Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od prvog dana sam forsirala granule,i to skolsi:15 min mu ostavim,pa sklonim,i tako stalno.Onda sam nakupovala sve moguce ultrasenzitiv u Pet Centu da bi mu menjala ukus.Pa sam ih sitnila u secku da budu sitnije.Posle sam dodavala pomalo mleka,supe,corbe...Sve sto nije granula pojede a granule ili tragove od njih ostavi u ciniji netaknute.Znaci svasta sam smisljala i nista nije upalilo sem natopljenih.A to da ga izgladnim ne pali,jer jednom sam posle 24 sata ja popustila i ne bih se sa tim igrala vise.Jednostavno je mrljav kao mrljavo dete ako me razumete.Poljubac i od nas za Ogija!
Ne znam šta bi moglo da pojača apetit, osim možda dodatne fizičke aktivnosti?
Širli isto mrljavi sa granulama, ali ja više ni ne obraćam pažnju na to koliko jede. Ostavim joj, pa ona sama odredi koliko će jesti. Uvek jede manje nego što piše da bi trebalo po tabeli, ali to je verovatno individualno. Samo mislim da nije dobro da natapate granule, jer je njihova cvrsta struktura dobra za skidanje kamenca, čemu su pudle sklone. Širli isto na početku neće da jede same granule, ali kada vidi da nema ništa drugo, a gladna je.. granule nestanu![]()
Mila, Ognjen je super. A jel voli da pliva ili samo dokle može da opipa dno? A i ona kamuflaža na šljunku je fantastična
Mrvice, ja ću imati novo leglo u novembru/decembru ove godine. A za bele patuljke mogu preporučiti bebe od inter šampiona Tedija u NS. Ako si zainteresovana poslaću ti njihov tel.
Mrvice, meni je Ognjeni stigao 28.08.2009 god, sa 2 meseca svoga životaŽelela sam da psa uzmem na jesen, da bi se on preko zime navikao na nas
Evo gde mislim da sam pogrešila:na nas se navikao, ali se plaši, i laje, malte ne na svakog prolaznika koji mu se obrati, i to samo iz straha
Možda je to specifično za sve pudle, ali one koje sam ja upoznala, nisu sve lajave
Zatim, želela sam izložbenog psa, i takvog sam ga i kupila,ali se ispostavilo da mu je desna strana donje vilice-izbačena
(Možda je to genetski, a možda je i od mlečnog zuba koga smo kasno izvadili)
Vreme će pokazati
Moj ti je savet, da Već sada bezecuješ od koga ćeš kupiti psa, da bi ga uzela u punom sjaju i bez iznenađenja na jesen
Inače, Ognjeni je uz školicu na koju idemo, postao pravi, posušni, pudlan
A, za izložbe , ćemo još da vidimo, u odnosu kako mu se razvija zubalo
Jasna, Ogi još nema deset meseci, i nije plivao u dubokoj vodi, tako da sam uživala gledajući ga kako u trku uleće u jezero
Ljudi, Ada je prelepa, i uopšte nema drugih pasa(sa Makiške strane), i da pustite pse da se nauživaju
![]()
Jedva cekam nove fotke...Gaga hvala i slazem se vec popravila
Jasna hvaladrago mi je da su sve tvoje bebe nasle tople domove
Mila, Ognjeni je prelijep, ima divan stav
Danas se spremamo za foto sesion tako da popodne ili sjutra stizu nove fotkice![]()
Pozdrav Ogiju i drugima od Pase!
Ja imam na prodaju ženkicu dvobojne, crno-bele pudle, patuljaste. Kompletno vakcinisana, mikročipovana, stara 3 meseca. Pogledajte dole slike, ili posetite naš sajt:I ja a i ovi beli, smo u Novom Sadu.