Vec si kupila pudlu!! Kako je slatka

!!!! Ja sam mislila da cemo tek oko septembra videti slike nove kuce od tebe! Bas mi je drago

! Gde si je kupila? I ako mozes da kazes koliko si je platila? A kako se zove

??? Reci nam sve zanimljivo sto se desilo

! E, mislim da sam te ovo vec pitala, u kom gradu ste (ako ti ne smeta da kazes)? I jos nesto, mi imamo POTPUNO istu ogrlicu

!!!
Prvo, izvini ako si vec pitala, ja nisam uopste registrovala

, iz Uzica sam

E, ovako:da, trebalo je da uzmemo tek u septembru od ljudi iz Zrenjanina, ali tu je doslo do nesporazuma (radilo se o patuljastoj pudli...

...kad smo trazili oglase na netu za toy izasao je i taj broj, tako da, ko nam je kriv sto nismo ljude pitali na vreme jel' toy

), tako da smo morali da trazimo dalje

.
Jedino sto nam je ostalo da zovemo je dog-best(i to sam se slucajno juce setila da nismo zvali), nazvali smo ih i rekli su nam da imaju zenku 3.5 meseca staru
i to je to, nasli smo se sa njim i preuzeli kuce

(placena je 350e, ociscena od glista, 2 vakcine primila, cipovana)
O imenu smo nesto malo razmisljali i nismo bili sigurni koje cemo, ali posto je veterinar rekao da mora odmah to da se zna (da bi upisao u pasos itd), odabrali smo Candy

-jutros je vec pocela da se odaziva na to
imam mali problem

:
kupili smo one pelene i kapi(ne znam kako se tacno zovu

..."za vrsenje nuzde"

) i sad, ona kaki na pelenu, ali piski bilo gde samo ne na nju

kako bi to moglo da se resi?
Jutros je pocela da grize obucu itd

, zbog zubica...tako da danas idemo u pet centar da kupimo neke igrackice i sta nam jos treba(mozda je glupo pitanje, ali da li je dozvoljeno voditi ljubimce u pet centar?

), za sad imamo:
hranu(Bento Kronen Nutritional balance-chicken based)
neke kalcijum tabletice, rekli su nam da joj dajemo 1/4 dnevno(VETMED Cal-D-Phos)
dva tipa cetki
sampon
pelene
i kapi
sta mi je jos neophodno?
inace, stvarno je preslatka...vesela, neumorna

, i kad se propne na zadnje noge ^^, ma predivna
bice jos "izvestaja" (i slika)

, sad moram da se vratim kod nje (kako izadjem iz prostorije pocinje da cvili

)...