da to nije bilo ikada u SCG)---RIBLJA CORBA,RARE,KUD IDIJOTI,HLADNO PIVO,KBO!,RITAM NEREDA,DIREKTORI,DOG HOUSE,EYESBURN,...i neki bendovi iz Holandije...to ako bude bice STRAVA!!!!

PUNK IS NOT DEAD

Trebalo bi da si po korisnickom imenu zensko,ali negde sam procitao ili mi se ucinilo,da si musko...Sta si?

Vidi imam problem u vezi sa mejlom.Ja sam BECEJAC(imam 16 godina)...do 15 sam ziveo u njemu(i roditelji i brat mi zive tamo) ali sam ja zbog kosarke sada u Subotici.Igram u Spartaku.Ja sam preneo svoj komp ovde,...ali pisem iz Internet Kafea,jer stan koji mi je klub dao,je nov stan,zgrada je stara godinu dana,bas koliko sam i ja u SU,tako da ta zgrada nema telefonsku liniju,a za uvodjenje iste,treba da se plati oko 600 Evra...a to mi se ne isplati,...jer bog zna koliko cu ja biti u SU i igrati u Spartaku kosarku,...mozda iz SU odem sledece godine...a mozda kroz 5,10 godina.

Tako da necu nista uvoditi,ali moj mejl je (ako ce ti nesto znaciti) = ljmmax@Eunet.yu

Ali na Krstarici nisam napravio nista ni na Yahoo jer pojma nemam sa tim pravljenjem,...sve sto znam da radim na kompu,je da brzo kucam,pravim muziku,pravim sitne sitne programcice,odnosno sto se tice muzike na komp. dosta toga znam,...i po svemu ovome ja bi trebao da znam i ovu jednostavnu stvar da uradim(da napravim na Yahoo sopstveni mejl) ali ja to nemam pojma.

Ali nesto cu vec smisliti.....Inace trenutno slusam grupu COKULE koju sam dobio na poklon licno od pevaca COKULA(dobio sam njihov Cd,dupli sa svim pesmama)i super su!!!Teski nacionalisti i posteni ljudi.Pozdravljam ih!!!

Milane ne boj se punk nikada nece umreti ja sam kao klinac slusao i svirao tu vrstu muzike (u bedovima npr. Zvoncekova biljeznica Slepa ulica KBO!) dok nisam naucio da sviram a tada sam poceo da se bavim pravom muzikom(vise od 3 akorda u pesmi). Mali savet ne bacaj pare na literaturu koja ti za par godina nece znaciti nista. PS.POZDRAVLjA TE VUJA KBO!

Vujo care.Zanima me da li jos prodajes one kasete od TK,ZB,i KBO! ...davao si neki oglas u Rock Expressu pre dosta vremena...Potrebna mi je vecina tih Cd-ova(sto ima) i kaseta,...zelim da podelim drugovima a i meni fale neke stvari...Ostavi mi kontakt broj(znam ga)ali zeleo bi da se uverim da si to zaista ti kako me ne bi neko ovde zajebavao!!!

POZDRAV,najvecem punkeru,ne samo Kragujevca,vec i Srbije...Ti si car....Mogao bi(ako Bog da) da dodjes sledece godine do Beceja na ovaj PUNK FEST sto pravimo,...da malo okupimo omladinu...sada nismo imali para za sve,...ali pocecemo da sakupljamo za sledecu godinu...Pa probaj da dodjes,...ako ne nista drugo onda barem da se zabavis sa nama!!!

FOREVER PUNK!!!!

Da ne bude zabune All i Vuja su dva razlicita lika. Vuja se slucajno zadesio dok sam svrljao po ovom forumu pa se slozio sa mojim konstatacijama. Inace ima averziju prema kompjuterima i tehnici uopste tako da cete tesko dobiti odgovore na vasa pitanja.
Ako imate broj (u sta iskreno sumnjam) zovite.

Pa evo,cisto onako,zanima me koliko se slusa punk u ovoj nasoj zemlji...Dakle,punkeri,ako vas ima,svratite malo,da se cuje i vas glas!
Kakav punk slusate...Domaci,strani bendovi..Od kad slusate ovu vrstu muzike...Zasto je uopste slusate...Sta vam se dopada,sta ne...Da li je vas izgled u skladu s muzikom koju slusate...kako se oblacite...Sta je zapravo punk-REVOLUCIJA?

PUNK IS NOT DEAD!!!!!!!!!!!

8)
Zanimljiv topic mada verovatno vec ima nekoliko ovakvih...

Ja nisam punkerka,al slusam punk,najvise Oi!(nisam ni skins daleko bilo),i onaj cisti '77...Dakle SEX PISTOLS forever No#1,Ramonsi,CLASH,Dead Kennedys,Cockney rejects,Sham 69,Anti Nowhere League,Die toten hosen,Public image limited,Exploited,rancid,NOFX,Misfits......Sigurno sam nesto zaboravila...
A domaci slabo poznajem...Goblini,Satan Panonski,Hladno pivo i ovo ostalo stvarno sam slabo cula ali pokusavam da nabavim...

Ramonse,pistolse,clash slusam mozda ima godinu dana od pre nekih pola godine sam pocela malo vise bendova...

Zbog cega?Pa svidja mi se ta vrsta muzike...Nema tu nikakve filozofije...

A oblacim se ionako samo da bi se obukla-skroz obicno,najcesce sareno a ne po nekom sablonu(kao panker,metalac sta-god)mada dobro,mogu i pankeri da budu originalni nekad...znam primere...

Sta je punk revolucija...na to vec ne znam da odgovorim dobro....prepustam drugima:)

Back