suncana_latica
Početnik
- Poruka
- 5
Stenad koja su na slici su bila na prodaju, ali su prodati. Mala, poslednja na slici je bila jako tamna, a sada je prava kajsijica. Inace ovde kod nas nema puno crvenih, a boga mi ni tamnije apriko pasa. Osim moje Ene(koja je i najtamnija), mislim da ih ima jos par, a to su vecinom mladi psi.
Mada, mozda ti mogu pomoci u vezi nabavke tamno apriko muzjacica, ako jos nije prodat, s tim sto moras znati da crvena, kao i tamno apriko je (pored braon) nepostojana boja, posle par godine postaje apriko.
Mi ustvari imamo jednog divnog aprikot patuljastog muzijaka koji je u mesjuvremenu jako izbeleo

Uglavnom neko vreme je jako svetleo, a sada mu se pomalo vratila neka svetlo aprikot boja ali izgleda veoma "drugacije" kada stane pored druge aprikot pudle.
Kada smo ga uzimali nismo znali mnogo o pudlama, (a on je zaista bio aprikot) ali posle ovih godinu dana provedenih sa njim, zaljubili smo se u njega i uopste u "pudlecu" rasu

Kod nas nisam nasla odgajivace ovih boja, a hteli bismo da uzmemo zdravo i veselo zensko kuce.
Mi smo mislili da uzmemo zenkicu tu negde na prolece, ali ko zna kada ce to biti jer vidim da je potraga prilicno teska. Ako budes imala tamniju patuljastu zenkicu u neko skorije vreme ili ako znas da neko ima ovakvu, da li bi mi molim te javila. Cak bismo i uvezli kuce ako ne mozemo da ga nadjemo u Srbiji. Svaka pomoc bi mi dobro dosla, a bila bih vam vrlo zahvalna na njoj

Nisi pitala, ali hajde kada smo vec pomenuli tu stenad, ne znam da li si primetila da mai crni imaju braon palez. Takva obojenost kod pudli kod nas nije priznata, dok je u svetu i te kako priznata i vrlo atraktivna. Ali ima vremena, mozda ce i "Fantom" pudla postati popularna kao sto je postala i harlekin![]()
Mislila sam da su mali crni ustvari mali braon

Vidim i da su ozbiljni uzgajivaci protivnici ovih "novih" boja, ali za vecinu nas ljubitelja je ustvari karakter pudle njihov najveci plus. Mislim da ce se mnogi sloziti

Kada jednom zapocnete zivot sa pudlom ne mozete zamisliti zivot bez nje (njih)