Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne slazem se. U Sapcu ima vise desavanja nego u NSu...:lol: Mislim, ne bukvalno, ali se cesto nesto organizuje, dok u NSu nema skoro pa nista...Bio je filmski festival, to je za pohvalu, sto jes', jes'...:D

Dobro, mislim, ovde je problem i kad se nešto.lepo organizuje, ne reklamira se puno, dok gluposti i ono što ne slušam stavljaju postere mesec dana unapred. Ali nikad neću prežaliti što sam propustio Prljavo Kazalište, ebale me obaveze. A i ima u Futogu i Čelarevu dosta dobrih stvari, n'o kasno čujem.

To je istina.
Negdje sam čitala razgovor sa nekom pjevačicom, i kaže "Nastupala sam u Beogradu, ali i po Srbiji". Bezveze mi je to odvajanje..
Nije to segragacija, to je stvarnost nažalost. Gotovo sav život je skoncentirsan u prestonici, i još malo za koju deceniju ili najdulje vek, sva Srbija će stati pod jednu šljivu i to Beogradsku.

Doduše, nijo to slučaj samo kod nas. Pa u france Pariz je centar svega. Isto u Britaniji London, razlika je samo što se kod nas ostatak, tj., sve ono što nije Bg, ekonomski toliko odudara da ljudi nemaju leba da jedu, a u Bgu isto tako velika većina nema leba da jede, ali zato živi na jebbenim kreditima i kurči se što je rekla ćao rodnoj grudi. A novonastala ujdurmisana elita sa 3 razreda vanrednog školovanja ima love kolko duša ište za razna sranjja. Beograd je jedna vel'ka papazjanija u svakom smislu. Mogu da zamislim kako se osećaju oni stari beograđani koje je trava prekrila i sada se prevrću po grobu.
- - - - - - - - - -

izbosne sam ba
i to nedaleko od tebe, koliko se secam :lol:

Ustašoooo. Pardon, balijoooo.:rtfm:

bolje da brišem ovo, skontaće neko pogrešno moju šalu malu, pa će se pošalit sa mnom i zalepit' bančinu. :eek:

Poslednja izmena:
Dobro, mislim, ovde je problem i kad se nešto.lepo organizuje, ne reklamira se puno, dok gluposti i ono što ne slušam stavljaju postere mesec dana unapred. Ali nikad neću prežaliti što sam propustio Prljavo Kazalište, ebale me obaveze. A i ima u Futogu i Čelarevu dosta dobrih stvari, n'o kasno čujem.

Najveci problem, ako mene pitas, je sto je NS strasno zatvoren grad...I Vojvodina generalno...Bar ja imam takva iskustva. Kad dodjem tu osecam se kao da sam u inostranstvu, ali bukvalno, dok kad god sam otisla na jug osetila sam tu srdacnost i toplinu koje na severu nema...Moze da ima sta 'oces, ako se ja smaram tu, onda dzabe sve...

Ustašoooo. Pardon, balijoooo.:rtfm:

bolje da brišem ovo, skontaće neko pogrešno moju šalu malu, pa će se pošalit sa mnom i zalepit' bančinu. :eek:

emojti, nemaš pojma koliko je ovde svest o naciji izraženija nego kod vas. :lol:

- - - - - - - - - -

Ne možeš biti Bosanac bez ijekavice :P

"Oklen" su tvoji?

ebemumiša :lol:
to samo na forumu, inače koristim ijekavicu.

Najveci problem, ako mene pitas, je sto je NS strasno zatvoren grad...I Vojvodina generalno...Bar ja imam takva iskustva. Kad dodjem tu osecam se kao da sam u inostranstvu, ali bukvalno, dok kad god sam otisla na jug osetila sam tu srdacnost i toplinu koje na severu nema...Moze da ima sta 'oces, ako se ja smaram tu, onda dzabe sve...

Pa dobro, to je već neko tvoje shvatanje, dobiješ ono što očekuješ, šta da ti kažem. Osim ako je nerealno, onda se mo'š ebat. :mrgreen:

Kojih nas. Ja sam svemirac. Pravi kosmopolita.

klasifikujem po teritoriji (otud vi), ne po opredeljenjima.
ne znam da li si svemirac, al ne bih izostavio ni tu mogućnost budući da si pomalo... pogubljen. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa ti si onda podvojena ličnost, jedno govoriš, drugo pišeš :lol:

Ne odgovori mi na pitanje :aha:

isto značenje imaju reči i riječi, isto govorim i pišem. ;)
kakvo pitanje bona?

Hoće da te uhodi i potvrdi sve. Inače, domet za vezu joj je 7-77 godina. Watch yourself. :mrgreen:

vidim druze, zato i izbegavam da joj kazem :lol:

Pa reče da ste od negdje blizu mene.

Nevrmajnd.

ijao pa kakve to veze ima jedno s drugim? :lol:
iz istocnog sarajeva sam, a koliko se secam, ti si pominjala jahorinu i te neke istocne delove srpske, pa reko mora da smo komsije neke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back