Broken doll
Iskusan
- Poruka
- 5.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[Sarkazam]Pa krepto, ne znam koja je, al' sudeci po aw-u ti i ona ima lepo da se slazhete...[Sarkazam]a ko si ti?
Jovana, meni jako draga od Štulica:
Alo bre! Ne dirajte Krepticu, glavu skidam za njega! Momentalno! -.-
Joooj,Nato,ajd mi ti reci o čemu se radi ovde,pošto znaš da nisam dugo bila?![]()
joj zviote
sta ima?
nemojte me ispaliti kao juce da svi pobegnete
Momentalno!
joj zviote
sta ima?
nemojte me ispaliti kao juce da svi pobegnete
Kuku, ja otkad sam upoznala Cviku, Jelenu i tebe postala perverzna.![]()
Ybg, kad dolazis na forum kad je posten svijet u krevetSalim se
Sjutra kolovijum imam. Opet
A danas sam imao jedan. Ovi ljudi nijesu normalni
Novi nick,a? Fino, fino
Kod tebe, sto ima?
To je bolest koja se veoma brzo siri...ko snama malo poprica odma ....XD
omfg...propadam
ovaj forum mi se popeo na vrh *urca.
prvo mi onaj keeper jede govna kako chovek nije kriv jer mu je priroda zla, vec ga je okolina na to primorala. Zatim me wild child i mima napushavaju na temi o chitanju i tvrde kako je hitler bio debil na nivou mog burazera (prosechni srecni egoista), josh kad sam hteo da dokazhem onim budalama na astrologiji da je to bulshit, napravio natalnu kartu i reko da mi prognoziraju, ispade 90% tachno onog shto su prognozirali, najbolje josh da krenem u astrologiju da verujem i da odem u pichku lepu materinu.
toliko.
nisam ni pokushao da odgovorim na keeperove postove jer i sama znash da bi to bilo gubljenje vremena. A krenuo sam da ga vredjam jer je on prvi krenuo sa napushavanjem, kao shto obichno i radi kad razgovara sa ljudima sa kojima se ne slazhe.
Са било ким се може дискутовати.
Само полако, без великих емоција, читаш пажљиво шта пише и даш контра-аргумент.
ne znam u chemu je problem, mozhda se osecam inferiorno, moja reakcija dodje sama od sebe.
a za astrologiju, pa ja sam mislio da me lik prati po krsti i studira mi postove, postavicu link ako te interesuje da vidish da l' je tachno ono shto je pis'o, meni deluje prilichno istinito.
a shta bi ti uradio na onakav post keepera, aj objasni mi? tu je postojala razlika u gledishtu na stvar, to je vishe bio njegov stav nego prave chinjenice. Zatim, ovo za Hitlera, ne mogu ni ja reci da je on bio superinteligentan a ni oni ne mogu reci da nije, dokaza nema ni za jedno ni za drugo, vec samo prepodstavke. Ali ***, njih je bilo vishe, shta ja da radim?
Anyways ucesnicima cu reci (kad su vec svi rekli sto ne bih i ja???) da se ne obaziru previse na javno mnjenje foruma... Uvek ce biti ljudi i sa jedne i sa druge strane ograde! Stoga, pamet i argumente u glavu pa se prozivajte do mile volje (al dajte da to bar lici na nesto)!
to shto keeper radi je izhivljavanje, ne agresivni pristup.Agresivniji pristup u konverzaciji koji Keeper primenjuje nije uvek loš.
Zapravo, onda vidiš da li je i koliko je sagovornik siguran u svoje stavove i da li je povodljiv i uopšte da li zna da brani svoje stavove nebitno kakvi su.
hmm, razmislicu o tom.Čini mi se, Kreptomane, da ne čitaš baš pažljivo postove i da emocije odmah udare kad vidiš da je neko suprotan tvom mišljenju.
Hladna glava bolje razmišlja.![]()
razmislicu i o tom.Pa ne znam, ali trebalo bi da poradiš na tome, tim pre ako i van foruma odreaguješ na taj način.
Povlačenje iz diskusije vređanjem ili sa „kako god“ rečima nije rešenje, ali nije ni rešenje insistirati na svom mišljenju bez uvažavanja tuđeg.
Treba naći sredinu...A, forum može poslužiti kao vežba.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=9368083&posted=1#post9368083Hahah. Postavi.
Ipak mislim da je astrologija buljšit, mada, ubodu neke stvari.
Ja ni nemam natalnu kartu, šta više i ne znam šta je to.![]()
jest, sad se ja vadimPa, ne bih se složila da nema pravih činjenica u Keeperovom postu, naprotiv.
A to koga je bilo više, koga nije... Ne vidim u čemu je tu problem.
To što ti iznosiš kao „probleme“ u konverzaciji i nisu problemi već tvoja uobrazilja.
Otvori tu glavu malo, slabo ti nešto stvari u nju ulaze.