Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao sam 5 epizoda prve sezone

you have no idea what coming to you :lol:

Nadam se da nisi čitao sve ovo gore, da ti ne bi spoilovalo seriju... jer, ipak vredi pratiti u potpunom neznaju šta će se sledeće dogoditi, s obzirom da je gotovo nemoguće predvideti neke stvari :D
Na kraju pete Walt zaebe Tucoa, tako? To je mene potpuno raspalilo, tren kad sam postao hardkor fan :D A pazi, naredne sezone postaju sve bolje i bolje.

On tada još nije došao do vrhunca transformacije, tu nije ni na pola puta, i još je većim delom osoba koja je bio ranije, samo što se adaptira novoj sredini i okolnostima. A posle, kad već utone u uljuljkanost i staloženost, postaje zaebano za sve :D

1.Mrzim mokre noge i bilo šta mokro na meni.Prvom prilikom kupujem McKinley robu od glave do pete,ako neko ima bolji predlog-slušam.
2.Ne ženim se dok ne skupim keš da mi peva Halid(Bešlić,naravno).Samo da mi ne mandrkne do tada,pu-pu!
3.Provalio sam da novi Mercedes E klase nije ni po čemu gori od nove BMW 5-ice a košta daleko manje.Još jedna stavka na listi želja.

1.Mrzim mokre noge i bilo šta mokro na meni.Prvom prilikom kupujem McKinley robu od glave do pete,ako neko ima bolji predlog-slušam.
2.Ne ženim se dok ne skupim keš da mi peva Halid(Bešlić,naravno).Samo da mi ne mandrkne do tada,pu-pu!
3.Provalio sam da novi Mercedes E klase nije ni po čemu gori od nove BMW 5-ice a košta daleko manje.Još jedna stavka na listi želja.

Ček, je li se on zakleo da neće više p(j)evati u Srbiji ? Ili je pogazio reč kao mnoge druge njegove kolege...

you have no idea what coming to you :lol:

Nadam se da nisi čitao sve ovo gore, da ti ne bi spoilovalo seriju... jer, ipak vredi pratiti u potpunom neznaju šta će se sledeće dogoditi, s obzirom da je gotovo nemoguće predvideti neke stvari :D
Na kraju pete Walt zaebe Tucoa, tako? To je mene potpuno raspalilo, tren kad sam postao hardkor fan :D A pazi, naredne sezone postaju sve bolje i bolje.

On tada još nije došao do vrhunca transformacije, tu nije ni na pola puta, i još je većim delom osoba koja je bio ranije, samo što se adaptira novoj sredini i okolnostima. A posle, kad već utone u uljuljkanost i staloženost, postaje zaebano za sve :D
stigao sam do 6 epizode druge sezone i pocinje vec da smara serija.
Gledas be pola sezone kako se on svadja sa zenom,hendikepiranim sinom,grecen i onima i mozda ti ubace par kadara od uknupno 20 minuta gde ima neke ulicne akcije.
Msm da sam hteo da gledam neku dramu,uzeo bi neki tuzan film da gledam i gotovo. AMC ima odlicne ideje za serije,ali koliko ja kapiram da oni nemaju pare da snime nesto ozbiljno i onda u nedostatku love udare po drami jer je to jeftinije od eksplozija,pucnjave i sl.
Pazi samo kako su the walking dead seriju usrali. Prva sezona bila odlicna,imala veliki budzet,a celu drugu i trecu sezonu su dramili,celu. Na kraju trece kad je trebao da bude mejhem kao u stripu,da izgine Lori,beba,shejn,crnkinja i 80% ostalih ****.

Ne teram te da gledaš BB, ali nemaš pojma šta propuštaš :lol: Mislim, na momente jeste smarala jer je priča baš slow-paced. Ali, to ne znači da nema neverovatne elemente, twistove i turnove koji su vrhunac u moru serija :)

Strpi se malo, i tu je osma epizoda gde se pojavljuje Saul Goodman, jedan od najboljih likova u seriji( čak će praviti spinoff sa njim u glavnoj ulozi :cool: ) a i propuštaš dolazak narkobosa Gustavo Fringa. To je valjda treća sezona, i tu kreće pravo ludilo.

Onaj mali samo koci ovog,nema lik muda,nemaju obojica zato i ne mogu da naprave neke pare. Sta bi bilo da nije naisao onaj celavi i ubio Tuko-a?
Takodje je nasao i one sitne likove da mu diluju drogu,a opljackali ih dvoje raspalih narkomancina. Totalni amateri.

Onaj mali samo koci ovog,nema lik muda,nemaju obojica zato i ne mogu da naprave neke pare. Sta bi bilo da nije naisao onaj celavi i ubio Tuko-a?
Takodje je nasao i one sitne likove da mu diluju drogu,a opljackali ih dvoje raspalih narkomancina. Totalni amateri.

