sava035
Aktivan član
- Poruka
- 1.407
Pa kažem ja da je neka sujeta verovatno u pitanju.Mada, kod nas u KV i nema nekih show primeraka, niti jedne rase koja zahteva neko ozbiljnije friziranje, maltića ima mnogo recimo ali su svi...
A pudle možda 3-4 u celom gradu.
ima ih sigurno vise nego ih verovatno ne setaju svi pa ih nisi ni videla. Samo sam ja u zadnje 2 godine prodao u Kraljevu 4 pudle (dve bele i dve sive). Kraljevo bas i nije malo.

Zivece u Obrenovcu okruzen s mnogo ljubavi (cak i previse, ako to moze da bude), tako da ocekujem da bude razmazeniji od svog tate Lea
 Zivece u Obrenovcu okruzen s mnogo ljubavi (cak i previse, ako to moze da bude), tako da ocekujem da bude razmazeniji od svog tate Lea 

,ne širi dezinformacije.
,ne širi dezinformacije.

,znači za ove će se otimati.
,znači za ove će se otimati.

.
. , hvala gago, grickalica stvarno odrađuje super. A juče sam mu mašinicom ošišala dlaku između jastučića, tako mi se svidelo kako ide, zamalo i na njuškicu da pređem al na vreme sam se zaustavila
 , hvala gago, grickalica stvarno odrađuje super. A juče sam mu mašinicom ošišala dlaku između jastučića, tako mi se svidelo kako ide, zamalo i na njuškicu da pređem al na vreme sam se zaustavila