Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Cvikiti je raspust, njoj je u tri jutro.

Marš kučko! xD Ali zato kad ja budem spavala, ti ćeš da vučeš torbu na leđima. ^^

To što Stefan nije moderator ovde, ne znači da nije na nekom drugom pdf.

Odoh sad da pravim palačinke, a posle toga se posvećujem glasovnim promenama. =DD

Pih, danas prvi april, a niko nije znao da se našali... dan je bio običaaan... :(

Ma Cvikiti je raspust, njoj je u tri jutro.

Marš kučko! xD Ali zato kad ja budem spavala, ti ćeš da vučeš torbu na leđima. ^^

To što Stefan nije moderator ovde, ne znači da nije na nekom drugom pdf.

Odoh sad da pravim palačinke, a posle toga se posvećujem glasovnim promenama. =DD

Pih, danas prvi april, a niko nije znao da se našali... dan je bio običaaan... :(

Hey palacinke:D, das i nama malo

Izvoli:

ricetta_croata_10.jpg

Hahaha, jako nisko i licemjerno:hahaha:

A sto te je (ako nije tajna) toliko iznervirao, te je morala Brooke da intervenise? :lol:

:P
nije tajna....taj mali....me vjecito nes ebe...>.<....Stalno vredja,dobacuje...danas mi podmetne stubicu(nisam se spojila sa zemljom)...i puknem ga nogom u blizinu jajca....on mene lupi u nogu...ja o5 u medjunozje...i u krug....dok Bu nije dosla i "Dosta ! "....trebala je pustit da mu smrskam potomstvo....:whistling:

:P
nije tajna....taj mali....me vjecito nes ebe...>.<....Stalno vredja,dobacuje...danas mi podmetne stubicu(nisam se spojila sa zemljom)...i puknem ga nogom u blizinu jajca....on mene lupi u nogu...ja o5 u medjunozje...i u krug....dok Bu nije dosla i "Dosta ! "....trebala je pustit da mu smrskam potomstvo....:whistling:

Ovo me podsjeti kako je prije 5-6 godina jedan moj skolski drug primio od nekog klinca nakog sto ga je ovaj zajebavao spic u sred medjunozja, i to klinjo nosio zimske cizme:hahaha:

Pa, da ne bih morao da idem na casove, pristao da ga vodim u bolnicu da mu siju njegovog najboljeg i nerazdvojnog ortaka:hahaha: Znam da ovo nije za smijanje, ali ne mogu da izdrzim:lol:

Ovo me podsjeti kako je prije 5-6 godina jedan moj skolski drug primio od nekog klinca nakog sto ga je ovaj zajebavao spic u sred medjunozja, i to klinjo nosio zimske cizme:hahaha:

Pa, da ne bih morao da idem na casove, pristao da ga vodim u bolnicu da mu siju njegovog najboljeg i nerazdvojnog ortaka:hahaha: Znam da ovo nije za smijanje, ali ne mogu da izdrzim:lol:

:lol:
jadan tip....al bio bi mi gust da sam ovog malog pukla....:whistling:.....da napravim kajganu...XD

Svetlo je vec priguseno... Gostiju odavno nema... Znak kaze zakljucano... Za jednim stolom u cosku, sve zajedno sa kariranim stoljnakom koji ima povecu mrlju od vina ili sta li je vec, sedi, skoro da lezi, sam konobar... sveca gori, dogoreva, bori se, ali zna da ce i taj njen plamicak mrak kad tad progutati... on je vec pijan ima dosta, ali koliko god proklinjao svoju jetru on ne zaboravlja! Bol ne nestaje, samo gubi svoj oblik i razliva se neodredjeno po celom telu... Patnja... rasula se po unutrasnjosti njegovog bica, kao klikeri kada se dzepovi pocepaju! U pozadini naravno pesma na zardjalom gramofonu punom prasine... Singlica! Slusa pesmu po sedamnaesti put! Sutra nece otvoriti kafanu, otvorice je sami gosti, ne sumnja u to... Na kraju krajeva, (...), nije on jedini koji zivi u zabludi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back