Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Bruka, nisam znao za to...a koliko sam ja puta pokusao zadrzati nos da ne bih kinuo na casu...![]()
Ha tako i moj komsija....pa posle par dana....ispalo mu oko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bruka, nisam znao za to...a koliko sam ja puta pokusao zadrzati nos da ne bih kinuo na casu...![]()

Hellow guyz![]()

Ha tako i moj komsija....pa posle par dana....ispalo mu oko![]()

Hello girLl
E, ljudi, odoh ja da citam neke stvarcice ovde na krsti, ako ne budem odg...pa cisto da znate ssto vas ispaljujem![]()

Hello girLl
E, ljudi, odoh ja da citam neke stvarcice ovde na krsti, ako ne budem odg...pa cisto da znate ssto vas ispaljujem![]()
Hvali joj jedan dobar solo
Pratim i ja, zbog toga sto moja drzava ucestvuje, ali toliko smeca na jednom mjestu, to nije normalno. Cast izuzecima ------>

apsolutno se slazem
Cula sam vasu predstavnicu....ne svidja mi se bas,a makedonce sam vise gledala dok su nastupali....
Bokte jos ce BiH biti the best ....
Ah, Lordi....obozavala sam ih....starci su me htjeli ubit sto sam navijala za njih...
al moram priznat ima i dobrih pjesama na eurovuziji...![]()

dobro vece gospodo o cemu se cakula
A cakulamo o Smoroviziji
Ja cakulam samo desnom rukomA cakulamo o Smoroviziji
![]()

Ja cakulam samo desnom rukomA cakulamo o Smoroviziji
![]()

Ja vezbam i lijevom za ne daj boze![]()

Sreca sto su me moji forsirali da budem desnjak

Ehhh...lako-je-tebi...ja-polomila-desnu-pa-moram-da-pisem-levom...sve-nabadam...![]()

Ozbiljno, kako se to desilo?
Meni je ova lijeva otisla u offside zbog D-dura (akord na gitari).![]()
Desilo-se-u-nedelju-na-treningu...ja-da-smeciram...i-samo-cujes-kvrrrc...ode-ruka...sad-se-kajem-sto-me-nisu-forsirali-da-pisem-levom...
Aooo, sta da ti kazem osim da se sto prije oporavis.
Hvala...hocu..i-ti-isto...

Ja cu svoju ruku tek da sjebem, sve dok ne naucim par akorda
Poceo sam da ucim da sviram gitaru, pa je to malo bolno, s obzirom da je gitara sa metalnim zicama![]()
..uh uskoro je i ja dobijam,znaci smrt za prste a?
Pa kupi neke metalne rukavice..uh uskoro je i ja dobijam,znaci smrt za prste a?
![]()
Ja cu svoju ruku tek da sjebem, sve dok ne naucim par akorda
Poceo sam da ucim da sviram gitaru, pa je to malo bolno, s obzirom da je gitara sa metalnim zicama![]()