Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha sad sam videla slike, naknadno su postavljene. Cini mi se da ce biti srednja pudla, dosta je veliki za svoje godine![]()
Djulija je bas medenaKako podnosi gacice? Ja sam razmisljala Kiki da kupim, uskoro ce opet teranje al me prodavacica u pet shopu odgovorila od te ideje kaze da nije prirodno jer imaju potrebu da se lizu a s gacicama ne mogu pa postaju nervozni.
Jel bi mogla da postavis sliku sa tim drugim patikicama jer mi smo Kiki jednom kupili patikice koje su joj najvise odgovarale a sad vise ne mozemo da ih nadjemoOsim ako niste mislili na te plave, posto nam te ne odgovaraju
![]()
Krofnicice, nemoj se cuditi i uzasavati od njihovih zakona i pravila, kod njih drzava brine i o ljudima i o psima. Oni su normalni, kod nas nije sve kako treba. Trebalo bi se pre zapitati kakvi su uzgaivaci koji su odvojili stene od majke s pet nedelja, kupirali mu rep i dozvolili i nisu napomenuli da se vakcina protiv besnila, ne prima pre pre 3.meseca. To je za uzasavanje!
Evo pokusavam da ubacim sliku,
Nije nista posebno namestana frizura. Samo je krace osisana, a posto je dlaka gusca, onda se tako digne.
Prvo da se zahvalimo na savetu da uzmemo potvrdu od nekog domaceg veterinara, ali nismo sigurni koliko bi to moglo da prodje. Takodje moramo i da odgovorimo na poruku o normalnim zakonima koji se brinu i o zivotinjama i o ljudima. Normalno bi bilo da ako se vec oduzima kuce urade titar na besnilo, i testove na zarazne bolesti i posalju ga na usvajanje van Svajcarske, a ne da ga uspavaju. Sta sa kucicima kojima je ranije isecen rep?? da li ce tako sutra zabraniti da se deci buse usi pa svu decu kojoj roditelji izbuse usi poslati na uspavljivanje? to je fasizam a ne briga o ljudima i zivotinjama. Kada budemo znali sta ce se dalje desiti sa Stichom napisacemo vam.
@Djole et Jovana, obavezno javite kako ste rešili situaciju. Držim fige!
Širli je juče bila na šišanju i sada imam utisak kao da mi je neko dao drugo kuče.Potpuno drugačije izgleda. Malo smo i preterali sa šišanjem za moj ukus, nadam se da će brzo porasti. Ali ona je to fino podnela. Tu su bila i dva crna ruska terijera, i jednu macu je upoznala i velški terijer. Sve u svemu prava družina
Slikaću je pa vam šaljem slike![]()