Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobra tura

ili

Nostalgija :lol:

Nema šta drugo matori... ja sam u poslednjih nekoliko godina u svojemu domu popio oko 400 staklenaca, i od svakog sam uzeo čep tako da imam i tačan broj :) Nije mala stvar, povezati se sa flajkom na taj sentimentalan način

Ma kakav bre Jelen, od toga samo gulaš valja :P

Inače :mrgreen:

2eds64x.jpg

Večeras sam se nekim slučajem bacio na Jelen ponovo... i možda je to utisak jer ga dugo nisam pio, ali damn - povratio je svoj pređašnji ukus. Pritom, mnogo bolji rad od jeftinog zaječarskog ili apatinskog mater im.

Zajecarac u zidarskoj flasi je najjace nase pivo... Btw. mislim da sam video Vervest u menzi na karaburmi, nisam siguran da je to ona XDD

Zaječarsko isto upropastiše skoro. Pogotovo što 75% tržišta drži novosadska pivara a toči zaječarsko. Posrali su se u flašu, mater im, i to od kad su stvorili dobru reklamu, pa sada verovatno sniziše kvalitet da nadomeste gubitke zbog niske cene.

Pa bre to novosadjansko po meni nema dodirnih tacaka sa pravim zajecarskim, nije mi jasno zbog cega, da l zbog vode ili neceg drugog....I steta je sto retko gde ima da se kupi pravi zajecarac, a Jagodinsko koje je vrh vrhova nisam video ne pamtim....A cuo sam da je valjevsko pivo najbolje, a ima ga samo u tom kraju, i cujem da ga tamo svi piju..

Back