Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dunja22, frizurica je super slatka, samo mi se malo čini da se okice ne vide
Gagasf, Leo je baš bio vredan, bebice su preslatke, jedva čekam da vidim i ostale.
![]()
Moj decko je bas bio vredan pa imamo nove clanove: u jednom leglu 4 - 2 devojcice, 2 decaka, u drugom samo jednu jedinicu u majke i u trecem, 6 (nije jos provereno kog pola su deca), ali znamo da su 3 apriko, tri crna. Kada se vratim s odmora uslikacemo ih sveZa sada imam slicice samo ove prve cetvorke
![]()
Njima je mama bela, a tata je Leo, pa debeli sinak lici na tatu![]()
Rajkox, fotke su fantastične, verujem da ste se baš lepo proveli....
L.Tina, prvo da ti poželim dobrodošlicu, drago mi je da si sa nama od početka. Što se tiče šišanja, nije rano. Ja, npr. kad imam leglo (kao sad) svoje štence šišam već sa 6-7 nedelja. To nije neko ozbiljno šišanje, samo higijenski, obrijem im njuškice, šapice i oko repića. I to ponavljam svake 2-3 nedelje. Tako da kada štene ode od mene, ono je okupano, ošišano (kako sam opisala), sa skraćenim noktima i urednim ušima.
Evo prilažem ti sliku da vidiš:
Pogledajte prilog 195693
ovo je devojčica od 7 nedelja iz prethodnog legla
Pogledajte prilog 195694
ovo je devojčica od 5 nedelja iz legla koje sad imam))
rajkox predivne slike.Gde ste to na odmoru,kako je prošlo pronalaženje smeštaja sa psom?
![]()
L.Tina, hvala na komplimentima u Širlino ime![]()
Super je što ćeš nabaviti pudlicu, oni su divni psi! Što se tiče šišanja, Jasnaok ti je rekla kakva je uobičajena praksa, mada sam ja Širli šišala prvi put tek negde sa 5, 6 meseci. Nije šišana u leglu, a meni je bilo žao da je šišam ranije.. Tako da je stvar tvog ličnog izbora kada ćeš je šišati.
Što se tiče hranjenja, ako jede granule na svakom pakovanju piše kolika količina je potrebna dnevno za psa određene starosti i kilaže. Postoji pravilo da se na početku hrane 5 puta dnevno, pa 4, pa 3, na kraju sa godinu dana treba preći na jednom ili dva puta dnevno. Čini mi se da je bolje da kao odasli jedu 2 puta dnevno, jer npr znam za slučajeve pasa (većih doduše) kojima je smetalo da jedu samo jednom dnevno (gastritis, povraćanje..) Ali ima veterinara koji to preporučuju kao iskonski način ishrane kod pasa jedenje jednom dnevno (koji potiče od načina na koji se hrane npr vukovi.). Neki savetuju da se jedan dan nedeljno psu ne daje hrana uopšte, već samo projno brašno da bi se pročistio.. Ali sada sam već prešla u teoretisanje - to svakako nije za pudleA mislim i da retko ko to više podržava.
Ako jede domaću, kuvanu hranu za njega, onda treba prilagoditi količinu hrane veličini psa. Opet se na početku daje više puta dnevno (5,4,3 i na kraju 2 puta dnevno).
Ne stižem da gledam forum, pa onda sada kada pogledam bih samo pisala..
Rajkox, baš se vidi da vam je bilo divno!! Super! I hvala na uputstvima! Super je što Lazi nije smetala vrućina. Ja nešto imam utisak da Šica ne uživa baš toliko na plaži.. Jeste li istrčavali Lazu na plaži pred odlazak kući da se osuši, ili se sam sušio ležeći ispod ležaljke? I jel mu nije smetao vreo pesak?
Puno pozdrava za malog Lazu od Širli i mene!!
Rajkox, baš se vidi da vam je bilo divno!! Super! I hvala na uputstvima! Super je što Lazi nije smetala vrućina. Ja nešto imam utisak da Šica ne uživa baš toliko na plaži.. Jeste li istrčavali Lazu na plaži pred odlazak kući da se osuši, ili se sam sušio ležeći ispod ležaljke? I jel mu nije smetao vreo pesak?
Puno pozdrava za malog Lazu od Širli i mene!!