Овим речима бих описао своју омиљену серију - ''Декстер''.
Ne znam kako možeš tim rečima isto reći za Dekstera ako je Dekster toliko posran u kasnijim sezonama, da ne pričam o osmoj

To direktno poništava stavljanje serije na tron ako ona ima toliko očigledne nedostatke. Mislim, ne znam da li si do kraja ispratio, ali da jesi ne verujem da bi baš to rekao xD A ako jesi, to je opet subjektivno, a o tome Sukhoi nije govorio
@tema: Meni najdraža serija je Supernatural. Ne znam šta ljudi koji se razumiju u industriju kažu o njoj, ali meni odgovara.
Ja sam se ložio na nju pre nekoliko godina, mislim da sam prvi put počeo 2007-e da je gledam, dok sam bio u selu. Ebeno me je prestrašila tad, pogotovo jer sam bio sam u kućici xD
Inače, skoro sam počeo ponovo da je pratim, i tamo kod treće sezone više nisam mogao da izdržim, ne drži mi pažnju dovoljno dobro
Baj d vej,kad smo već kod serija, ja bih preporučio ovo:
Black Books - da, po ko zna koji put ću je uzdizati i hajpovati, jer je vredna hvale

Pijani Irac mizantrop koji drži knjižaru i mrzi ljude. Nuff 'said.
Californication - ovo je verovatno većina i gledala u nekom trenutku, ali verovatno po koju epizodu. Kontinualno gledanje preporučljivo. Ipak, slabija poslednja sezona ali Henk Mudi je Henk Mudi... madafakaaaaaaa
Deadwood - western serija, HBO remek-delo, šteta što su morali da je ugase... preskupo bilo, ebiga. Ali tri sezone koje su savršene. Neverovatno živi likovi koji se transformišu kroz seriju na tako maestralan način. Šekspirovski govor možda nekima smeta, ali nije toliko izražen(ako izuzmemo gradonačelnika posle, koji se tako izgubi u svojim monolozima, da kontam da ni sam ne zna šta govori xD )
Spartacus - iako delimično služi za opuštanje mozga mindless kasapljenjem, priča je eksplozivna i nabijena emocijom. Adrenalin skače u ebene visine
American Horror story - cheesy naslov, ali odlična serija... mini-serija, tačnije. Svaka sezona je priča za sebe u drukčijem okruženju i s novim likovima. Prva sezona se fokusirala na ukletu kuću, druga na ludnicu, treća na witch coven, kako god da se to prevodi kod nas

Ima gotivan horor/gotik filing, odličnu glumu a i priča je sasvim solidna.
Band of brothers/The pacific - dve najbolje mini-serije WW2 tematike. Spilberg i Henks at their best što se tiče scenarija i režije.
Misfits - drama/scifi/komedija britanskog soja, prljava i dosta mračnog humora ali je klasika što se tiče prve dve sezone, i njih samo preporučujem. Nathan, lik zbog kojeg sam gledao, me u neku ruku podseća na mene samog

Ko gleda možda skonta o čemu pričam.