Broken doll
Iskusan
- Poruka
- 5.602
Dobro jutro!Ik tu!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što Stefan nije moderator ovde, ne znači da nije na nekom drugom pdf.
... или Стефан К. није више мод на овом пдф-у.
Ma Cvikiti je raspust, njoj je u tri jutro.
Marš kučko! xD Ali zato kad ja budem spavala, ti ćeš da vučeš torbu na leđima. ^^
To što Stefan nije moderator ovde, ne znači da nije na nekom drugom pdf.
Odoh sad da pravim palačinke, a posle toga se posvećujem glasovnim promenama. =DD
Pih, danas prvi april, a niko nije znao da se našali... dan je bio običaaan...![]()
Dobro vece, evo zavrsih sa ucenjem, posto sjutra imam kolokvijum.
Kakvi ste mi?
streberu jedan
...ja sam.....iznervirana....
Sinoc samo sto nisam nekom klincu zgnjecila jaja....Brooke mu je spasila potomstvo....
streberu jedan
...ja sam.....iznervirana....
Sinoc samo sto nisam nekom klincu zgnjecila jaja....Brooke mu je spasila potomstvo....
Hahaha, jako nisko i licemjerno
A sto te je (ako nije tajna) toliko iznervirao, te je morala Brooke da intervenise?![]()
Samo je zamišljam.
Jesi videla osmeh a? Obara s nogu.![]()
nije tajna....taj mali....me vjecito nes ebe...>.<....Stalno vredja,dobacuje...danas mi podmetne stubicu(nisam se spojila sa zemljom)...i puknem ga nogom u blizinu jajca....on mene lupi u nogu...ja o5 u medjunozje...i u krug....dok Bu nije dosla i "Dosta ! "....trebala je pustit da mu smrskam potomstvo....![]()
Bu spasiteljica....
Jesam...stvarno ima preljep osmjeh....
I ja skidam ono svoje gov.no za mjesec dana....![]()
Ovo me podsjeti kako je prije 5-6 godina jedan moj skolski drug primio od nekog klinca nakog sto ga je ovaj zajebavao spic u sred medjunozja, i to klinjo nosio zimske cizme
Pa, da ne bih morao da idem na casove, pristao da ga vodim u bolnicu da mu siju njegovog najboljeg i nerazdvojnog ortakaZnam da ovo nije za smijanje, ali ne mogu da izdrzim
![]()
jadan tip....al bio bi mi gust da sam ovog malog pukla.........da napravim kajganu...XD
Baaaaaaaaaaaa.........Uh, ja se vec plasim ove Pokvarene Lutke
Mada nije to sve, kad smo s nekom mukom stigli u bolnicu, posto sam bukvalno morao da ga nosim, i kad su nas primili, dodje njemu fino jedna zgodna medicinska sestra da pogleda...ranu
I kako je sestra pipala onu rabotu, tako se ovome ladno digao![]()