Samo napisite jos jedan post i onda cete moci da primate i saljete poruke.
Kvalitet legla koji imam u vidu je stvarno dobar, ali o tom cemo pricati pp![]()
Evo nadam se da cete nakon ovog komentara moci da mi posaljete privatnu poruku. Hvala jos jednom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo napisite jos jedan post i onda cete moci da primate i saljete poruke.
Kvalitet legla koji imam u vidu je stvarno dobar, ali o tom cemo pricati pp![]()

Da li je bela pudla toy ili patuljasta i ako moze telefon prodavca posto bih uzela na prolece jednu zenkicu. Unapred hvala
Eto lepe prilike da ga sa Tvojim iskustvima koje ces vremenom sticati i sa pitanjima ozivis ovaj deo o pudlama ...
Ni slike ljubimca / ljubimice nisu na odmet ..![]()

Sad krecemo polako da izlazimo, pa cemo videti kakav ce biti u setnji. Jos ne mogu da se snadjem sa videom, ali stavicu jednu sliku dok je bio jos mala beba
) A onda bi mogao jos neko da se ubaci sa slicicama svojih pudlana! Odlican izbor ta pudla srednje velicine.Pozdrav svima.
Evo, i ja kao i mnogi drugi , prvi post pa tražim pomoć.
Elem, posle 32 god. života u kući sa raznim životinjama ( psi, mačke, kornjače, zečevi, papagaji..) već 7 god. živim u stanu i moja porodica i ja nemamo kućnog ljubimca. Pošto moja ćerkica ima alergijsku astmu, nismo smel ,bez odobrenja doktora, ni da pomislimo na kupovinu psa . Ali, od juče smo dobili zeleno svetlo.
Ja već mesec dana čitim po netu o pudlama , ovaj forum sam pročitala ceo i ponovo počela..
Mislila sam da sam nešto naučila, ali avaj, okrenem se oglasima i tu se 200% zbunim. Svi prodaju vrhunske pse i to 50 % toy, 49% patuljke, a reeetko ko srednje.
Zato bih zamolila da mi pomognete da pronađem pudlu za moju porodicu. Mi bi želeli:
1. Srednju pudlu
2. Mužjak
3. Ne mora biti štene do 2-3 meseca starosti ( vidim da to mnogi naglašavaju)
3. Po mogućnosti crne boje, ali nije isključena ni neka druga
4. Pas se uzima isključivo kao kućni ljubimac
Hvala na odgovoru svima.
A mi se nadamo, da ces nam javiti jesi li nasla svoju buducu ljubimicu![]()

Zavisi od tog drugog psa. Ako je navikao na igru s malim psima, i nije neki probelm, ako nije, e onda moze nastati problem.Jedno pitanje za one koji imaju toj ili patuljaste pudle, da li je za njih bezbedno da se igraju sa malo vecim rasama? Jedni nasi prijateljii imaju foks terijera, ima dosta godina, ali je jako aktivna i razigrana, ne znam da li bi u igri povredila naseg malisu? Nije to sad neki veliki pas, ali opet je 4 puta veca od naseg...