Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve sve budale su studirale moj faks
da ne kažem i moju grupu kao što je ova beda ispod :lol:
547388_418436918170278_1395922600_n.jpg

Prilozi

• 547388_418436918170278_1395922600_n.jpg
    547388_418436918170278_1395922600_n.jpg
    15 KB · Pregleda: 1
Radije bih ses xD
Необавезан секс (са студенткињама) можеш само да заборавиш,
ако којим случајем и креснеш коју колегиницу, она ће тако емотивно да се веже за тебе (у веома кратком року)
да ће очекивати од тебе љубав и сличне заiебанције, а на врхунцу (или финалном стадијуму)
тог лудила ће желети да се уда за тебе.

Мој савет ти је да: слободно и неспутано сексуално дивљање испољиш у неком куплерају,
или да добро изрокаш неку средњошколку; нећеш имати апсолутно никаквих обавеза,
провод ће бити загарантован за обе стране, квалитетно зезање ћеш имати и после сесса са том женском,
и притом неће тражити романт`ку.

Играј се са ватром (интелектуалком), наебаћеш жестоко!

Необавезан секс (са студенткињама) можеш само да заборавиш,
ако којим случајем и креснеш коју колегиницу, она ће тако емотивно да се веже за тебе (у веома кратком року)
да ће очекивати од тебе љубав и сличне заiебанције, а на врхунцу (или финалном стадијуму)
тог лудила ће желети да се уда за тебе.

Мој савет ти је да: слободно и неспутано сексуално дивљање испољиш у неком куплерају,
или да добро изрокаш неку средњошколку; нећеш имати апсолутно никаквих обавеза,
провод ће бити загарантован за обе стране, квалитетно зезање ћеш имати и после сесса са том женском,
и притом неће тражити романт`ку.

Играј се са ватром (интелектуалком), наебаћеш жестоко!

Pa ja kazem da je to doslo da se uda,nema tu zajebavanja.

već sam iskusio takve plamenove :lol: Ebeš ga, moram da nađem neku odgovarajuću šemu, neki pattern :mrgreen:
Ево за почетак неке стручне литературе:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/622568-Интелектуалке-и-сировине

http://forum.krstarica.com/showthread.php/619966-ljubav-2

која ће ти пружити помоћ у вези ове комплексне проблематике :mrgreen:

Има још оваквих ствари и на пдф у Мушкарци, када будем ископо неке добре теме, ја ћу их овде налепити.

Само се држи савета из ове две теме, и нећеш имати проблема, нећеш ти тражити шеме, шеме ће тражити тебе. :D

Ево за почетак неке стручне литературе:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/622568-Интелектуалке-и-сировине

http://forum.krstarica.com/showthread.php/619966-ljubav-2

која ће ти пружити помоћ у вези ове комплексне проблематике :mrgreen:

Има још оваквих ствари и на пдф у Мушкарци, када будем ископо неке добре теме, ја ћу их овде налепити.

Само се држи савета из ове две теме, и нећеш имати проблема, нећеш ти тражити шеме, шеме ће тражити тебе. :D

Istina je da intelektualke u velikoj privlače temperamentniji tipovi (temperamentiji i u smislu definicije date na prvoj temi), siguran sam, a tako i treba da bude (mada nisam siguran koliko njih to realizuje), intelektualni rad je jedna sfera, ljubav i seksualnost sasvim druga... mislim, nećeš da čitaš i diskutuješ o Kantu kad si s nekim jbt, potrebno je uzbudjenje neko valjda.

P.S. Jedino nisam siguran da li bismo sve te devojke baš mogli da strpamo u tu kategoriju "intelektualki", dosta je širok pojam to, mada je primetno da mnogi u tu kategoriju trpaju one koji idu ka fakultetskoj diplomi.

Istina je da intelektualke u velikoj privlače temperamentniji tipovi (temperamentiji i u smislu definicije date na prvoj temi), siguran sam, a tako i treba da bude (mada nisam siguran koliko njih to realizuje), intelektualni rad je jedna sfera, ljubav i seksualnost sasvim druga... mislim, nećeš da čitaš i diskutuješ o Kantu kad si s nekim jbt, potrebno je uzbudjenje neko valjda.

P.S. Jedino nisam siguran da li bismo sve te devojke baš mogli da strpamo u tu kategoriju "intelektualki", dosta je širok pojam to, mada je primetno da mnogi u tu kategoriju trpaju one koji idu ka fakultetskoj diplomi.
Па због тога сам и поставио ту тему овде, како би тинејџери пружили своје виђење тог термина.
Мислим, на ЉиС-у су маторци имали шта да кажу, (девет страна хбт!), сада да видимо како ће тинејџери покушати
да објасне ту субспецију женског рода. Наравно да ће сада тинејџоси да ''гвирну'' и погледају
какви су то критеријуми за разврставање женског рода у групе, али поента је да неко овде направи разлику
између љубави и пожуде, сировости и мудрости, итд.....

Лако је извући мишљење од неког искусног маторца, већа је захебанција да неко од екипе са овог одељ, пардон пдф-а
пружи одговоре на постављена питања.

Мада је тема првенствено намењена као помоћ Директу за проналажење шеме, која неће захтевати љубав,
него континуирано испољавање пожуде, анималног секса, итд....

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Koje ribe spadaju pod kategoriju intelektualki ? :lol: One koje idu na fakultet ? Danas svaka susa ide na faks :D
Читај пажљиво тему и доћи ћеш до одговора.

Poslednja izmena:
Prelistah koliko sam mogao ovih 9 strana...Dosao sam do zakljucka da je najbolje da nadjem neku seosku malu,sa srednjom skolom ili nekom kvazi visom,sa 100 hektara porodicne zemlje,i bog da me vidi...

100 ektara, pa ta je udana i pre nego se rodila.

- - - - - - - - - -

Moj zakljucak je da je najbolje da covek nadje ribu koja ima manje skole od njega,koja je ruznija,poslusna,jednostavno neko ko ce da te gleda kao boga i da ti budzi ego.
@ Petre nije lepo da omalovazavas neciji trud.

Ja ne bi mog'o s' tak'om da mesec dana izdržim. Nije zanimljivo, bolje da se svađamo ko ljudi, ondak ti nikad nije dosadno, posle svađi seks je slađi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back