Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svetlo je vec priguseno... Gostiju odavno nema... Znak kaze zakljucano... Za jednim stolom u cosku, sve zajedno sa kariranim stoljnakom koji ima povecu mrlju od vina ili sta li je vec, sedi, skoro da lezi, sam konobar... sveca gori, dogoreva, bori se, ali zna da ce i taj njen plamicak mrak kad tad progutati... on je vec pijan ima dosta, ali koliko god proklinjao svoju jetru on ne zaboravlja! Bol ne nestaje, samo gubi svoj oblik i razliva se neodredjeno po celom telu... Patnja... rasula se po unutrasnjosti njegovog bica, kao klikeri kada se dzepovi pocepaju! U pozadini naravno pesma na zardjalom gramofonu punom prasine... Singlica! Slusa pesmu po sedamnaesti put! Sutra nece otvoriti kafanu, otvorice je sami gosti, ne sumnja u to... Na kraju krajeva, (...), nije on jedini koji zivi u zabludi!

:neutral: wtf!?

Ево и мене.
Дошла сам кући после петог часа да бих се вратила седми и пред школом сазнала да немамо час због већа.

Песма:

:heart::heart::heart:

(Колика љубав.:D)

ovaj forum mi se popeo na vrh *urca.
prvo mi onaj keeper jede govna kako chovek nije kriv jer mu je priroda zla, vec ga je okolina na to primorala. Zatim me wild child i mima napushavaju na temi o chitanju i tvrde kako je hitler bio debil na nivou mog burazera (prosechni srecni egoista), josh kad sam hteo da dokazhem onim budalama na astrologiji da je to bulshit, napravio natalnu kartu i reko da mi prognoziraju, ispade 90% tachno onog shto su prognozirali, najbolje josh da krenem u astrologiju da verujem i da odem u pichku lepu materinu.
toliko.

prvo mi onaj keeper jede govna kako chovek nije kriv jer mu je priroda zla, vec ga je okolina na to primorala. Zatim me wild child i mima napushavaju na temi o chitanju i tvrde kako je hitler bio debil na nivou mog burazera (prosechni srecni egoista), josh kad sam hteo da dokazhem onim budalama na astrologiji da je to bulshit, napravio natalnu kartu i reko da mi prognoziraju, ispade 90% tachno onog shto su prognozirali, najbolje josh da krenem u astrologiju da verujem i da odem u pichku lepu materinu.
toliko.

Joooj, kreptice, nervne ćelije su jedine koje se tokom celog života ne objavljaju, ne troši ih uzaludno! (^^)

Jovana, meni jako draga od Štulica:

Iako je engleski katastofalan. :lol:

Naravno, i Balkan. :heart:

@Kreptoman

Kao prvo, Keeper je izneo svoje stavove sa kojima se ti ne slažeš, što je u redu, ne razmišljamo svi na isti način.
A, da li si ti pokušao da razložno odgovoriš na njegove postove?
Ne, nisi, počeo si da ga vređaš, za to ti je mogao uslediti poen samo tako.
Dalje, ja za Hitlera reč nisam rekla sem da mi se sviđa njegova frizura.
A, sad, Matke, tvoj je problem što ti ne umeš da se nosiš sa ljudima koji imaju drugačiji stav od tebe.
Je l' se osećaš inferiorno ili šta? U čemu je problem? :confused:
A za astrologiju... :lol:

@Kreptoman

Kao prvo, Keeper je izneo svoje stavove sa kojima se ti ne slažeš, što je u redu, ne razmišljamo svi na isti način.
A, da li si ti pokušao da razložno odgovoriš na njegove postove?
Ne, nisi, počeo si da ga vređaš, za to ti je mogao uslediti poen samo tako.
nisam ni pokushao da odgovorim na keeperove postove jer i sama znash da bi to bilo gubljenje vremena. A krenuo sam da ga vredjam jer je on prvi krenuo sa napushavanjem, kao shto obichno i radi kad razgovara sa ljudima sa kojima se ne slazhe.
Dalje, ja za Hitlera reč nisam rekla sem da mi se sviđa njegova frizura.
a jes zgodan momak bio, slazhem se :manikir:

A, sad, Matke, tvoj je problem što ti ne umeš da se nosiš sa ljudima koji imaju drugačiji stav od tebe.
Je l' se osećaš inferiorno ili šta? U čemu je problem? :confused:
A za astrologiju... :lol:
ne znam u chemu je problem, mozhda se osecam inferiorno, moja reakcija dodje sama od sebe.
a za astrologiju, pa ja sam mislio da me lik prati po krsti i studira mi postove, postavicu link ako te interesuje da vidish da l' je tachno ono shto je pis'o, meni deluje prilichno istinito.

toliko.

Ahaha....:lol: Pa i ti Krepto, kreces u svadju, a kad vidis da su te lepo zeznuli ti samo kazes "Kako god", jb.t, uzmi neke dobre argumente i syebi ih ako mislis da si u pravu... Koliko mi se cini, i ti si poceo malo da filozofiras, dobri argumenti ne bi trebalo da ti predstavljaju problem.:p

a shta bi ti uradio na onakav post keepera, aj objasni mi? tu je postojala razlika u gledishtu na stvar, to je vishe bio njegov stav nego prave chinjenice. Zatim, ovo za Hitlera, ne mogu ni ja reci da je on bio superinteligentan a ni oni ne mogu reci da nije, dokaza nema ni za jedno ni za drugo, vec samo prepodstavke. Ali ***, njih je bilo vishe, shta ja da radim?

a shta bi ti uradio na onakav post keepera, aj objasni mi? tu je postojala razlika u gledishtu na stvar, to je vishe bio njegov stav nego prave chinjenice. Zatim, ovo za Hitlera, ne mogu ni ja reci da je on bio superinteligentan a ni oni ne mogu reci da nije, dokaza nema ni za jedno ni za drugo, vec samo prepodstavke. Ali ***, njih je bilo vishe, shta ja da radim?

Ne bih nista, slazem se sa njim u vecini, ali da sam na tvom mestu...pa rekao bih sta mislim, i ako bih bio u pravu, ostali bi znali, a to sto bi Keeper nastavio a prica, zabole te.:p

Haha, kao da je Hitler postao bog...nema se dokaza ni za jednu ni za drugu stranu...:p Nije bre, samo Lana i pomalo Mima...mogao si da pricas njegova najveca dela za koja mislis da je potreban malo veci mozak od prosecnog ili tako nesto...ne znam ja puno o njemu pa ni ne znam sta da ti kazem...

toliko.

:neutral:
Ti si jadan lik!?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back