PUDLE

Ijaaoo kakav je,ja ne smem da dođem da ga vidim,bojim se da bi mi se čopor istog momenta uvećao za ovog mladog gospodina.:cmok:
Jadan Leo :ljutko: dobio je veliku konkurenciju u ovom podmladku.:aha:

mimi's mom, mislis da bih trebala :zper:

aj da krenem onda : Juce smo lepo prosli na izlozbi CAC Smederevo, dobili smo CAC i BOB, cime moja mala Papagena - Ena sa nepunih 16 meseci lepo gazi u Srpski Ch... :D
Do sada smo vec uzeli Mladi Ch Srbije, a kako izadjosmo iz mladih, uzesmo i CH Makedonije, Moldave i Bugarske :)

DSC06478-1-1.jpg

DSC06480-1-1.jpg

I jos nesto: prelepi deckic, i devojcica, Leova decica su nasli nove domove u kojima se nadam ce biti mazeni i pazeni bar koliko je njihov tata u nasem :rumenko:

DSC07015-1-1.jpg

DSC07152-1-1.jpg

Ne znam,na mene ostavlja utisak bebca .:aha:
Ma ona je takva dobrica,ima predivnu narav,svima se raduje,decu obožava,ne maše samo repom ona je pravi vrtiguz ,čak i da nije lepa,ljudi bi je obožavali.:zaljubljena:

Prvo sve čestitke Eni!! Baš mi je drago da je tako uspešna! :) A i za podmladak Leu! :) :)
Baš lepe vesti.
Krofnice, kod nas nema uzgaivaca sivih toy-eva, tako da ko god ti tako nesto obeca, primi s maksimalno sumnje. Imamo crne, braon, i u "komsiluku" bele.
Ako ti drugarica zeli bas to, morace na internet i u potragu za tako necim po belom svetu sa sve dzakcetom para, kao sto sam ja trazila Enu. Ili neka ima malo manje zahteve, pa joj mogu preporuciti vec nesto kvalitetno :)
Mnogi po oglasima nude toy pudle, ali do sada ja jos ne videh ni jednog koji je ostao u toj velicini. Ako budu i patuljci, trebalo bi slaviti u toj kombinaciji.

Mene neko vreme nije bilo u Bg, pa se zato tek sada javljam.
Što se tiče sivih toy pudli, iskreno nisam ni mislila da tako malih ima u Srbiji. Napisala sam čisto onako.
Dakle nije problem internet, ni džakče para, više sam mislila na pomoć oko toga koje su zemlje dobre ili koji odgajivači, ili odakle bi u potrazi trebalo krenuti.
Meni takve stvari nisu bile bitne kada sam kupovala Šicu, niti idem po izložbama, osim kada je u sklopu i agility.. Tako da nisam u tim vodama uopšte.
Ni mojoj prijateljici nije želja da ide po izložbama, već da ima psa koji je toliko mali da može da stane u tašnu, a da nije beo. Imala je ranije sivu pudlu, samo u patuljastoj veličini, pa bi zato sada opet sivu pudlu samo dosta manju.
Samo što sa takvim zahtevima treba naći baš ozbiljnog odgajivača.

Evo ovako.... od juce Laza vise nije najmladji clan nase Salabajzeric porodice :) Dobili smo devojcicu Nadju. Ovo je slika neposredno posle dolaska moje supruge iz porodilista. U medjuvremenu za ova dva dana Laza je postao transparentan, snima svaki nas pokret i prilagodjava se situaciji, cak i ne laje vise, jer valjda video da mi tise pricamo nego obicno !!??? Za ne poverovati....

Rajko, sve chestitke za jos jednu "cupavicu", sve najbolje joj zelimo:)

Krofnice, pade mi na pamet jedna zena u NS koja znam da ima i sive patuljaste pudle, a boga mi i toyeve. Ne znam tel. ali cu ga saznati. Poslacu ti na pp. pa je nazovite i pitajte. Njena pse sam vidjala na izlozbama pa znam da su OK.

Hvala na cestitkama!!

Danas sam primetio jos nesto.... nece vise Laza kod moje supruge, bez obzira dal drzi bebu ili ne, dodje do nje na jedno metar, cvili i jednostavno joj ne da da ga mazi, xaxaxa, a zato mene opseda....

Rajkox, sve čestitke!!!! Baš lepe vesti!
Ja sam sigurna da će Laza ubrzo shvatiti svoju ulogu i početi da čuva malu Nađu :) Širlin brat je tako postupao kada je došla mala devojčica kući.
Ako je mama ne vidi da plače, on je lajao i trčao do mame da je upozori da treba da se pobrine za njegovu malu drugaricu :)

Gagasf, pošalji mi molim te broj te žene, a i neki kontakt za inostranstvo ako imaš ideju gde bi mogle da tražimo.. i hvala!

:ukras6:
:ukras5: Čestitam na bebi :D :klap:!!! Blago maloj Nadji - rašće sa pudlom :heart::aha: :heart:!!

Da se predstavim svima :D... Ja sam Sofija, i imam dve pudle: Pegi (braon toy pudla, stara oko 2.5 godine) i Doli (bela patuljasta pudla, stara oko godinu dana). Stavicu ovih dana nekoliko fotografija ovde da ih vidite :mrgreen:. Da se kladimo da su moje pudle luđe od vasih :per: :lol: ?
E da, još nešto da dodam ;) - juče sam bila na CACIB-u u Novom Sadu, videla MNOGO pasa, između ostalog i jednu lepu sivu pudlu, pa ću i njenu fotografiju staviti ovde da je svi vidite :p!
I jedan veliki pozdrav za Ljnedeljkovic :), vidim da ste i vi takođe posle dugo vremena opet ovde :ok: ! Uskoro vam šaljem fotografije Pegice :heart::heart::heart:! Koristite li istu email adresu kao i ranije :think:?...

Sofija

Sofija dobrodošla, lepo što si nam se pridružila, čekamo slike :)
Hvala Jasna :D! Secam se dobro vas i vasih pudla :heart:. Ja sam takodje u Novom Sadu, mozda mozemo jednom da se nadjemo da se Pegi Doli i Jupi igraju, mi nazalost nemamo drustvo drugih pudla/pasa :(.
Sto se tice slika, stavila sam danas ovde slike pudla sa CACIB-a, ali post treba da odobri moderator jer jos nemam 3 objavljene poruke na ovom forumu :roll:. Imam jos neke slike sa te izlozbe da sredim i stavim na forum Balkan Kinology, a onda stavljam slike moje dve lepotice :)!

Sofija

Back