Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni prve 4 sezone, posle su ussrali i živeli od stare slave. Počeli da zamršavaju konce, pa se toliko zapetljali da se iskobeljati ne mogaše na pravi put.
Пета сезона је усрана, док од шесте почиње да се развија један интересантан концепт који се протура све до самог финала glede његових унутрашњих дилема, ''унутрашњих битака'',
дубоког преиспитивања, емоционалног укључивања, итд......
У свакој сезони, суочавање са новим ''зликовцем'' (по мом мишљењу, и Украјинац, и Думсдеј килер су ликови са богатом садржином, интересантним бекграундом)
га је довело корак ближе његовом исконском ЈА, за које је сматрао да је потпуно мрачно, лишено емпатије (чувени Дарк Песинџер).
Слажем се да је постојало тренутака (нарочито оних просеравања са Дебром, дететом, и Ханом) који су изгледали као латиноамеричка сапуњара, али чини ми се да су аутори
потенцирали идеју преокрета који је могућ у екстремним ситуацијама, да на први поглед савршени убица (или психопата) попут Декстера може да буде човек, и да није баш оно што
је изгледало у првим сезонама серијала, покретан аутоматон (хладокрвни убица који следи ''програм'' или код) који све посматра кроз симулацију (претварање) како би заташкао траг,
и убијање како би задовољио своје потребе.

Direkt:
Ne znam kako možeš tim rečima isto reći za Dekstera ako je Dekster toliko posran u kasnijim sezonama, da ne pričam o osmoj To direktno poništava stavljanje serije na tron ako ona ima toliko očigledne nedostatke. Mislim, ne znam da li si do kraja ispratio, ali da jesi ne verujem da bi baš to rekao xD A ako jesi, to je opet subjektivno, a o tome Sukhoi nije govorio
Мени се чини да ти ниси извукао поуку (или поенту) из оне интеракције која је постојала између Декстера и др. Вогел и приче која се протурала на почетку финалне сезоне,
и оног ''бума'' који се изразио у сусрету докторке са њеним сином.
И ништа ово не бих написао, да нисам до краја испратио серију, и из неке друге перспективе извукао закључак. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back