gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
PRE:
POSLE:
nisam prisustvovala, pa sam mislila da su mi "uvalili" neko drugo kiche

jedva sam ga prepoznala i otishla sam kuci sa "potpuno" nepoznatim "stvorenjcem" u rukama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

imam ja pudlu
onu nadzharastu
odvratna je kad se oshisha
najbolje izgleda kad je zarasla onako![]()

kreptomane, daj sliku te tvoje gadne nandzaraste, mi bash takve volimo![]()

Ja jesam ostavio jednu zenkicu za mene, ali je dosla jedna gospodjica iz Smederevske Palanke i ubedila me da joj ga ustupim (prodam). Tako cu morati da cekam leto i sledece Korino kocenje pa da opet izaberem jednu zenkicu za sebe.Bas je sladak Leca
Nikako nisam kuci za kompom.. Postavljam cim stignem
Gde nam je Look?
Dragane, kako napreduje Sirlicina sestra, jednu ste zadrzali, jel tako?![]()
Da i zahvaljujemo se svima vama na podrshci i na savetima!![]()

I Krofnice, sram te bilo sto je nisi osisala kao pravu pudlu
Ali videces ti kad dobije pravu dlaku, ako nista drugo dosadice ti da je cetkas cesto, a sad ce i leto, toplije vreme... Ako me razumes

I bišoni i maltezeri se ne šišaju baš kratko, pa im je opet ok. Ja sam čak razumela da se psi hlade samo preko šapa i jezika, tako da dođe svejedno kolika im je dlaka. Ona je ustvari izolator, pa bilo da je napolju hladno ili toplo. Mada ne deluje mi baš logično da će kučetu biti podjednako vruće i sa dugom i kratkom dlakom..
Ne znam.
jedino moze biti problem higijena.. lakse ga je ocistiti i oprati posle ka***** i pis***** ako je tu sredjen i lakse mu je sredjivati deo ispod ociju ako nije cupav tu.. mene npr nervira kad se hugo umaze posle jela oko usta, mogu misliti kako bi to bilo da je cupav..
Nasla joj ja jedan dan tri buve odmah otisla istog dana po ampulu i od buva vise ni traga ni glasa, na svu srecu
Cula sam i ja price da frontline vise nije sto je nekad bio, ali eto nama jos nije otkazao poslusnost pa ga i ne menjamo.

A da ne pricam da sam mu iznabavljala granula raznih ukusa, ali se njemu gospodinu niiiishta ne svidja
I pored svega, on izgleda potpuno OK, nije ni mrsav, stolica je u redu, on je veseo...pa se nadam da mu je to malo sto pregrize sasvim dovoljno.
primetila sam da mu bas prijaju te "intelektualne aktivnosti"..kad ga ignorisem cesto sedne i podize onako jednu sapicu i kako da mu odolim onda 
Pazite da ih od silne ljubavi i iz sazaljenja (uvek vas tuzno gledaju), ne pregojite. Mogu posle imati problema sa srcem, mogu imati problema sa krivljenjem nogu i kicme. Pudla je ipak jedna vitka i godpotska kuca koja treba da ima lepu liniju i nadmen stav.
Leo definitivno nece biti pregojen, pre cemo "preci" u engleske hrtove