PUDLE

Мици је супер. Гледамо и размишљамо - као и код Ђулије, тј. код свих црних пудли, окице су главни проблем на фотографијама. Глумимо пролеће кад се сликамо да би се виделе очи. А онда, кад се виде очи углавном су црвене, наранџасте или нешто тако...

Meco, mislim da taj slučaj može da se prijavi veterinarskoj inspekciji - kao nebriga o psu, tj nelečenje. Raspitajte se. A možda bi mogli i da slikate psa pa da ga ponudite za usvajanje.

Evo, danas sam rekla mom vetu pa ce on probati nesto da uradi, mada kaze da ce tesko biti jer u kuci niko ne zivi a ne znamo ni ko su novi vlasnici. Ipak se nadam da cemo zajednicki uspeti nesto da saznamo i uradimo. Sto se udomljavanja tice to je tesko, pokusala sam ali je naslednici nisu hteli dati jer "treba da im cuva kucu" kako su rekli dok je ne prodaju. Novi vlasnici ne znam ni ko su ni gde su jer se ne pojavljuju dok ne dobiju kljuceve od kuce.

Мици је супер. Гледамо и размишљамо - као и код Ђулије, тј. код свих црних пудли, окице су главни проблем на фотографијама. Глумимо пролеће кад се сликамо да би се виделе очи. А онда, кад се виде очи углавном су црвене, наранџасте или нешто тако...

Pa da, toliko su slatke te crne pudlice uzivo a na fotografijama skoro uvek kao crna mrlja. Bas steta!
Inace, Mici sam kupila a Donija dobila od prijatelja ali nije iz nekog dobrog legla, koiko mi se cini. Naravno da mi to ne smeta da ga volim kao i Mici. Mici ima CAC i RCACIB . to mi je dovoljno sto se izlozbi tice samo za parenje, ako budem smela da se odlucim na to.

Njih dvoje su pravi medenjaci.

Sinoć mi je otišao dečko za Smederevo. Ljudi su prezadovoljni, kažu da se jaaako mazi i voli da gleda crtane filmove sa decom.

A meni je mnogo drago, jer svaki put se jako brinem kada mi ode kuče...

Evo i nekoliko sličica posle kupanja i jedna iz novog doma.
DSC05644.jpg
DSC05635.jpg
DSC05639.jpg

Slika067Lolly.jpg

Zlato malo, vec ima drugara igracku :klap:
Bas mi je zao sto ne mogu uzeti i trecu kucu. Ove Vase pudle su prelepe :zaljubljena:
Ne bi mi bio problem nista osim voditi ih kad negde idem. Nije jednostavno voditini dve kuce a tek tri :roll:

Zlato malo, vec ima drugara igracku :klap:
Bas mi je zao sto ne mogu uzeti i trecu kucu. Ove Vase pudle su prelepe :zaljubljena:
Ne bi mi bio problem nista osim voditi ih kad negde idem. Nije jednostavno voditini dve kuce a tek tri :roll:

Ja lično mislim da je mnogo lakše (kad su mali psi u pitanju) držati dva-tri zajedno nego jednog. Oni vole društvo a ne predstavljaju problem. Uvek se čudim kada me ljudi "gledaju" kao: šta će ti i dva psa pa još i kučići kad već imaš troje dece...:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Verujem da ce biti mnogo lakse kad ovaj mali vragolan bude stariji. Sada je jos nestasan gde god odemo.Dok se Mici smesti u krilo i ne mrda dok smo u poseti, on mora sve da onjusi i svakom da dosadjuje, kao nestasno dete, pa se bilo koja poseta svede na to da samo njega obuzdavam. Verovatno je u pitanju i to sto sam veoma popustljiva pa vaspitavanje kod mene traje dugo.:dash:
I inace su veoma razliciti. Dok je Mici nepoverljiva i neda nikom nepoznatom da je pomazi (cak ni deci), Doni svakom prilazi i sa svakim se zaigra pa postane i dosadan ljudima koji bas i ne vole pse.

Stigli su kaputic,dzemperic i patikice za Lazicu? :think:

Mici sam probala patikice ali ona ih odmah skine. Lepo odvoji cicak trake i skine patike.A tih nekoliko koraka koje napravi pre nego sto ih skine je mnoooogo smesna :rotf:
Kad se utreniramo...... ako se utreniramo, javljamo se da se pohvalimo. ;)

Stigli su kaputic,dzemperic i patikice za Lazicu? :think:

Mici sam probala patikice ali ona ih odmah skine. Lepo odvoji cicak trake i skine patike.A tih nekoliko koraka koje napravi pre nego sto ih skine je mnoooogo smesna :rotf:
Kad se utreniramo...... ako se utreniramo, javljamo se da se pohvalimo. ;)

Videli ste naš klip kad smo prvi put Đuliji obuli cipelice. Valjali smo se od smeha. Sada ona hoda tako lako u cipelicama bez ikakvih problema (verovatno ste i to videli). Želimo vam da i vi utrenirate hod u cipelicama što pre, makar kao Đulija!

Back