Pasica
Obećava
- Poruka
- 89
Narucili smo i kaputic i dzemperic a i patikice, cekamo da nam stignu, do tada......![]()
Do tada mu mozete od rukava dzempera napraviti nesto,pomaze ako je bas hladno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narucili smo i kaputic i dzemperic a i patikice, cekamo da nam stignu, do tada......![]()
Meco, mislim da taj slučaj može da se prijavi veterinarskoj inspekciji - kao nebriga o psu, tj nelečenje. Raspitajte se. A možda bi mogli i da slikate psa pa da ga ponudite za usvajanje.
Jedva čekamo da vas vidimo u novoj garderobi. Nadamo se da isto đipate kao mi u patikicama!Narucili smo i kaputic i dzemperic a i patikice, cekamo da nam stignu, do tada......![]()
Мици је супер. Гледамо и размишљамо - као и код Ђулије, тј. код свих црних пудли, окице су главни проблем на фотографијама. Глумимо пролеће кад се сликамо да би се виделе очи. А онда, кад се виде очи углавном су црвене, наранџасте или нешто тако...
Meco, oboje su super, ali Doni mi je nekako mnoooogo sladaki ta njegova njuškica ...
![]()

Zlato malo, vec ima drugara igracku![]()
Bas mi je zao sto ne mogu uzeti i trecu kucu. Ove Vase pudle su prelepe
Ne bi mi bio problem nista osim voditi ih kad negde idem. Nije jednostavno voditini dve kuce a tek tri![]()

Mnogo dobra stvar, to sa gumicama oko zadnjih nogu na odelcetu![]()

Stigli, u nedelju idemo da uzmemo.... sta da radimo, uhvatili nas praznici... pozz

Stigli su kaputic,dzemperic i patikice za Lazicu?
Mici sam probala patikice ali ona ih odmah skine. Lepo odvoji cicak trake i skine patike.A tih nekoliko koraka koje napravi pre nego sto ih skine je mnoooogo smesna
Kad se utreniramo...... ako se utreniramo, javljamo se da se pohvalimo.![]()