mignonne_bg
Obećava
- Poruka
- 99
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pudle su lovacki psi ...na patke...! Tako da skupanje jednom u 4 meseca je....malo.
Za njih ne vazi ono sto vazi za ostale pse, da se kupaju retko, a to malo ko od veterinara zna. Znaci, kupajte psa kada se za to ukaze potreba. Dva puta mesecno, na 10 dana...to pudlama ne smeta. One uostalom, i nemaju dlaku u pravom smislu reci, vise je slicna kosi, nego dlaci ostalih rasa. Zato se ne linjaju, zato se moraju shishati. A ako vi perete kosu jednom u 4 mesece ne verujem da biste bas zavidno mirisali. Uostalom, cula sam od veterinara da se stenci peru Kosilijem, pa ipak to nisam uradila.
Lea kupam kada mi padne na pamet, kada mi se ne dopada kako mu se dlaka ukovrdzala, kako pada i kada vidim koliko je prljavstine izaslo iz njega, dodje mi da ga kupam i cesce od 15 dana. Shisha se na 2-3 meseca, zavisno od toga koliko je kratko oshishan, a shapice i njushkica se briju na mesec dana. Ne kazem da to tako mora, ali ja volim da je on uredan.
Pudla je specificna rasa i tako se prema njoj treba i odnositi.
![]()
Al mozemo m da konkurisemo za zeta?![]()
![]()
Al mozemo m da konkurisemo za zeta?![]()
Mozda nekom pomogne:Reina higijena
Rea se kupa jedanput mesecno,noge peremo cesce,po potrebi(pricam o samponu).
Uzgred koristimo GREENFIELDS sampon i regenerator.Za sada nemamo zamerki.
Svaki put kada se vratimo iz setnje pranje nogu, njuskice,guze je obavezno.Tekucom vodom.Ima gomilu peskirica koji sluze za brisanje istih.Ni ja ne perem ruke vlaznim peskirom ili vlaznim maramicama,zasto bi ona.Rea ima 3kg i nije problem drzati je iznad lavaboa jednom rukom.
Stavljam joj Front lajn jedanput mesecno i cesce pranje bi umanjilo efekat zastite.
Dva puta mesecno joj sisam sapice,sto podrazumeva i sisanje dlake izmedu jastucica.Za to koristim makazice za bebe sa zatubastim vrhom.Za higijenu usiju koristimo OTIFREE,a za oci OPHTO-LAVAS
I jedno i drugo uzimamo kod njenog veterinara,mada mi se cini da ih ima u Pet centru na N.Beogradu.
Nema potrebe narucivati iz drugih zemalja.