Laks96
Primećen član
- Poruka
- 852
Vratio bih pare. Tih 50 evra me ne bi spasilo..Ali recimo da mi daju 50 evra vise u Maksiju ili Idei, tim govnarima verovatno ne bih vratio . U svakom drugom slucaju bih.
Takdoje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratio bih pare. Tih 50 evra me ne bi spasilo..Ali recimo da mi daju 50 evra vise u Maksiju ili Idei, tim govnarima verovatno ne bih vratio . U svakom drugom slucaju bih.
više ništa neću reći 

Kad ga covek vidi,prosto pozeli da ga mlatne stanglom u glavu.
Необавезан секс (са студенткињама) можеш само да заборавиш,Radije bih ses xD
Играј се са ватром (интелектуалком), наебаћеш жестоко!
Ebeš ga, moram da nađem neku odgovarajuću šemu, neki pattern 
Posle nekoliko godina, ili 1 godine, odigram tiket i padnem na najmanju kvotu.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5641907-1122
Pricaj mi o tome http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketst...ticket={50B31BFB-9262-4236-B493-9127A3528DF3}
A i juce padam na Benfiku raspalu...
Šta igraš ovo sunce li ti, ja preko 5 parova nikada nisam igrao. U životu sam sastavio 10 tiketa, možda sam 3 dobio samo. Što više znaš o fudbalu, teže ćeš pogoditi, svi nameštaju, najbolje igrati kontra od onoga što razum kaže.
Необавезан секс (са студенткињама) можеш само да заборавиш,
ако којим случајем и креснеш коју колегиницу, она ће тако емотивно да се веже за тебе (у веома кратком року)
да ће очекивати од тебе љубав и сличне заiебанције, а на врхунцу (или финалном стадијуму)
тог лудила ће желети да се уда за тебе.
Мој савет ти је да: слободно и неспутано сексуално дивљање испољиш у неком куплерају,
или да добро изрокаш неку средњошколку; нећеш имати апсолутно никаквих обавеза,
провод ће бити загарантован за обе стране, квалитетно зезање ћеш имати и после сесса са том женском,
и притом неће тражити романт`ку.
Играј се са ватром (интелектуалком), наебаћеш жестоко!
Haha da je pikao samo fucuNego i bejzbol,onda evropski hokej,a ovo Holandija - BIH pojma nemam sta je
Pa dje nadje da igras protiv NY Mets-a
Trebao si da igras sistem,13/15 i da te vidi Bog![]()
Ево за почетак неке стручне литературе:već sam iskusio takve plamenoveEbeš ga, moram da nađem neku odgovarajuću šemu, neki pattern
![]()

Ево за почетак неке стручне литературе:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/622568-Интелектуалке-и-сировине
http://forum.krstarica.com/showthread.php/619966-ljubav-2
која ће ти пружити помоћ у вези ове комплексне проблематике
Има још оваквих ствари и на пдф у Мушкарци, када будем ископо неке добре теме, ја ћу их овде налепити.
Само се држи савета из ове две теме, и нећеш имати проблема, нећеш ти тражити шеме, шеме ће тражити тебе.![]()
One koje idu na fakultet ? Danas svaka susa ide na faks A mnogo sesa, to nam ne želiš prokletinjo![]()
?
Pa ti mi delujes kao seksualno ostvarena persona,reko'da ne preteramo.
Upravo.Pih, šta će to tebi, kad ti i u snovima hebeš, avetinjo?![]()
Tako,tako,objasni muЧовек ти (заправо) жели добро, препоручује ти духовно уздизање, ЦЕЛИБАТ!![]()
Па због тога сам и поставио ту тему овде, како би тинејџери пружили своје виђење тог термина.Istina je da intelektualke u velikoj privlače temperamentniji tipovi (temperamentiji i u smislu definicije date na prvoj temi), siguran sam, a tako i treba da bude (mada nisam siguran koliko njih to realizuje), intelektualni rad je jedna sfera, ljubav i seksualnost sasvim druga... mislim, nećeš da čitaš i diskutuješ o Kantu kad si s nekim jbt, potrebno je uzbudjenje neko valjda.
P.S. Jedino nisam siguran da li bismo sve te devojke baš mogli da strpamo u tu kategoriju "intelektualki", dosta je širok pojam to, mada je primetno da mnogi u tu kategoriju trpaju one koji idu ka fakultetskoj diplomi.

Читај пажљиво тему и доћи ћеш до одговора.Koje ribe spadaju pod kategoriju intelektualki ?One koje idu na fakultet ? Danas svaka susa ide na faks
![]()
Читај пажљиво тему и доћи ћеш до одговора.
Prelistah koliko sam mogao ovih 9 strana...Dosao sam do zakljucka da je najbolje da nadjem neku seosku malu,sa srednjom skolom ili nekom kvazi visom,sa 100 hektara porodicne zemlje,i bog da me vidi...
Moj zakljucak je da je najbolje da covek nadje ribu koja ima manje skole od njega,koja je ruznija,poslusna,jednostavno neko ko ce da te gleda kao boga i da ti budzi ego.
@ Petre nije lepo da omalovazavas neciji trud.