_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
A bas sam se pitala na sta je to tako naslonila glavu, cudo po pogledu nisam zakljucila
Tipicno... Pogled "nisam jela nedeljama, ne date li mi sad srucicu se od gladi"
I prosto ne mozes odoleti
U principu Kiki nema kuhinjsko vaspitanje
posto i mi jedemo uvek za niskim stolom uz tv i identicno kako pises, ili sa poda se nasloni na kolena ili skoci na kauc pa prednjim nogama stane na kolena. U principu-zalim sto je nisam naucila da to ne radi. Prvo zato sto kad nam dodju gosti nemoguce je jesti, kako ko uzme bilo sta sa stola makar i keks ona skace, gura glavu, hoce da uzme. Cak je i kafu jednom pila komsinici
A drugo i mene nervira sto ne mogu na miru da jedem. Uvek te tugaljive oci umrecu-od-gladi, pa cviljenje, par puta je cak i lanula u znak protesta protiv naseg bezobrazluka
Mada dobro, u poslednje vreme je izgleda ukapirala da dobije par zadnjih zalogaja pa vecinom samo par puta pokusa da se nasloni na kolena al kad je odgurnemo sedne i ceka. S obaveznim povremenim uzdasima nikad-mi-nije-bilo-teze. Tako da to ti definitivno savetujem da je odvikavas dok je vreme. Sad je simpaticno (sta mislis, kako smo mi dosli to ovoga
) ali veruj mi za par meseci vise nece biti.
Sto se tice drugog pitanja-hrane, maltene dobije sve sto i mi jedemo (sem onog sto bas nije dobro za pse), u izuzetno malim kolicinama. To kao sto sam napisala obicno bude zadnji zalogaj, mada omakne se neki i za vreme jela, kad niko ne vidi
U pocetku je mrljavila sa granulama zbog toga, dobijala je mnogo vise nego sad al posto je to sad toliko malo tek da se zasladi, onda nema problema ssa granulama. U svakom slucaju nekad dobije i ceo obrok kuvanog ako mi jedemo nesto sto i ona sme.
Kupanje-ako se ne isprlja sasvim dovoljno je jednom u 6 meseci.

U principu Kiki nema kuhinjsko vaspitanje

Sto se tice drugog pitanja-hrane, maltene dobije sve sto i mi jedemo (sem onog sto bas nije dobro za pse), u izuzetno malim kolicinama. To kao sto sam napisala obicno bude zadnji zalogaj, mada omakne se neki i za vreme jela, kad niko ne vidi

Kupanje-ako se ne isprlja sasvim dovoljno je jednom u 6 meseci.