Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaooo kako su slatkiiii!evo,pisem..nova sam pa se ne razuemem bas najbolje

Dragi forumaši, neko vreme nisam bila u mogućnosti da pišem, ali hvala na prethodnim odgovorima. Nažalost, nisam još uvek uspela da pronađem odgovarajuću ženkicu, pa počinjem da razmatram pitanje da li da uzmem mužjaka. Razlog zbog kog sam htela ženku pre svega je potreba mužjaka da se dokazuje pa tako, čini mi se mnogo češće dolazi do tuče između mužjaka tokom šetnje, što nikako ne bih mogla da podnesem...Drugo, mogućnost obeležavanja teritorije u stanu me malo plaši. Šta mislite, mužjak ili ženka?

Dragi forumaši, neko vreme nisam bila u mogućnosti da pišem, ali hvala na prethodnim odgovorima. Nažalost, nisam još uvek uspela da pronađem odgovarajuću ženkicu, pa počinjem da razmatram pitanje da li da uzmem mužjaka. Razlog zbog kog sam htela ženku pre svega je potreba mužjaka da se dokazuje pa tako, čini mi se mnogo češće dolazi do tuče između mužjaka tokom šetnje, što nikako ne bih mogla da podnesem...Drugo, mogućnost obeležavanja teritorije u stanu me malo plaši. Šta mislite, mužjak ili ženka?

(osim kad ga ona potpali pa i on kao počne da laje na nekog psa), tako da, suma sumarum, sve je bukvalno od psa do psa, nema pravila čak ni po polovima, nego Vi lepo uzmite psa koji vam se najviše sviđa i lepo ga/je vaspitajte i ne brigajte 
A Enu sam video na izložbi - šta da vam kažem, nisam je džabe odabrao za snajku![]()
![]()
![]()

Chestitam Savo!!
A sad dalje, to je samo pocetak, za tako lepog decka, red je i malo da se vidi osim u svom rodnom gradu![]()

Hvala na cestitkama.
Nismo mogli ranije da ga izlazemo jer je u subotu napunio 9 meseci. I ja nisam zeleo da ga premijerno izlozim bas u Jagodini ali se tako namestilo. Evo nas od sad redovno. Samo jos malo frizuru da mu malo popravimo.![]()
Savo, Djedo je terijeras, nije on za pudle, posebno ne za izlozbene frizure. Ipak je pudleci friz vrh groominga, koliko moze da ulepsa, da prikrije mane koje pas eventualno ima, toliko moze i od lepog psa da napravi ...cudo. Srecom, dobar sudija vidi i ispod dlake![]()

Da, to sam primetila kad sam svratila da procaskam sa devojkom koja otvara salon ovde, u KV, bila je u NS na obuci, kaze, kome je bitna show frizura, mora da radi taj Sasa valjda, njega kontaktiraju iz salona, inace te radnice ni u BG ni u Nisu nisu dovoljno veste... Nevezano za rasu to komentarise.
Nisu ni Sashini ucenici svi isti
Jelena iz Nisha dobro shisha pudle . Zatim Djina iz Podgorice, pa sada ce i Olja iz Bg polagati samo za pudle. Sve zavisi od interesovanja, vestine, smisla...