Uf, pa čekaj Juzeru, ne žuri :lol: Walt će postati takav Badass da nećeš moći da veruješ :D Samo jedan spoilerčić: milioni će biti u pitanju :cool:

Breaking Bad je najbolja serija u istoriji televizije. I mada bih se u svakoj drugoj situaciji složio sa onom tvrdnjom da je sve u životu stvar ukusa, ovde toga jednostavno ne može da bude. Nikad ništa bolje nije napravljeno u domenu televizijskog formata, i oko toga ne sme da bude diskusije. Čak i neke istinski legendarne serije koje mnogi vole u poredjenju sa ovom izgledaju bledo i nezanimljivo.

P.S. Serija je inače ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najbolje ocenjena ikad.

Poslednja izmena:
Breaking Bad je najbolja serija u istoriji televizije. I mada bih se u svakoj drugoj situaciji složio sa onom tvrdnjom da je sve u životu stvar ukusa, ovde toga jednostavno ne može da bude. Nikad ništa bolje nije napravljeno u domenu televizijskog formata, i oko toga ne sme da bude diskusije. Čak i neke istinski legendarne serije koje mnogi vole u poredjenju sa ovom izgledaju bledo i nezanimljivo.

P.S. Serija je inače ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najbolje ocenjena ikad.
Овим речима бих описао своју омиљену серију - ''Декстер''.

Serije su sad tema? Shiiiit...

:lol:

Баш вала. Нит'знам која је то серија,нити показујем интересовање. :)

али,читам их,па банем некад,нешто да лупим.

- - - - - - - - - -

Ortak je ubio 700 dolara online :D Radi covek za sebe,ovo je verovatno neka muljaza ...

Нормално,као увек.
само да им се региструјеш,и после паљба.

Овим речима бих описао своју омиљену серију - ''Декстер''.

Ne znam kako možeš tim rečima isto reći za Dekstera ako je Dekster toliko posran u kasnijim sezonama, da ne pričam o osmoj :lol: To direktno poništava stavljanje serije na tron ako ona ima toliko očigledne nedostatke. Mislim, ne znam da li si do kraja ispratio, ali da jesi ne verujem da bi baš to rekao xD A ako jesi, to je opet subjektivno, a o tome Sukhoi nije govorio :)

@tema: Meni najdraža serija je Supernatural. Ne znam šta ljudi koji se razumiju u industriju kažu o njoj, ali meni odgovara.

Ja sam se ložio na nju pre nekoliko godina, mislim da sam prvi put počeo 2007-e da je gledam, dok sam bio u selu. Ebeno me je prestrašila tad, pogotovo jer sam bio sam u kućici xD
Inače, skoro sam počeo ponovo da je pratim, i tamo kod treće sezone više nisam mogao da izdržim, ne drži mi pažnju dovoljno dobro :confused:

Baj d vej,kad smo već kod serija, ja bih preporučio ovo:

Black Books - da, po ko zna koji put ću je uzdizati i hajpovati, jer je vredna hvale :) Pijani Irac mizantrop koji drži knjižaru i mrzi ljude. Nuff 'said.

Californication - ovo je verovatno većina i gledala u nekom trenutku, ali verovatno po koju epizodu. Kontinualno gledanje preporučljivo. Ipak, slabija poslednja sezona ali Henk Mudi je Henk Mudi... madafakaaaaaaa :cool:

Deadwood - western serija, HBO remek-delo, šteta što su morali da je ugase... preskupo bilo, ebiga. Ali tri sezone koje su savršene. Neverovatno živi likovi koji se transformišu kroz seriju na tako maestralan način. Šekspirovski govor možda nekima smeta, ali nije toliko izražen(ako izuzmemo gradonačelnika posle, koji se tako izgubi u svojim monolozima, da kontam da ni sam ne zna šta govori xD )

Spartacus - iako delimično služi za opuštanje mozga mindless kasapljenjem, priča je eksplozivna i nabijena emocijom. Adrenalin skače u ebene visine :cool:

American Horror story - cheesy naslov, ali odlična serija... mini-serija, tačnije. Svaka sezona je priča za sebe u drukčijem okruženju i s novim likovima. Prva sezona se fokusirala na ukletu kuću, druga na ludnicu, treća na witch coven, kako god da se to prevodi kod nas :mrgreen: Ima gotivan horor/gotik filing, odličnu glumu a i priča je sasvim solidna.

Band of brothers/The pacific - dve najbolje mini-serije WW2 tematike. Spilberg i Henks at their best što se tiče scenarija i režije.

Misfits - drama/scifi/komedija britanskog soja, prljava i dosta mračnog humora ali je klasika što se tiče prve dve sezone, i njih samo preporučujem. Nathan, lik zbog kojeg sam gledao, me u neku ruku podseća na mene samog :D
Ko gleda možda skonta o čemu pričam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back