PUDLE

vi to meni?mislim da nekupim od njih?MISLIM AKO JE BILO NAMENJENO MENI ZNAM I NECU KUPITI OD NJIH JER SAM CITALA SVE STO SE DESAVALO...TAKO DA CU PROBATI NACI NEKO NORMALNO KUCE....:):):)

Imam pitanja, pa bi bilo lepo ako neko može da me posavetuje.
Elem, mojoj Širli se malo isušila dlaka i na mestima gde joj stavljam Virbac, ampulu protiv buva i krpelja, je čak i malo požutela. Napominjem da je kupana posle ampule. Inače je kupam na 10 tak dana manje više. Koristim Virbacov šampon pošto piše da je fiziološki i da se sa njime mogu kupati psi i svaki dan. Jedan od razloga što je dlaka u lošijem stanju je što je moji ukućani nisu lepo češljali tokom 3.5 nedelje koliko ja nisam bila tu. Dlaka joj se bila ućebala na nekoliko mesta, pa sam ja to raščešljavala, ali i inače je dosta duga dlaka.

Šta raditi?
Kupila bih neki condicioner ili pakovanje, pa bih zamolila za preporuku? I koliko često da to koristim?
Možda da proredim kupanje neko vreme? I definitivno ne znam šta da radim sa flekama od Duowin Virbaca (ampula). Stavljam joj 1 u mesec dana, jer me je strah krpelja. Kako vi rešavate taj problem?

Sada sam kupila Stronghold u Grčkoj, ali u uputstvu nigde ne piše da pruža zaštitu protiv krpelja. I sada ne znam da li to uopšte da koristim. Štiti od srčanog crva, valjkastih crva, buva.. ali krpelji se nigde ne pominju.

Molim vas za savete!

:bye:

Poslednja izmena:
Upravo sam pročitala moj post i samo da napomenem da ona uopšte ne izgleda loše kako se možda može zaključiti iz prethodnog posta.
Hoću da kažem da su nijanse u pitanju. Ali bih ipak volela da nešto preduzmem.

Veliki pozdrav za Lea, od nas oshishanih :super:

Prilozi

• Ognjen 128.jpg
    Ognjen 128.jpg
    77,6 KB · Pregleda: 48
Nemam nishta protiv...ako u nedelju bude lepo vreme....mogli bi:zper:
Mada poshto je Leo dobio govedju kosku za zvakanje direktli iz supe, bice mastan i smrdljiv samo tako ;)

Savo, pa ja zovem na druzenje...a ono niko da se odazove:D
Tacnije nije da je niko, odazvashe se neki, ali nikako da se organizujemo! Jedva nekako odosmo do Topole na smotru pasa, mila.k. Ogi, Leo, ja&ostatci familije, cim sredim slicice postavicu neku:D

Imam pitanja, pa bi bilo lepo ako neko može da me posavetuje.
Elem, mojoj Širli se malo isušila dlaka i na mestima gde joj stavljam Virbac, ampulu protiv buva i krpelja, je čak i malo požutela. Napominjem da je kupana posle ampule. Inače je kupam na 10 tak dana manje više. Koristim Virbacov šampon pošto piše da je fiziološki i da se sa njime mogu kupati psi i svaki dan. Jedan od razloga što je dlaka u lošijem stanju je što je moji ukućani nisu lepo češljali tokom 3.5 nedelje koliko ja nisam bila tu. Dlaka joj se bila ućebala na nekoliko mesta, pa sam ja to raščešljavala, ali i inače je dosta duga dlaka.

Šta raditi?
Kupila bih neki condicioner ili pakovanje, pa bih zamolila za preporuku? I koliko često da to koristim?
Možda da proredim kupanje neko vreme? I definitivno ne znam šta da radim sa flekama od Duowin Virbaca (ampula). Stavljam joj 1 u mesec dana, jer me je strah krpelja. Kako vi rešavate taj problem?

Sada sam kupila Stronghold u Grčkoj, ali u uputstvu nigde ne piše da pruža zaštitu protiv krpelja. I sada ne znam da li to uopšte da koristim. Štiti od srčanog crva, valjkastih crva, buva.. ali krpelji se nigde ne pominju.

Molim vas za savete!

:bye:

probaj kondicioner sa nercovim uljem, a moze se naci i sampon u boji za pudle......ja moju kuju kupam na dve nedelje i dlaka joj je prvoklasna.....

Nisam ga jos sisala osim sto sam mu sama sisnula malo dlaka na njusci jer su mu isle u oci i malo oko guze.Cekam da primi trecu vakcinu pa ga vodim u Podgoricu na sisanje jer ovdje to ne rade.Nekoliko puta cu ga voditi kod profesionalca a onda cu sama dalje .Kako se zove Pasina sestra,je li ostala kod tebe Dragane?

Inace,za sve one koje muci pitanje prije nabavke pudle mogu li ostajati same u stanu (to je mene mucilo)-moze,bez problema.Mjesec dana sam bila stalno s njim i postepeno ga navikavala ,sada ostaje sam kada sam na poslu.Ne laje,ne cvili,ne pravi stetu iako mu je citav stan na raspolaganju od pocetka.Fino mu kazem-ja idem a ti me cekaj :per:,on .Nemam pojma sta radi kad je sam ,pretpostavljam da uglavnom spava jer je pun energije kad se vratim.

Inace,za sve one koje muci pitanje prije nabavke pudle mogu li ostajati same u stanu (to je mene mucilo)-moze,bez problema.Mjesec dana sam bila stalno s njim i postepeno ga navikavala ,sada ostaje sam kada sam na poslu.Ne laje,ne cvili,ne pravi stetu iako mu je citav stan na raspolaganju od pocetka.Fino mu kazem-ja idem a ti me cekaj :per:,on .Nemam pojma sta radi kad je sam ,pretpostavljam da uglavnom spava jer je pun energije kad se vratim.
\

moja kuja ce na zimu 3 godine i dan danas jako tuguje kad je sama.....nece ni da je jede dok nas nema.....sta da ti kazem, blago tebi.....:(

Back