Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa sada!! Kako kucu od 3 god. nauciti da ne piski u stanu??? Svaki savet dobrodosao. Probala sam da nadjem na forumu ali mislim da se sve radi o malim kucama.

. Morao je da udje u sobu moje kceri da vidi da je tu i da je sve u redu, zlato malo. A odmah popodne kupujemo biskvite i sledi nagrada za piskanje vani!!! Hvala jos jednom puno!!!!!

Posto zivimo u prizemlju nije nam problem da ga izvodimo na svaka 2-3 sata, uz obavezno izvodjenje nakon jela. Kad krenemo da spavamo poslednje izvodjenje mu je oko 23, a prvo jutarnje oko 7. Za to vreme se jos ni jednom nije upiskio i ukakio u kuci, ali je zato tempirana bomba ujutro, desavalo se da kada ga izvedem ujutro, popiskuje po hodniku zgrade, tako da smo postali omiljeni stanari u zgradi, xaxaxa. Jos nesto, koriscenje granulirane hrane je vrlo znacajno kod nas zato sto jos ni jednom nije imao retku stolicu, te je posao oko njega i ako se ukaki minimalan. Znaci, granulirana hrana, skloniti skupocene persijance po stanu, cesce izvodjenje u pocetku, siguran recept.....
Hvala ti mnogo cvete, mnogo mi znace ovi saveti. Znaci ako se sledeci put upiski u kuci da to pokupim nekom krpom i iznesem na terasu da bi on omirisao. A ujutru ga obavezno vodimo napolje pa posle toga ruckanje, tako je navikao sbzirom da su ga oni ujutru hranili pre odlaska na posao, pa sada dali da i ja tako nastavim??? I da mnogo je mrsav sve mu se koskice osecaju i rebarca i grudna kost, kako da ga osvezim??? A nista ne jede od voca i povrca ponudili smo mu ali to "nepoznaje" ocigledno mu niko nije nudio!!! Nocas je svu noc plakao da ga oslobodimo iz kuhinje i ja sam ustala i pustila ga a on je jadnicak samo hteo da nas "cuva" sve u toku noci a ispalo je da smo mi cuvali njega. Morao je da udje u sobu moje kceri da vidi da je tu i da je sve u redu, zlato malo. A odmah popodne kupujemo biskvite i sledi nagrada za piskanje vani!!! Hvala jos jednom puno!!!!!
![]()

Hvala puno, mnogo mi znaci!!!! (milim (da ne cuje zlo) da je ukapirao piskanje napolje!!!!!!!

obozava da piski napolju i ujutru je nestrpljiv i "zove" ali preko dana tako pisne na srecu ne puno ALI, ZASTO??????? sta radim pogresno??
Malo sutraobozava da piski napolju i ujutru je nestrpljiv i "zove" ali preko dana tako pisne na srecu ne puno ALI, ZASTO??????? sta radim pogresno??
I vidi da je nesto pogresio zato sto se ja kao naljutim i onda me on "dzika" sa strane???? Eto danas sam stavila zvonce na vratima pa kada krenemo napolje zazvonimo, probacemo tako mozda ukapira???? Pozdrav![]()
lakrima, jel' Sampi osisan sada? Postavite nove slicice.

Nego, sve zaboravim da vas pitam da li moja Mici ima rodjake kod nekog od vas. Ime iz rodovnika joj je RYTHMIQUE DEJA VUE DE JAMAIS VUE.
Moram jos nesto da vas pitam. Ranije sam cula da pudle dugo zive 17, 18 godina, a juce su na nacionalnoj geografiji rekli samo 10-12 godina.
Zna li neko pouzdaije koji im je prosecan vek?
Ne znam da ima ovde rodjake, ali znam od koga je kupljen)
a gde su njegove slicice..?
lakrima, ja za sredjivanje slika koristim ovo. http://photobucket.com/
Tu je i deo za smanjivanje, pa ti sve odradi odmah...
U BG je shishanje duplo jegtinije, kao i vakcine. pa nashtimaj kad dolzaish za SR. neki dan za BG.![]()

Pa ja na photobucketu imam toliko slika i nalog od ko zna kada
slede slike