PUDLE

Tihi ubica a:per:

Kiki kad raspali...:sad2: Bude ubrzan razlaz iz mesta boravka:lol: A kad uradi naglas trgne se, pomirise guzu i iscudjava se pet minuta:rotf:

E crkla sam od smeha na iščuđavanje :hahaha::hahaha::hahaha:
Ja nisam ni znala da to ona radi, mislila sam iznenadni smrad spolja.. sve dok se jednom nije isprduckala kod frizera :per::hahaha::hahaha:

Čula sam se danas sa njenim veterinarom i rekao mi je da su posle konsultacija definitivno zaključili da je u pitanju idiopatsko reagovanje. Jednostavno mozak nekada bez razloga šalje impuls za extra udisaj, odnosno extra udisaje. To je tako kako je, ne leči se i ne može da se leči, a i ne smeta ništa. Tako da sam to pitanje skinula sa dnevnog reda :D

Moje sledeće pitanje vama je da li koristite 1% ili 3% rastvor borne kiseline? Mene ubeđuju po apotekama da 1% ne postoji, ali ne znam da li da im verujem. Mi smo do sada koristili 3%, pošto samo taj mogu da nađem.

E crkla sam od smeha na iščuđavanje :hahaha::hahaha::hahaha:
Ja nisam ni znala da to ona radi, mislila sam iznenadni smrad spolja.. sve dok se jednom nije isprduckala kod frizera :per::hahaha::hahaha:

Čula sam se danas sa njenim veterinarom i rekao mi je da su posle konsultacija definitivno zaključili da je u pitanju idiopatsko reagovanje. Jednostavno mozak nekada bez razloga šalje impuls za extra udisaj, odnosno extra udisaje. To je tako kako je, ne leči se i ne može da se leči, a i ne smeta ništa. Tako da sam to pitanje skinula sa dnevnog reda :D

Moje sledeće pitanje vama je da li koristite 1% ili 3% rastvor borne kiseline? Mene ubeđuju po apotekama da 1% ne postoji, ali ne znam da li da im verujem. Mi smo do sada koristili 3%, pošto samo taj mogu da nađem.

mozes slobodno 3%....samo nemoj duze vreme jer borna kiselina moze i da iziritira....kad bude bolje predji na kamilicu....

Ne,kamilicu nikako. Ona je idealna podloga za bakterije.

:eek: cekaj, pa i kod ljudi se preporucuje brisanje ociju kamilicom.....a i mom psu je pomoglo....

Kamilica deluje antiseptično, sprečava upalne procese, kao blago sredstvo za opuštanje glatkih mišića, pospešuje probavu, smanjuje iritacije kože, smiruje. Etarsko ulje kamilice deluje spazmolitički (opušta glatke mišiće), anestetički i dezinficijentno. Čaj kamilice smanjuje bolove i grčeve u stomaku. Kao blago dezinficijentno sredstvo kamilica se koristi za ispiranje čak i očiju, a daje se i bebama, jer je vrlo bezbedna. Istraživanja pokazuju da kamilica deluje antibakterijski, antifungalno i antiviralno. Kamilica sprečava razvoj čira na želucu i omogućava njegovo zalečenje.

Hvala na savetima!

Super je ideja za fiziološki rastvor.

A za kamilicu mi uopšte nije jasno šta da mislim. Ovo što @neizreciva pričaš i ja znam iz svakodnevnog života i samoj sebi stavim kamilicu kada su mi nekad oči iritirane, a takođe znam da svi pričaju kako je kamilica loša za životinje i kada se kaže kamilica, odmah je reakcija NIKAKO. E sad ako je nama tako dobra, zašto ne i za životinje?

Kamilica se vishe ne prporucuje kao sredstvo za ispiranje ociju vec desetak godina. Kada je moje dete bilo beba nije se vishe koristila u te svrhe, a to je bilo skoro pre 12 godina. Isto vazi i za zivotinje. Kada sam ja bila mala koristila se, sada vise ne. Sada se preporucuje fizioloshki rastvor i 3% borne vode. Uzgred, mom Leu nije pomoglo ni jedno ni drugo, od dexametazona je josh vishe suzio. Jednostavno NISHTA ovde poznato ne pomaze. Uostalom, vec sam o tome pisala nekoliko puta.
A sto se tice onih "udaha" i "davljenja" i Leo ih ima...ali meni je to licilo na neku vrstu "zagrcavanja" pa se uopshte zbog toga nisam uznemiravala.

evo malo Huga... bili smo na Avali opet pa se istrcao ko covek :D

Prilozi

• h1.jpg
    h1.jpg
    121,6 KB · Pregleda: 53
  • h2.jpg
    h2.jpg
    101,1 KB · Pregleda: 43
  • h3.jpg
    h3.jpg
    117,1 KB · Pregleda: 52
evo i nas,mi smo novi i mi smo veliki, bar 39 cm.sto ne smeta,bar nama.zenka junior,shampion
sampion srbije,zapocet internacionalni sampionat,tj sve ima ovde,cekamo da odemo negde.dina ima 2 godine.
slike uskoro

Hugo nam je lep, izrasli pudlovcic...!!!:D
Samo taj shto ga oshisha, shto mu smandrlja ushi i rep!!!!???
Jedino mi zhao shto smo tipovali da bude toy:(

Poslednja izmena:
kako mislis smandrlja? nemam pojma kako to treba da izgleda... meni je ok ovako...ako mislis na ono kad pri korenu repa bude obrijano a na vrhu cupavo, meni se to uopste ne svidja...
a sta ima veze sto nije toy tj da li je 2,3 cm gore ili dole... ionako se razlika skoro ne vidi...
a bas mi se svidja Hugo ovako dugacak i vitak... nisam ni znala koliko je zgodan dok nije osisan :D

Back