Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sava035, hvala...
Look, istina je ima josh bebecu dlaku a i ne znam da li ce i imati nekada bolju, tj. onu pravuZato mi frizerka i preporucila ovakvo shishanje, iako sam ja htela bar neshto malo duzu varijantu.
Damska poza je
kreptoman, nije ona gadna, nego je gadno (ne)oshishataPPPP
a sta fali bebecoj dlaci? u cemu je razlika?
kreptoman, ne znam jel slika tako ispala, ali izgleda kao da vam kucov nema cubu... Jel ga nemaerno tako sisate?
tokreptoman, nije ona gadna, nego je gadno (ne)oshishata
zahvaljujem, jeste umiljato@Kreptoman, mnogo ti je slatka kuca Bas deluje umiljato!
Jedna od najlosijih stvari koju je Djulija naucila je da mi visi na ruci dok vozim ili da spusti prednje sape na volan kao da ona vozi. Kakvo je iskustvo vas ostalih sa kucom u autu?
A shto se tice kazni protiv toga...moci ce da me kazne tek kad proteraju sve one djilkoshe na "ljutim mashinama" koji se vozikaju po peshackoj zoni(ako ne mogu ja, vala nece ni oni).
:
Jel imate neko iskustvo sa kucom na moru mozda? Mi bi ove godine prvi put Boze-zdravlja trebalo da idemo sa Djulijom.
Inace mi smo vec bili u oktobru u Skoplju sa Djulijom. Nije nikakav problem sto se tice pasosa. Nas interesuje konkretno Grcka, sto se tice smestaja sa ovakvom kucom.