topico
Primećen član
- Poruka
- 526
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da sam blize pridruzila bih se.
Kad ces da ga sisas?Imam pitanja, pa bi bilo lepo ako neko može da me posavetuje.
Elem, mojoj Širli se malo isušila dlaka i na mestima gde joj stavljam Virbac, ampulu protiv buva i krpelja, je čak i malo požutela. Napominjem da je kupana posle ampule. Inače je kupam na 10 tak dana manje više. Koristim Virbacov šampon pošto piše da je fiziološki i da se sa njime mogu kupati psi i svaki dan. Jedan od razloga što je dlaka u lošijem stanju je što je moji ukućani nisu lepo češljali tokom 3.5 nedelje koliko ja nisam bila tu. Dlaka joj se bila ućebala na nekoliko mesta, pa sam ja to raščešljavala, ali i inače je dosta duga dlaka.
Šta raditi?
Kupila bih neki condicioner ili pakovanje, pa bih zamolila za preporuku? I koliko često da to koristim?
Možda da proredim kupanje neko vreme? I definitivno ne znam šta da radim sa flekama od Duowin Virbaca (ampula). Stavljam joj 1 u mesec dana, jer me je strah krpelja. Kako vi rešavate taj problem?
Sada sam kupila Stronghold u Grčkoj, ali u uputstvu nigde ne piše da pruža zaštitu protiv krpelja. I sada ne znam da li to uopšte da koristim. Štiti od srčanog crva, valjkastih crva, buva.. ali krpelji se nigde ne pominju.
Molim vas za savete!
![]()
Primetila sam da u poslednje vreme ljudi cesto sisaju pudle tako da im osisaju usi do kraja. Zasto? Tako su lepe sa duzom dlakom na usima...
Primetila sam da u poslednje vreme ljudi cesto sisaju pudle tako da im osisaju usi do kraja. Zasto? Tako su lepe sa duzom dlakom na usima...
,on .Nemam pojma sta radi kad je sam ,pretpostavljam da uglavnom spava jer je pun energije kad se vratim.\Inace,za sve one koje muci pitanje prije nabavke pudle mogu li ostajati same u stanu (to je mene mucilo)-moze,bez problema.Mjesec dana sam bila stalno s njim i postepeno ga navikavala ,sada ostaje sam kada sam na poslu.Ne laje,ne cvili,ne pravi stetu iako mu je citav stan na raspolaganju od pocetka.Fino mu kazem-ja idem a ti me cekaj,on .Nemam pojma sta radi kad je sam ,pretpostavljam da uglavnom spava jer je pun energije kad se vratim.