pa, stavi onda sirce na novine, mozda ce onda ukapirati

? Trajace borba oko ucenja gde se vrsi nuzda malo duze, ali veruj mi jednog dana ce se ipak desiti (ti ---->

). Hvali je kada uradi napolju, budi ljuta tako da ona vidi kada uradi unutra, tako da ne misli da je uradi raditito unutra posto neki ljudi nista n govore i samo ociste. Ali kako bude starija shvatice sta je dom/jazbina, i da se napolju rade te dve stvari. Srecno

! Ja bih jos preporucila da kupis am, i da povodac zakacis tu i tako je setas, a ne na ogrilicu. Ne zaboravi frontline! I naravno mazite je, igrajte se sa njom, vodite je u setnje, da ostane lepa umiljata kuca, vidim ljude koji imaju agresivne pudle (ili/i druge pse), cesto se kupi detetu, pa onda dosadi i bude zapostavljeno

, ali pudle su posebno privrzene i osecajne, videces, kako dete, pravi mali clan porodice

.
da, radim sve to..pocela sam da je izvodim pola h nakon svakog njenog obroka, pa se lepo ispiski/iskaki napolju
ali, to je i dalje ne sprecava da se gratis

ispiski i u stanu
Kupila sam joj am, onda u pet centru..jedva smo nasli velicinu

A frontline nisam uzela, jer sam uzela neku ogrlicu protiv buva sad...ali pri sledecoj poseti pet centru frontline je nezaobilazan.
Sto se tice vode, Luna nije neki ljubitelj :/
kad joj perem sapice bezi...ali kad je kupam uglavnom je mirna ili se polako sklanja u cosak ^^
Fen, btw, nikako ne voli
E da, danas smo prvi put otisli u setnju(u centar grada), bila je sa mnom u kozm. salonu, pa smo posle setale i kad je vec temperatura postala nepodnosljiva, krenule smo kuci.
Bas sam se zacudila koliko ljudi imaju razl. reakcije...
samo da ste videli to...
stajala sam sa njom na trotoaru i pridju mi neke zene i kao:kako je slatka!joj, vidi malo cudo!Smem li da je pomazim?
i tako je one pomazile, nagledale se

a Luna, tuzna, se okrene na drugu stranu i neki deckic (nema ni 7god), koji je inace bio sa tatom, je sutne...:O
nije jako, ali svejedno...kad nisam skocila na to dete

...
Onda smo isli tako, lepo, kuci...Ona vesela kao i uvek

(joj, na onom amu je, a samo bi da trci...i kakvi su to zaleti..ma ko haskija da vodim, a ne pudlicu

)...naravno ja je drzim bas blizu sebe, posto ipak ima ljudi koji se plase kucica.I prolazi jedna zena, na pola metra od Lune i slozi neku facu i kaze meni:Joj, nemoj mi to sa mashnicom :/
(Luna je TO sa mashnicom >: ( )
Sto se tice lajanja itd, Luna je bas "prgava"...laje i na svoj odraz u ogledalu (ali ne onako znatizeljno, da bi da se igra, nego ona laje, rezi, bukvalno napada svoj odraz).
Par, koji zivi u stanu ispod nas, ima toy pudlicu staru 1,5 godinu

..i ona je tako vesela, druzeljubiva, kad naidje Luna, ona samo skace na onog ko je drzi, mase repicem-dok Luna u jednom trenutku bi kao da sidje do nje da je ugrize, laje, rezi, a onda kada ova uzvrati lavezom, Luna se popne meni na glavu od straha.Bukvalno.

Cak i kad ne vidi drugo kuce(nego ga valjda oseti

), ona zalaje...a onda svi psi koji su u okolini se zalecu na mene koja je nosim u rukama(nju bas briga, ona je "na visini" pa ih sve chika, a sta cu ja koju ujedaju za pantalone ne bih li je spustila?a?

)
eto toliko,..imamo mnogo novih, lepih slicica, prebacicu ih danas na komp, pa ih postavljam
p.s.:Ne boji se loptice vise, sad joj je omiljena igrackica..poludi kad je vidi

, trebalo bi je snimiti tad.