PUDLE

I mi smo se shishali !!!

Prilozi

• SSA47596.jpg
    SSA47596.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 41
kako mislis smandrlja? nemam pojma kako to treba da izgleda... meni je ok ovako...ako mislis na ono kad pri korenu repa bude obrijano a na vrhu cupavo, meni se to uopste ne svidja...
a sta ima veze sto nije toy tj da li je 2,3 cm gore ili dole... ionako se razlika skoro ne vidi...
a bas mi se svidja Hugo ovako dugacak i vitak... nisam ni znala koliko je zgodan dok nije osisan :D

Slazem se u svemu sto je napisano !!! Kiss za Huga :heart:

Ako neko moze da pomogne za postavljanje slika nek se javi.ovako ili na pp
bila bih vrlo zahvalna.

a to za frizuru je tacno.to je smandrljana frizura,bez tog obrijanog kruga,kod repa,pantalonica i td.e sad sta neko voli ili ne...postoje pravila ko i za sve.
osnovna pritom.ima samo 4 frizure za pudle,a ta peta ne postoji.
sportska,papi klip,kontinental i eventualno bikini.
obicno ova smandrlj bude,da te ubede da je to sportska.a nema veze sa zivotom.

zato mislim da pudle ne treba sisati kod frizera koji rade sve rase ,nego samo za usko specijalizovane.
jer su i vrlo zahtevna pasmina za sisanje.
ja odmah imam 3 da vam preporucim,u zavisnosti od kraja gde zivite.ali necete pogresiti.da napomenem,nije nista skuplje.pas ,da li vam je izlozben ili vam je ljubimac moze da izgleda jednako lepo.
a ne ko mis iz sume,sto lici dal na pudlu,dal na misa ,dal na medu,hi,hi,salim se ,naravno.al ima i istine.tu rasu ste odabrali ,pa omogucite bar da lici na to.

mi relativno cesto setamo....svasta vidjamo.
al nikad nije takav komentar na drugu rasu,nego za pudle.
za ostale,to je to.
za ove ,da kazem nase i tekako se vidi da li su negovani i uredno sisani ili ne.
cuju se komentari,voleli ih ili ne.
al za urednu pudlu ocesljanu,niko ne moze nista da kaze.
udavi ja,ali to je iskustvo,pa vi vidite sta vam je po volji.

da ne ispadne da vodim racuna sta kazu drugi.ne,
samo kazem ako smo se odlucili za to onda i da vodimo racuna.
u suprotnom sto nismo kupili kratkodlakog jazavicara?
isto mali,isto sladak,ne treba da se ceslja,opusteno.ne trazi prostora i td...

Poslednja izmena od moderatora:
mala beba,slatka ko lutka
a ti Krofnice,nisam ja besna,bauk baba,naprotiv ,videces....
nego ove moje dzumike da umestim u slike.
jedna bela,jedan crna ,jedna slepa posavski gonic,matora nasa
ja se vise bavila njima nego kompom,al eto ima ko da mi pokaze,ozbiljno mislim
hvala ti,i pomagaj za dalje

Ako neko moze da pomogne za postavljanje slika nek se javi.ovako ili na pp
bila bih vrlo zahvalna.

a to za frizuru je tacno.to je smandrljana frizura,bez tog obrijanog kruga,kod repa,pantalonica i td.e sad sta neko voli ili ne...postoje pravila ko i za sve.
osnovna pritom.ima samo 4 frizure za pudle,a ta peta ne postoji.
sportska,papi klip,kontinental i eventualno bikini.
obicno ova smandrlj bude,da te ubede da je to sportska.a nema veze sa zivotom.

zato mislim da pudle ne treba sisati kod frizera koji rade sve rase ,nego samo za usko specijalizovane.
jer su i vrlo zahtevna pasmina za sisanje.
ja odmah imam 3 da vam preporucim,u zavisnosti od kraja gde zivite.ali necete pogresiti.da napomenem,nije nista skuplje.pas ,da li vam je izlozben ili vam je ljubimac moze da izgleda jednako lepo.
a ne ko mis iz sume,sto lici dal na pudlu,dal na misa ,dal na medu,hi,hi,salim se ,naravno.al ima i istine.tu rasu ste odabrali ,pa omogucite bar da lici na to.

mi relativno cesto setamo....svasta vidjamo.
al nikad nije takav komentar na drugu rasu,nego za pudle.
za ostale,to je to.
za ove ,da kazem nase i tekako se vidi da li su negovani i uredno sisani ili ne.
cuju se komentari,voleli ih ili ne.
al za urednu pudlu ocesljanu,niko ne moze nista da kaze.
udavi ja,ali to je iskustvo,pa vi vidite sta vam je po volji.

da ne ispadne da vodim racuna sta kazu drugi.ne,
samo kazem ako smo se odlucili za to onda i da vodimo racuna.
u suprotnom sto nismo kupili kratkodlakog jazavicara?
isto mali,isto sladak,ne treba da se ceslja,opusteno.ne trazi prostora i td...

:) e ne razume te....i bez frizure mozes uredno drzati psa...za psa i njegovo zdravlje trebas da ga drzis cistim i zdravim a to ne podrazumeva svakodnevno cesljanje i sisanje satima.....a neki i ne drze pudlu zbog paradiranja nego zato sto su drage i vesele zivotinje kojiam treba ljubavi.....a radije cu da dam pare za meso i kvalitetnu hranu i osisacu je sama nego sto cu da puknem preko 1000 din za frizera.....

Slazem se da je frizura licna stvar vlasnika. Za izlozbe je obavezno pridrzavati se tipa frizure ukoliko hocete da konkurisete za neku od titula. Ali ako psa cuvate za svoju dusu, normalno je da ce te ga osisati onako kako se vama svidja.

Slazem se da je frizura licna stvar vlasnika. Za izlozbe je obavezno pridrzavati se tipa frizure ukoliko hocete da konkurisete za neku od titula. Ali ako psa cuvate za svoju dusu, normalno je da ce te ga osisati onako kako se vama svidja.

:) meni se i ne svidjaju te izlozbene frizure....previse su mi pufnaste i damske....

ej pa nije apriko nego beli, ali ovo je ta prva dlaka koja je prljavo bela, pa su mi rekli da ce se posle prvog sisanja tamo kad bude imao 6 meseci izrasti bela dlaka. star je 3 meseca. :) mnogo su pametni psi zaista

Cesto se desava da bele pudle , kad su male imaju tu "prljavu boju,,ali neka vas to ne brine. Posle prvog sisanja ta se dlaka skida a ispod raste snezno bela.
Ako je parena bela pudla se belom, sigurno ce i stene biti belo. Ako je jedan od roditelja bio apriko onda se moze desiri da boja ne bude potpuno bela.
Kod pudli je dozvoljeno parenje izmedju svih boja ali se ne preporucuje jedino parenje izmedju bele i apriko jer se moze desiti da stenci imaju " prljavu " boju.

Back