Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maza je toy ali skroz na skroz.Ima cetiri godine ,trebalo bi da se pari ali su nam rekli da bi muzjak trebao biti jos nizi od nje da ne bi uginula na porodjaju.A i pitanje da li bi mogli dati neko stene????![]()
Ako ti je kuja toy, dobro su ti preporucili da i muzijak bude toy. Ali to je , iz razloga da bi ti i stenci bili toy. Nije tacno da muzijak mora da bude manji od zenke (sto je pozeljno) jer je slobosno mozes pariti i sa nesto krupnijim muzijakom (cak i manjim patuljastim). U tom slucaju se samo preporucuje da u toku kocenja bude prisutan veterinar.
Kuja ti sigurno nece uginuti. Jedino se moze dogoditi , ako stenci budu preveliki, da veterinar uradi carski rez i ostalo je sve ok.
moja kuja je izuzetno mrsava i kolega koji je po struci veterinar a ne radi sa malim zivotinjama, preporucio mi je da je sparim, kao ugojice se posle....ona ima 30 cm, lagana kao pero, ne mogu nikako da je ugojim.....zar tako mrsavu da je uvlacim u trudnocu?????moja kuja je izuzetno mrsava i kolega koji je po struci veterinar a ne radi sa malim zivotinjama, preporucio mi je da je sparim, kao ugojice se posle....ona ima 30 cm, lagana kao pero, ne mogu nikako da je ugojim.....zar tako mrsavu da je uvlacim u trudnocu?????

Pored toga zna znacenja hrpe reci ali to nikad nismo posebno ucili, sama je ukapirala sta se kako zove. Nikad nisam imala zelju da pse ucim raznoraznim trikovima (tipa moli, setaj na dve noge, lezi, pravi se mrtav itd) jer je to po meni sprdnja.Ja bih ti preporucio da je prvo malo ugojis , pa tek onda paris.Eksperimentisi nesto dok ne otkrijes sta bas voli da jede , pa joj to malo forsiraj. Mozda uspes da je popravis.![]()
voli samo meso i kosti i naravno, prejede se pa povraca.....svasta sam probala, od RC, kuvanja, konzervi....jede ona redovno, zdava je, kaze veterinar....
A takva tanka je bila ne zato sto nije jela (napritov) vec zato sto je hiperaktivna, trcala i skakala po ceo dan. Sad se sa 5 godina malcice smirila tako da je malo dobila na kilazi.A sto bas toj? Em na poklon, em rasno em jos i izbor velicine![]()
Moja finansijska situacija mi ne dozvoljava da dodjem u "posed" jedne Toy pudle koja se dopada meni,i mojim clanovima porodice, sto znaci da bi bila mazena i pazena od svih nas.Molim ljubitelje i vlasnike ovih pudli da mi izadju u susret i poklone jednu.Zeljno ocekujem da mi se neko javi.
Vaspitacica
Kako bas izabra TOY kad joj je cena oko 500e? Sto ne rece da volis pudle pa makar bez papira ili da ti nije bitna rasa jer volis zivotinje?
Da li stvarno verujes da ce neko u danasnje vreme da ti pokloni 500e?

sa258761 se ne slazem,ne mislim nista lose.al sve to njeno je puta 2.u plusu ili minusu.
ja nisam cula da ima sisanje za 1000din.ovo je duplo ,do troduplo.
a ni frontlajn za 700.ovo je upola manje i td.
povodac,ovo,ono,to kupis jednom pa traje i td.
govorim o jednoj stvari.platis psa,pudlu ko covek,u zavisnosti od velicine,al gledas gde ces.ako hoces samo ono kao pudlu,KAO,super.
a to je onda 100 do 200 e.ok,platio si svog ljubimca,a toliko kostaju i Nike patike,al to je u redu.
Nikada necu razumeti,zasto se ljudi lako odluce za te iste Nike.a za nekog ko ce im biti ,bar narednih 10 do 15 god clan porodice,stezu kesu,a pritom ocekuju da bude najbolji pas na svetu