PUDLE

Pa kažem ja da je neka sujeta verovatno u pitanju. :lol: Mada, kod nas u KV i nema nekih show primeraka, niti jedne rase koja zahteva neko ozbiljnije friziranje, maltića ima mnogo recimo ali su svi... :roll: A pudle možda 3-4 u celom gradu.

ima ih sigurno vise nego ih verovatno ne setaju svi pa ih nisi ni videla. Samo sam ja u zadnje 2 godine prodao u Kraljevu 4 pudle (dve bele i dve sive). Kraljevo bas i nije malo.:lol:

Nije malo ali su svi kuckari skoncentrisani u par ulica, jednom parku, na jednom keju i jedom brdu. Znam za jednu ili dve aprikot i jednu crnu. Dobro, moguce da ih ne izvode ali to vec spada u domen zlostavljanja.

551415_10150773995750242_769315241_11450600_785468556_n.jpg

Prvi nam je otisao u novi dom decko koji je dobio ime Ozzi :) Zivece u Obrenovcu okruzen s mnogo ljubavi (cak i previse, ako to moze da bude), tako da ocekujem da bude razmazeniji od svog tate Lea:))

Pudlaši, gde ste?Vreme je loše, nije za šetnju pa postavite neku novu sliku:).Da vidite kako smo mi proveli Uskrs.:lol:

Prilozi

• Veče pred Uskrs 006.jpg
    Veče pred Uskrs 006.jpg
    40,5 KB · Pregleda: 19
  • Veče pred Uskrs 009.jpg
    Veče pred Uskrs 009.jpg
    36 KB · Pregleda: 19
Ljiljo, samo jedno pitanjce: Kako znas da ce biti toy? Meni je do sada samo Zivkica ostala u toy velicini, inace je s dva meseca bila veca od sve svoje brace i sestara. Mada, sumnjam i na ovog malog crnog...

Prema gramaži, dužini nožica, glavici...
Sve to sa Zivkicom nije bio slucaj.... Bas sam se iznenadila kada su mi rekli da je ostala majusna, s obzirom da je bila najkrupnija.
Ovaj mali crni je sada najsitniji, sto opet posle ovih dosadasnjih iskustava, ne mora nista da znaci... ne znam ja nekako jos uvek ne mogu da odredim koje stene ce biti koje velicine, osim da ce Leo s patuljastom kujom sigurno dati patuljka, a s srednjom, vecinu patuljaka, i po neko srednje.

Sve to sa Zivkicom nije bio slucaj.... Bas sam se iznenadila kada su mi rekli da je ostala majusna, s obzirom da je bila najkrupnija.
Ovaj mali crni je sada najsitniji, sto opet posle ovih dosadasnjih iskustava, ne mora nista da znaci... ne znam ja nekako jos uvek ne mogu da odredim koje stene ce biti koje velicine, osim da ce Leo s patuljastom kujom sigurno dati patuljka, a s srednjom, vecinu patuljaka, i po neko srednje.

Ako mislite na ovog malog crnog :)
150420124862.jpg

da se pohvalimo da se ugojio 100g za nedelju dana :) i sada ima 1,4kg, jel to znači da će biti prava aždaja :) Inače, jede kao ptičica, ali zato skakuće kao mače neko (a takvi su mu i noktići, oštri kao mačeći :)

Noktici uspešno skraćeni :manikir: , hvala gago, grickalica stvarno odrađuje super. A juče sam mu mašinicom ošišala dlaku između jastučića, tako mi se svidelo kako ide, zamalo i na njuškicu da pređem al na vreme sam se zaustavila :)

Back