Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel mozda neka osoba raspolozena da popricam sa njom na temu veza i ljubavi, na pvt ako moze
Treba mi koji savet ali nisam iskusan u tome bas...

Može :P MIslim, ništa ne obećavam što se korisnih savjeta tiče, ali ako ništa, dobro slušam :mrgreen:
Bio nedelju dana u Beču, keva se usudila da mi izbaci stari ormar sa knjigama. Čekam je sa satarom.
Pitanje je kako se okuražila da to uopšte uradi, ebote život, pa ovo direktno koljem ne stajem

Oho, pa fino fino :)

A što se knjiga tiče, kakva je to majka :eek:

Sad meni treba pomoć :aha:

Desilo se ono što mnogo mrzim. Dopisujem se sa nekim momkom, sve normalno, kad, kao i uvijek, stiže pitanje vezano za moj ljubavni status.
Ali u najgoroj formi :evil: Kaže on: Sluša li te dečko?

:dash:

Ako odgovorim u fazonu kako će me slušati kad ga nemam ili samo nemam dečka, to je upravo ono što želi čuti, i to može shvatiti kao otvorena vrata, a ja nisam zainteresovana :confused:

A ako jednostavno kažem da, sluša me dečko, to će biti laž, a on lako može otkriti istinu :(

Ja bih to najradije blokirala, da ne brinem oko gluposti, ali jgb zna mi dosta prijatelja i rođaka i lako može doznati istinu.

P.S. ako nekome smeta što postavljam ovakva pitanja, budite sretni što nisam otvorila temu o ovome, već ovdje pitam :tiganj:

Sad meni treba pomoć :aha:

Desilo se ono što mnogo mrzim. Dopisujem se sa nekim momkom, sve normalno, kad, kao i uvijek, stiže pitanje vezano za moj ljubavni status.
Ali u najgoroj formi :evil: Kaže on: Sluša li te dečko?

:dash:

Ako odgovorim u fazonu kako će me slušati kad ga nemam ili samo nemam dečka, to je upravo ono što želi čuti, i to može shvatiti kao otvorena vrata, a ja nisam zainteresovana :confused:

Sama si sebi odgovorila na pitanje...

Sama si sebi odgovorila na pitanje...

Ma nisam :D

Drug me spasi. Kaže mi da mu napišem "A ko smije da mene ne sluša" :rotf:
I upalilo je....na neko vrijeme :( napisao je zatim " A ozb imaš dečka :(" i ja šta ću nisam više mogla izbjegavati istinu.

Nakon nekog vremena kaže " ej juče izgubih svoj broj telefona, pa ako mogu da posudim tvoj :( "

Mislim, seriously, da li stvarno takve fore pale na nekome? :dash:

Odgovorila sam brutalno, ali jbg, valjda mu je sad jasno: "Ihh, i ja danas izgubih svoj broj, ali ako hoćeš posudim ti tatin. :( "

A najgore od svega je što se ona dopisuje s njim iako je boli uvo nego samo bilduje svoj ego. E to je najgora vrsta fejsbukovanja.
Pored ovih idiota koji muvaju preko njega. Stvoreni se jedno za drugo, aj sad brzo nazad na čet pa da ugovorite venčanje

Jao ljudi pomagajte :)
Desilo se ono što Stefana sve vas mrzim. Dopisujem se sa nekom devojkom sve normalno, kad, kao i uvijek stiže pitanje vezano za mačora.
Ali u najgoroj formi. kaže ona: Je l' briješ mačora?

Ako odgovorim brijem samo po potrebi ili jednostavno ne brijem mačora to je upravo što ona želi čuti i može shvatiti kao otvorena vrata da mi kupi brijač.

U teškom sam problemu. Ali ego mi je poras'o k'o na kiši. Mada ne dovoljno čim moram ovde vas da pitam šta da radim, čisto 'nako e
Pitao sam i sve drugare i drugarice i sad mi drugarica reče da napišem ''Kako ja da ne brijem mačora, a čuš''

Back