Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je bilo letos, jadnica stvarno se mucila napolju sa gomilom dlake pa sam insistirala da je frizerka osisa sto vise moguce, a da ipak lici na nesto. To nam je najkrace do sad, inace mislim da necemo eksperimentisati sa jos kracim frizurama

)

Zato mi frizerka i preporucila ovakvo shishanje, iako sam ja htela bar neshto malo duzu varijantu.

PPPPsava035, hvala...
Look, istina je ima josh bebecu dlaku a i ne znam da li ce i imati nekada bolju, tj. onu pravuZato mi frizerka i preporucila ovakvo shishanje, iako sam ja htela bar neshto malo duzu varijantu.
Damska poza je
kreptoman, nije ona gadna, nego je gadno (ne)oshishataPPPP

a sta fali bebecoj dlaci? u cemu je razlika?

Ne tolerishe se ni pregruba, a ni svilenkasta (kakva je ova bebeca).

, bez takvih komentara o frizuri!
Meni je npr potpuno svejedno kakav je standard i da li je kuce osisano/izgleda po njemu ili nije. Meni je bitniji licni ukus nego standard. Svako ima svoj ukus i misljenje.
Ima pudli koje izgledaju bas.. pa ne znam ni ja kako da objasnim, ali mi se ne svidja kako izgledaju tako kratko osisane. Ali Kiki je super. 
nema sanse da miruje pored metra, lenjira i sl.. Potrudicu se ovih dana!
Izasla je iz vode sva sokirana, koveli sta me snadje, tu facu je trebalo snimiti

kreptoman, ne znam jel slika tako ispala, ali izgleda kao da vam kucov nema cubu... Jel ga nemaerno tako sisate?

tokreptoman, nije ona gadna, nego je gadno (ne)oshishata
zahvaljujem, jeste umiljato@Kreptoman, mnogo ti je slatka kuca Bas deluje umiljato!
Jedna od najlosijih stvari koju je Djulija naucila je da mi visi na ruci dok vozim ili da spusti prednje sape na volan kao da ona vozi. Kakvo je iskustvo vas ostalih sa kucom u autu?

Kupali smo se na Makishkoj strani, istina, malo smo se odmicali od kafica, ali ne puno. A shto se tice kazni protiv toga...moci ce da me kazne tek kad proteraju sve one djilkoshe na "ljutim mashinama" koji se vozikaju po peshackoj zoni(ako ne mogu ja, vala nece ni oni
).

A shto se tice kazni protiv toga...moci ce da me kazne tek kad proteraju sve one djilkoshe na "ljutim mashinama" koji se vozikaju po peshackoj zoni(ako ne mogu ja, vala nece ni oni).
:

mada sam se do poslednjeg dana premisljala izmedju bele i crne.. mada su mi i silver prelepe..Jel imate neko iskustvo sa kucom na moru mozda? Mi bi ove godine prvi put Boze-zdravlja trebalo da idemo sa Djulijom.
Inace mi smo vec bili u oktobru u Skoplju sa Djulijom. Nije nikakav problem sto se tice pasosa. Nas interesuje konkretno Grcka, sto se tice smestaja sa ovakvom kucom.

E sad druga je stvar ako ne planirate psa da vodite sa vama svuda, onda je to problem jer ne verujem da bi psu bilo lepo samom u sobi...Onda je mozda bolje ostaviti ga nekome na cuvanje.
Naravno i sve druge pudle(i vlasnici kad bas mora
) bi mogli da dodju... Da napravimo jedno malo elitno okupljanje