ljnedeljkovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo L.krofnica je objasnila upravo način koji ja koristim:
Klikneš na "ODGOVORI" dugme sa leve strane, skroluješ dole gde postoji opcija "Sredi priloge", klikneš, otvara se novi okvir u kome postoji opcija "Browse", klikneš na to, izabereš putanju do slike i samu sliku i zatim na komandu "Slanje", klik na "Zatvori prozor" i slika će biti učitana i zatim kliknite na "pošaljite odgovor".-
Ja jedino pre toga podesim veličinu slike uglavnom na 640x480 (u nekom od programa za obradu fotografija opcija:resize).Nadam se da smo malo pomogli!
a zasto mi ne dozvoljava da stavim profil sliku?![]()
![]()
I ja sam se mučila. Na početku je teško, sve dok ne postane lako
Idi na Korisnički profil (gore na svetlo plavoj liniji levo), zatim sa leve strane dole traži Podešavanje i opcije pa tu Izmeni avatar i tu podesi sliku ali vodi računa o dimenzijama slike.
Nadam se da će ti ovo pomoći.![]()
A sto se tice bebica -Divne suuuu....
![]()
Hvala
Bebe su pocele da otvaraju okice po malo pa ce za koji dan biti slike beba "sa ocima"![]()
Evo i nase toycice Besy,stooo jeee bleeesava...ima 9 meseci...
evo konacno i nas...ovo je slika kada je dosao kod mene,kao mala pufnica...
![]()
A gde je slika?????![]()
Presladak je
Ali ja kada sam dobila moje kuce, bila sam oduševljena kako su doterani, ošišani i mirišljavi, pa pretpostavljam da bi se i drugi tako obradovali pa sada kada ja prodajem štence uvek ih sredim okupam i ošišam pre nego što ih prodam novim vlasnicima. A osim toga mislim da je i za kuče manje stresno da to uređivanje prođe kod kuće gde je naviklo na sve nego da u novom domu gde dođe, pa za par dana da ide kod grumera. A verovatno je i novim vlasnicima jednostavnije (pogotovo ko prvi put kupuje pudlu) da su mirni što se uređivanja tiče, bar mesec dana.