Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma zasluzio si, naravski...:mrgreen:

Mene nervira kad mi neko trazi, ali neke osobe ne mogu da me iznerviraju...a one osobe koe su prvo rekle kako ih nervira kad neko trazi, a posle par dana i oni poceli da traze...to me uzasno nevira!:evil:

Kao da je ta reputacija mjerilo necega vaznog.
Ja bi volio ovdje da umjesto reputacije stoji IQ korisnika, da odmah znam s kime ulazim u raspravu, najvise zbog politike i LJiS-a:)

Kad smo vec kod IQ-a dajte neki dobar test...meni u skoli ispalo nesto veliko,a posle rekli da nije to neko merilo:(

Ma nijedan test na netu ne vredi ni qrcu..prvenstveno zato sto pola njih zna rezultate i pocne da laze kako je pametan, a od toliko lazi na kraju sam sebe ubedi da je pametan...:confused:

U mom gradu ima neki Vlade, idiot cist rekli biste da ga je sestra ispustila kad se rodio, ali kad je skola zvala specijaliste da vide da li je sposoban za skolovanje, rekli su da je on pametniji od 90% ucenika u skoli...:confused::eek::confused:

Ma nijedan test na netu ne vredi ni qrcu..prvenstveno zato sto pola njih zna rezultate i pocne da laze kako je pametan, a od toliko lazi na kraju sam sebe ubedi da je pametan...:confused:

U mom gradu ima neki Vlade, idiot cist rekli biste da ga je sestra ispustila kad se rodio, ali kad je skola zvala specijaliste da vide da li je sposoban za skolovanje, rekli su da je on pametniji od 90% ucenika u skoli...:confused::eek::confused:

mA IMAS PUN QURAC TIH TESTOVA INACE... INT.EMOCIONALNA,SOCIJALNA...ITD. I SAD NEKO PAMETAN SE NADJE DA TO SVE SPOJI,KAKO DA NE, MA TESKO SE TO PROVERAVA

Covecije suze proizvode cetiri zlezde smeshtene pokraj oka,ispiraju roznjacu i oticu u nos.. ako ih ima previshe,izlivaju se preko kapaka..Ono shto je zanimljivo to je da svakoga dana covek izluci (i ako neplace) oko pola litra suza!! Ne mogu da verujem:lol:

.Kijanje izleti iz vasih ustiju brzinom od 650 km/h! Ako kinete prejako, mozete slomiti rebro? Ako, pak, pokusate zustaviti kijanje stisnuvci nos prstima, mozete izazvati pucanje krvne zile u glavi ili vratu i umreti. Pokusate li na silu drzati oci otvorene, one ce ispasti iz duplji.!!!!:eek::eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back