***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
Oho, kako je na jahanju? Eto, sta reci osim djacki zivot... Vec 20 dana nisam spavao vise od 6 sati, danas sam se jedva ubedio da odem u skolu...
SupeRRR je!!!!A jel ti trenirash neshto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oho, kako je na jahanju? Eto, sta reci osim djacki zivot... Vec 20 dana nisam spavao vise od 6 sati, danas sam se jedva ubedio da odem u skolu...
Pa, kao sto vec rekoh na ovoj temi, redovno trcim, vozim rolere i radim vezbe da bih ostao u formi, ali sport kome sam odan, i iz kog bih mogao nesto da uradim mozda cak i profi je skijanje, ali nikako da nadjem neki dobar klub...
Jesi ovo ti na tvom avataru?

Oh gazda funny, vas nesam vidio neko vreme, sta ima care?
Nista, gledam na netu slike od mojih drugarica gde su se slikale gole

Nisam mogao da dolazim...j.bg...Nista, gledam na netu slike od mojih drugarica gde su se slikale gole
![]()
![]()
![]()

I sta ima tamo kod vas
OK, ovom pubu stvarno treba reforma... bolje pisite direktno o interesantnim stvarima koje su vam se desile ili postavljajte viceve ili whatever, ali ovo gubljenje sa pozdravima koje je progutalo 90% teme... Ne terajte me da bojkotujem temu za koju sam se borio protiv establismenta!!!
. Ne znam sta nije u redu, na ostalim kafanama je onako opusteno i puno zajebancije. A li ovdje je tiho kao u grobu
Nikada vishe necu:
1. Da turam nos gde mu nije mesto.
2. Da budem sama svoj frizer. :'(
3. Da obecam neshto shto nemogu.
4. Da jedem fast food.
5. Da koristim uvijach za trepavice.
Eto.
A sada, cao-zdravo-kraj. (:
To je pitanje za mene?
Za sve