Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Me gusta sa obrtnim telima. :3
What?! Iz tih gluposti imam dvije trojke a inače sam odlična iz matematikologije -_-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Me gusta sa obrtnim telima. :3
Uf okej, hvala.
Nego, sad što se matematike tiče, ja nemam pojma o kakvim permutacijama ti pričaš, ista smo generacija ali mi se trenutno bavimo piramidama, valjcima, kupama![]()
jedino mi možemo biti debili jer ne shvatamo 
Kako može biti debilnojedino mi možemo biti debili jer ne shvatamo
![]()

Лакс,како ћеш се одужити Банзаји за енглески?
У натури,или...?
Ебаће ми кев за ово...![]()

HAhhahaahha kako god on zeli![]()

Dete, koncentriši se.![]()
kad sam ja poslednji put sebi postavila takvo pitanje, ispostavilo se da je lik jednostavno patoloski lazov.
Ima ljudi koji jednostavno vole da lažu, i to im je normalno. Ako ona laže o stvarima koje je prikazuju u pozitivnom svjetlu, veoma je moguće da to radi samo da bi ti se više svidjela.
U jednu stvar ona stvarno misli da je uradila.Nemam pojma, niti znam kakve ti je lazi napricala niti kako ih je ispricala niti koji *****...od ta dva bice da zeli ispasti kul.

Мислиш,она?
- - - - - - - - - -
Повиленео чим је нањушио СЕС

What?! Iz tih gluposti imam dvije trojke a inače sam odlična iz matematikologije -_-
Лакс,како ћеш се одужити Банзаји за енглески?
У натури,или...?
Ебаће ми кев за ово...![]()
HahahhahahМислиш,она?
- - - - - - - - - -

Jašta. Glavom i bradom.Bosanka je '96?!![]()

A moj fah su jednačine, nejednačine, logaritmi i sl.. Together we make hell of a scientistGeometrija uopšte je moj fah. :3

Logaritmi su prelaki, kao i neke jednačine. I neka hvala, ostajem ja sa svojim društvenim predmetima đe dominiram.A moj fah su jednačine, nejednačine, logaritmi i sl.. Together we make hell of a scientist![]()
Logaritmi su prelaki, kao i neke jednačine. I neka hvala, ostajem ja sa svojim društvenim predmetima đe dominiram.
Ja dominirala u likovnom jedino, ali toga više nema. 
...a nedruštven.Ja dominirala u likovnom jedino, ali toga više nema.
![]()
A jadna, maternji ti i ne ide baš? 
Baš zato što sam nedruštven mi i idu ti predmeti.A jadna, maternji ti i ne ide baš?
![]()

"Sex dosijei forumašica" koji je samo deo njegovog zapisnika, vid'o sam kad je pros'o pivo "Kod Lucifera" u 8. krugu pa morao opet pisati.![]()
"Sex dosijei forumašica" koji je samo deo njegovog zapisnika, vid'o sam kad je pros'o pivo "Kod Lucifera" u 8. krugu pa morao opet pisati.![]()