Фјодор
Iskusan
- Poruka
- 5.058
Ako si proš'o Bosnom kroz gradove, valjaš![]()
izbosne sam ba
i to nedaleko od tebe, koliko se secam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si proš'o Bosnom kroz gradove, valjaš![]()

Ne slazem se. U Sapcu ima vise desavanja nego u NSu...Mislim, ne bukvalno, ali se cesto nesto organizuje, dok u NSu nema skoro pa nista...Bio je filmski festival, to je za pohvalu, sto jes', jes'...
![]()
Nije to segragacija, to je stvarnost nažalost. Gotovo sav život je skoncentirsan u prestonici, i još malo za koju deceniju ili najdulje vek, sva Srbija će stati pod jednu šljivu i to Beogradsku.To je istina.
Negdje sam čitala razgovor sa nekom pjevačicom, i kaže "Nastupala sam u Beogradu, ali i po Srbiji". Bezveze mi je to odvajanje..
izbosne sam ba
i to nedaleko od tebe, koliko se secam![]()

izbosne sam ba
i to nedaleko od tebe, koliko se secam![]()
Ustašoooo. Pardon, balijoooo.![]()

Dobro, mislim, ovde je problem i kad se nešto.lepo organizuje, ne reklamira se puno, dok gluposti i ono što ne slušam stavljaju postere mesec dana unapred. Ali nikad neću prežaliti što sam propustio Prljavo Kazalište, ebale me obaveze. A i ima u Futogu i Čelarevu dosta dobrih stvari, n'o kasno čujem.
Ustašoooo. Pardon, balijoooo.
bolje da brišem ovo, skontaće neko pogrešno moju šalu malu, pa će se pošalit sa mnom i zalepit' bančinu.![]()

Ne možeš biti Bosanac bez ijekavice
"Oklen" su tvoji?

Najveci problem, ako mene pitas, je sto je NS strasno zatvoren grad...I Vojvodina generalno...Bar ja imam takva iskustva. Kad dodjem tu osecam se kao da sam u inostranstvu, ali bukvalno, dok kad god sam otisla na jug osetila sam tu srdacnost i toplinu koje na severu nema...Moze da ima sta 'oces, ako se ja smaram tu, onda dzabe sve...

Pa dobro, to je već neko tvoje shvatanje, dobiješ ono što očekuješ, šta da ti kažem. Osim ako je nerealno, onda se mo'š ebat.![]()
emojti, nemaš pojma koliko je ovde svest o naciji izraženija nego kod vas.
- - - - - - - - - -
ebemumiša
to samo na forumu, inače koristim ijekavicu.
Pa ti si onda podvojena ličnost, jedno govoriš, drugo pišešebemumiša
to samo na forumu, inače koristim ijekavicu.

Pa da, moj licni dozivljaj tog grada...![]()
Kojih nas. Ja sam svemirac. Pravi kosmopolita.

Pa ti si onda podvojena ličnost, jedno govoriš, drugo pišeš
Ne odgovori mi na pitanje![]()
klasifikujem po teritoriji (otud vi), ne po opredeljenjima.
ne znam da li si svemirac, al ne bih izostavio ni tu mogućnost budući da si pomalo... pogubljen.
- - - - - - - - - -
isto značenje imaju reči i riječi, isto govorim i pišem.
kakvo pitanje bona?
Joj nemoj mi filozofije u ova doba, znaš dobro na šta sam mislilaklasifikujem po teritoriji (otud vi), ne po opredeljenjima.
ne znam da li si svemirac, al ne bih izostavio ni tu mogućnost budući da si pomalo... pogubljen.
- - - - - - - - - -
isto značenje imaju reči i riječi, isto govorim i pišem.
kakvo pitanje bona?

Joj nemoj mi filozofije u ova doba, znaš dobro na šta sam mislila
Pitala sam odakle su tvoji.![]()

ebem ti ovu filozofiju
šta te se to tiče svega ti? xd
odavde, pet kolena unazad.

ebem ti ovu filozofiju
šta te se to tiče svega ti? xd
odavde, pet kolena unazad.
Hoće da te uhodi i potvrdi sve. Inače, domet za vezu joj je 7-77 godina. Watch yourself.![]()

Pa reče da ste od negdje blizu mene.
Nevrmajnd.

Jbg, prošetaj koji put noću na Kej i gledaj tvrđavu.

To je lep prizor, ali jbg, nedovoljno da se zaljubim u njega...![]()

Ako ćeš tako, svrati do DIFa malo.![]()
Pa to ti je dobra ideja...Pa to ti je dobra ideja...
A sta studiras ti?