_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
A bas sam se pitala na sta je to tako naslonila glavu, cudo po pogledu nisam zakljucila
Tipicno... Pogled "nisam jela nedeljama, ne date li mi sad srucicu se od gladi"
I prosto ne mozes odoleti
U principu Kiki nema kuhinjsko vaspitanje
posto i mi jedemo uvek za niskim stolom uz tv i identicno kako pises, ili sa poda se nasloni na kolena ili skoci na kauc pa prednjim nogama stane na kolena. U principu-zalim sto je nisam naucila da to ne radi. Prvo zato sto kad nam dodju gosti nemoguce je jesti, kako ko uzme bilo sta sa stola makar i keks ona skace, gura glavu, hoce da uzme. Cak je i kafu jednom pila komsinici
A drugo i mene nervira sto ne mogu na miru da jedem. Uvek te tugaljive oci umrecu-od-gladi, pa cviljenje, par puta je cak i lanula u znak protesta protiv naseg bezobrazluka
Mada dobro, u poslednje vreme je izgleda ukapirala da dobije par zadnjih zalogaja pa vecinom samo par puta pokusa da se nasloni na kolena al kad je odgurnemo sedne i ceka. S obaveznim povremenim uzdasima nikad-mi-nije-bilo-teze. Tako da to ti definitivno savetujem da je odvikavas dok je vreme. Sad je simpaticno (sta mislis, kako smo mi dosli to ovoga
) ali veruj mi za par meseci vise nece biti.
Sto se tice drugog pitanja-hrane, maltene dobije sve sto i mi jedemo (sem onog sto bas nije dobro za pse), u izuzetno malim kolicinama. To kao sto sam napisala obicno bude zadnji zalogaj, mada omakne se neki i za vreme jela, kad niko ne vidi
U pocetku je mrljavila sa granulama zbog toga, dobijala je mnogo vise nego sad al posto je to sad toliko malo tek da se zasladi, onda nema problema ssa granulama. U svakom slucaju nekad dobije i ceo obrok kuvanog ako mi jedemo nesto sto i ona sme.
Kupanje-ako se ne isprlja sasvim dovoljno je jednom u 6 meseci.
Tipicno... Pogled "nisam jela nedeljama, ne date li mi sad srucicu se od gladi" 
U principu Kiki nema kuhinjsko vaspitanje
posto i mi jedemo uvek za niskim stolom uz tv i identicno kako pises, ili sa poda se nasloni na kolena ili skoci na kauc pa prednjim nogama stane na kolena. U principu-zalim sto je nisam naucila da to ne radi. Prvo zato sto kad nam dodju gosti nemoguce je jesti, kako ko uzme bilo sta sa stola makar i keks ona skace, gura glavu, hoce da uzme. Cak je i kafu jednom pila komsinici
A drugo i mene nervira sto ne mogu na miru da jedem. Uvek te tugaljive oci umrecu-od-gladi, pa cviljenje, par puta je cak i lanula u znak protesta protiv naseg bezobrazluka
Mada dobro, u poslednje vreme je izgleda ukapirala da dobije par zadnjih zalogaja pa vecinom samo par puta pokusa da se nasloni na kolena al kad je odgurnemo sedne i ceka. S obaveznim povremenim uzdasima nikad-mi-nije-bilo-teze. Tako da to ti definitivno savetujem da je odvikavas dok je vreme. Sad je simpaticno (sta mislis, kako smo mi dosli to ovoga
) ali veruj mi za par meseci vise nece biti. Sto se tice drugog pitanja-hrane, maltene dobije sve sto i mi jedemo (sem onog sto bas nije dobro za pse), u izuzetno malim kolicinama. To kao sto sam napisala obicno bude zadnji zalogaj, mada omakne se neki i za vreme jela, kad niko ne vidi
U pocetku je mrljavila sa granulama zbog toga, dobijala je mnogo vise nego sad al posto je to sad toliko malo tek da se zasladi, onda nema problema ssa granulama. U svakom slucaju nekad dobije i ceo obrok kuvanog ako mi jedemo nesto sto i ona sme. Kupanje-ako se ne isprlja sasvim dovoljno je jednom u 6 meseci.

)

Inace Kiki nisam uzela iz odgajivacnice vec iz kucnh uslova tako da se uopste nije osecala kao mala i mislim da su prosli meseci do prvog kupanja. Znam da je Krofnica imala isto problem sa mirisom, najbolje da ti ona napise kako ga je resila
O blatu da ne govorimo, uopste je ne zanima kakva je podloga, ako je ona namerila da tuda prodje nista je ne moze spreciti. Dok prethodna pudla ne da nije u bare gazila nego ako je malo mokar beton a zahvacena velika povrsina (kad peru ulice recimo) ona stane i nece preko, moram da je prenesem
Sve to joj vidim u ocima, tesko meni kad bi znala da prica
Jel si sigurna da nepirjatan miris potice od mesta sa kog je dovedena?
Inace kad kaki obavezno kad zavrsi posao pobegne od svog...jelte da se ne izrazavam

...