gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
Sofija, bice nam drago da nam ispricas kako nam je lepotica Bronzica (kako joj je pravo ime
, odavno o njoj nisam nista cula
I da nam das slikicu njenog drustva 
Reci mi, da li je siva pudla iz Rusije u vlasnistvu teta Mire, ili je mozda od jedne druge g-dje iz NS?
Za belu znam da je Ana
Imas li slicice dve crvene koje su se izlagale u NS. Volela bih da ih vidim, s obzirom da za jednu znam koja je, a za drugu nisam obavestena
)
I da nam das slikicu njenog drustva 
Reci mi, da li je siva pudla iz Rusije u vlasnistvu teta Mire, ili je mozda od jedne druge g-dje iz NS?

Za belu znam da je Ana
Imas li slicice dve crvene koje su se izlagale u NS. Volela bih da ih vidim, s obzirom da za jednu znam koja je, a za drugu nisam obavestena
)
. Da li vi setate puno na keju? Mi tamo davnooo nismo bili (mi zivimo blizu Sajma), a bas me interesuje jer su ga odnedavno renovirali
! Skoro sam zaboravila na to. Kako sada izgleda? Jesu li ga lepo sredili? Ja bih bila jako zadovoljna ako su ga sire izbetonirali/poplocali, ranije je uvek bilo usko, pa kada ima puno ljudi, pasa, pa jos biciklista... Nije bilo dobro
), zato smo mi izbegavali da dolazimo sem ponekad
.
, samo sam je slikala. Bela jeste Ana
!
! Ja sam davno, davno imala mesanca po imenu Kiki tako da mi je to ime ostalo drago
. Ovako...Da li je Kiki ocenjen na izlozbi? Ako nije, trebalo bi prvo to, jer pas ne bi trebao da se koristi u uzgoju ako ima nasledne mane. Kazete da hocete njegovo dete, ali niste napisali da li bi ste zadrzali musko ili zensko stene. Sa zenkom bi bio veliki problem zbog parenja, niposto ne zelite stence oca/cerke. Sa dva muzjaka opet moze da nastane problem da se tuku oko teritorije... Iskreno, VI zelite njegovo dete, a za NJEGA bi bilo najbolje da kupite zenku (koja nije u srodstvu sa njim), pa ako posle jednog legla ne zelite vise stenaca, onda sterilisite nju, ili oboje. Ili ako on ni nije za parenje, sterelisite ga, pa kupite jos jedno musko stene, i njega takodje sterilisite. Kod nas ljudi gledaju na sterilizaciju kao na nesto jako strasno. Ja pre mislim da je to strasno za njih, a da zivotinji nije bitno. Kod mene blizu ima ljudi koji imaju dva muzjaka pudle, i jedni koji imaju muzjaka pudle i muzjaka mesanca. Ti se medjusobno tuku, a gazde nece da sterelisu... Citala sam da je humanije sterilisati psa, nego da ga muci taj nagon. Nasi ljudi ne shvataju da je njihov muzjak koji se ne pari isfrustiran, i da zato naskace svaciju nogu ili druge pse, i da treba da ga sterilisu. Oni misle da ga ostavljajuci takvog kakav jeste cine nesto jako dobro. Moji prijatelji imaju zenku labradora koju nisu hteli da sterilisu, i to se zavrsilo tako sto je neki mesanac preskocio ogradu i napravio ni manje ni vise nego 12 stenaca
... Bila bih jako zahvalna na odgovoru
!

(drugim recima nije original
)!!! Zato svi... budite jako, JAKO pazaljivi. Kopija neceg ozbiljnog kao Frontline moze biti jako opasna i cak ubiti vaseg psa. Za kopije sam cula ranije... I zato uvek bila pazljiva. Iskreno nisam mislila da cu ikad naici na tako nesto jer kupujem u prodavnicama, a ne na pijaci ili od drugih ljudi. Sutra idem da ga vratim, videcemo kako ce proci! Zena cija je prodavnica mi nije dala racun, iako sam ja insistirala (nije mogla da nadje sifru?)... To mi je bilo odmah sumnjivo (biti uvek blago paranoican nije tako lose eh
?), ali sam odlucila da joj verujem posto je poznajem vec neko vreme. Ne znam sta da mislim... Da li ona ni ne zna sta prodaje
(VEOMA neodgovorno
... Mislim da je to bio Frontline Combo. Fotografije toga nemam, ali ispod su zakacene fotografije "kineskog" od danas. Molim moderatore da ovo prikace na relevantne stranice na forumu Krstarice.
, ne pazaljivi
haha 
!! Ako je slika vec na internetu Ljiljo, desni klik na nju pa "Copy Image Location", onda kliknite ovde ikonicu da ubacite URL slike, i kada vam je crtica izmedju tih IMG koje se pojave, pritisnite Ctrl+v da ubacite adresu slike 
, pokušaću kasnije sada žurim da me bocnu
??...