Znam i ja a i mnogi drugi. Cuveni su ne po psima, vec po varijantama prodaje pasa... sa papirima, bez papira, sa pozajmica para od buducih vlasnika, po menjanju imena uzgaivacnice kada naprave mnogo sr..a, a uz to svi su im toyevi, dok ne porastu, onda budu veci od mojih patuljaka

I vole da ih se sto pre rese, najbolje sa 6 nedelja kad krenu da jedu

A vrh mi je doprema na kucnu adresu

Kao da dzak krompira donose, mada po krompir odes na pijacu, pa pipnes svaki pre nego ga izmeris, a pas koji treba da je s tobom 16 godina ne mora ni da se vidi, bitno je da ti ga dopreme, da se ne pomucis

Izguglajte malo, dosta se pisalo o njima i po forumima, grupama, pa onda resite da li ce te im ukazati poverenje.
Inace, ovde se dosta pisalo i o toy pudlama, vratite se malo, pa iscitajte, jer na svakoj drugoj strani pise da vam ovde retko ko moze garantovati visinu psa jer im u rodovnicima niko ne pise visine, pa niko ne zna sta ce na kraju biti... I uz put iscitajte i koliki su to psi, a i kako treba da izgledaju s obzirom da su postali Urbana legenda, svi ih prodaju, ali ih je retko ko video uzivo
Ja isla u Italiju po toya i donela patuljka od 30cm ciji je 90% rodovnika toy (jer kod njih pisu visine pasa, za razliku od nas). On 30, a rodjena sestra 25cm... mislim da pametnom-dosta