Puderi...

Puder ne koristim stalno. Jedino što mi je po kvalitetu i ceni odgovaralo su Avonovi puderi. Imam ih sve: toniranu kremu, tečni, kompaktni, kameni, u prahu i nekoliko vrsta korektora.
Jedan savet za devojke koje imaju problem sa pronalaženjem odgovarajuće nijanse pudera. Puder se isprobava na dnevnom svetlu na unutrašnjoj strani nadlanice(tu je boja kože najsličnija boji kože lica) i na samom licu na delu kože iznad vilične kosti. Ako se boja uklopi skroz, tj. ako se utopi sa bojom lica onda je savršena.
Moje lično mišljenje je da puder treba koristiti za izlazak, nastup ili nesto slicno, a za svaki dan korektor u slučaju bubuljica ili flekica po koži i tonirana krema preko zime. Preko leta je sasvim dovoljna krema za lice i malo sunca da koža zablista.

Ja uglavnom koristim Max factor, ali skoro sam kupila i neki Impala-in i ispostavilo se da je bas super, jedan od onih sto vam trebaju narocito za "tesku" vecernju sminku.
Moj problem je inace bas svetao ten, dosta pudera su mi tamni cak i u najsvetlijoj nijansi.

Danas sam kupila MF COLOUR adapt.Razmisljala sam se izmedju ovol i nekog Lorealovog. Da li mislite da je MF dobar puder ili je preskup zbog imena? Meni je ovaj ok mada mi je malo
jak. Da li je vama?

ja trenutno koristim mf colour adapt i mislim da je izuzetno lagan, i da uopste nije skup, koristim da samo prilikom izlazaka i ponekad u toku dana, u svakom slucaju traje dugo. Nisam ja uopste lovarna (srednjoskolka sam), ali ono u sta ulazem od sminke to je puder i maskara, jer ako to nije dobro, sve ostalo pada u vodu. . .

I meni je color apdapt lagan... mada prethodna bocica mi je bila drugacija, pisala sam vec negde o tome... mislim da je ovo sto sada imam neki fals
U principu nije nesto posebno, mada nije ni jos. Mislim da moze da se nadje nesto bolje za te pare.
Lasting performance mi je bio super, ne znam zasto sam prestala da ga kupujem...

Lasting performance sam koristila par godina,dok mi jedna devojka koja je radila sa tim nije rekla da je taj puter pravljen za stariju kozhu..recimo plus 35.... i da je tezhak za mladje..... i onda sam preshla na hyper smooth...mislim da je bolji.... u svakom sluchaju,bolje sakrivaju nedostatke - oba- nego colour adapt..:wink:

To max factorovo rumenilo je bas odlicno, da super boju licu, a ne bude napadno. Ja ga vec godinama koristim, i cim potrosim vise od pola kupujem novo, da ne nestane slucajno. Koju ti nijansu koristis gold ili bronze?

Ja koristim MF colour adapt 90-tofee i skroz je fantastican. Inace pre toga uopste nisam koristila pudere oko godinu dana jer nisam mogla da nadjem taj sto je stvoren za mene... Napokon smo se nasli ;)

carolina 212:
To max factorovo rumenilo je bas odlicno, da super boju licu, a ne bude napadno. Ja ga vec godinama koristim, i cim potrosim vise od pola kupujem novo, da ne nestane slucajno. Koju ti nijansu koristis gold ili bronze?

Koristim bronze i bas je zgodno moze i leti i zimi da se koristi 8)

2 pitanja..
Gde naci revlon pudere u Beogradu? Cula sam da je Colorstay za normalnu i mesovitu kozu odlican, ali nigde nema njihove kozmetike, kazu da ih niko zvanicno ne uvozi..
Da li je neko probao Artdeco mat finish foundation?

O Boze dragi....
Celo vreme kontam da ovde pise "******" kao naslov topica umesto "Puderi"...i posto sam krenula od pozadi ,cudim se sta ce puderi sa pederima al reko ok,verovatno oni znaju za neke koji su najbolji ....
:):) Svasta...
Max Faktor inace....

Back