Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Prije neki dan, moj brat je išao u tu jednu prodavnicu eksera materijala i štatijaznamčega, i uglavnom kupio je nešto da bi kasnije skontao da mu je lik iz prodavnice vratio kusur + 50 evrića, zabunom..

Brat tu noć nije mogao spavati, i sutradan je otišao u prodavnicu i vratio pare..

Dok mu je, s druge strane, mama govorila da zadrži novac :mrgreen:

Ljudi, šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Prije neki dan, moj brat je išao u tu jednu prodavnicu eksera materijala i štatijaznamčega, i uglavnom kupio je nešto da bi kasnije skontao da mu je lik iz prodavnice vratio kusur + 50 evrića, zabunom..

Brat tu noć nije mogao spavati, i sutradan je otišao u prodavnicu i vratio pare..

Dok mu je, s druge strane, mama govorila da zadrži novac :mrgreen:

ja bih vratio.
kako dođe tako i ode. Šta uzmeš, baciš na neku glupost i to ti je.

'Vako...Bila jedna baba što je godinama u Banji držala Fornetti.Ja i ortak smo bili svakodnevne mušterije i jednom prilikom mi tutne 200 kinti više kusura.Rešim ja da ih vratim i od tada nam svaki,bukvalno svaki put stavljala više nego što naručimo.Nama je to bilo super i verovatno isplativo jer za razliku od tvog buraza mi smo Fornetti kupovali svaki dan(mada šta znaš,možda i on svakodnevno uzima eksere al' one druge).Da je bilo 50€ verovatno bi ćutao kao zaliven.To znači da sam smrad koji puca na krupno al' baba to ne zna,i ne mora.
Vratio bih pare. Tih 50 evra me ne bi spasilo..Ali recimo da mi daju 50 evra vise u Maksiju ili Idei, tim govnarima verovatno ne bih vratio . U svakom drugom slucaju bih.
Ček'...Ideš u IDEA-u?:eek:Ko je tu onda g**nar?

I ja isto.
Taj momak, prodavač, je tu radio tek sedam dana, i vjerovatno bi bio otpušten, kad bi se kasnije prebrojalo stanje u kasi..

Eto vidiš, poenta priče, tih 50 evra ne bi ništa promenilo u životu onome ko tako dođe to njih, a taj šeprtlja bi ostao bez posla.

Čak mi je sranjje da uzimam pare i sa betona, i uzme ih neko ko ide sa mnom, mada je i to trulo.

- - - - - - - - - -

'Vako...Bila jedna baba što je godinama u Banji držala Fornetti.Ja i ortak smo bili svakodnevne mušterije i jednom prilikom mi tutne 200 kinti više kusura.Rešim ja da ih vratim i od tada nam svaki,bukvalno svaki put stavljala više nego što naručimo.Nama je to bilo super i verovatno isplativo jer za razliku od tvog buraza mi smo Fornetti kupovali svaki dan(mada šta znaš,možda i on svakodnevno uzima eksere al' one druge).Da je bilo 50€ verovatno bi ćutao kao zaliven.To znači da sam smrad koji puca na krupno al' baba to ne zna,i ne mora.

Ček'...Ideš u IDEA-u?:eek:Ko je tu onda g**nar?

Ček krupno je 50 evra, nisam znao. I care moj šta bi kupio za 50 evra?
Lepo je što priznaješ, to volim kod ljudi, budi smrad, ali bar priznaj! :)

Ček krupno je 50 evra, nisam znao. I care moj šta bi kupio za 50 evra?
Lepo je što priznaješ, to volim kod ljudi, budi smrad, ali bar priznaj! :)
2.slučaj-na bankomatu sam,takođe u Banji,našao 4000(dinara,da se razumemo).Vidim ljudi prolaze kao mutavi,niko ne ide ka bankomatu...I ja uzmem,j*be mi se.Šta sam uradio sa tim kešom?Iskeširao put do Bosne i nazad,bilo OK zezanje.

Poslednja izmena:
Moja jadna grupa od četres' ljudi, a i tu je, kako videh, većina sasvim kvalifikovana za moj nišan, a ne za mesto u kafani do mene.

Pa sta si ocekivao? To su ljudi mahom koji su tu dosli da nesto uce i zavrse,nije to kao srednja gde svako moze da upise.
msm bice tu i ljudi koji su dosli da se zezaju,ali oni ce da tu da budu jednu godinu,plafon dve i onda cao.

- - - - - - - - - -

2.slučaj-na bankomatu sam,takođe u Banji,našao 4000(dinara,da se razumemo).Vidim ljudi prolaze kao mutavi,niko ne ide ka bankomatu...I ja uzmem,j*be mi se.Šta sam uradio sa tim kešom?Iskeširao put do Bosne i nazad,bilo OK zezanje.
A pazi,ne bi ti ostetio tu gazdu nista vec bi onaj mucenik na kasi koji mozda radi za 15-20k morao da da iz svog dzepa.
Nema smisla. Zamisli da se to tebi desi.

Ma daaj, likovi čitaju naučnu fantastiku i kao šatro naloženi na književnost pa odlučili da to upišu :lol: Baš da vidim, kad krenemo, koliko njih je stvarno za to.

Pa na tvom smeru bice vise riba nego muskaraca,a ono sto i bude,bice sve ******. Sad,dobar deo ce biti neka beda iz unutrasnjosti,jedan deo je dosao da se uda u BG,a drugi je dosao da uci. :D
Bice tu i ljudi koji su dosli da se sprdaju godinu dana,ali oni nece ni ici na predavanja. Skapira se to odmah sve i pre prvog semestra.

A pazi,ne bi ti ostetio tu gazdu nista vec bi onaj mucenik na kasi koji mozda radi za 15-20k morao da da iz svog dzepa.
Nema smisla. Zamisli da se to tebi desi.
Da,bio bi bedak.
Pa to ti pokrije samo povratnu do 'vamo i nazad.. Al' kontam, ni 4 hiljade nisu na odmet :mrgreen:
Upravo.Ja sve 'teo da platim a rodbina zapela,ne da,valjda zato što sam im tamo bio 1.put.

Pa na tvom smeru bice vise riba nego muskaraca,a ono sto i bude,bice sve ******. Sad,dobar deo ce biti neka beda iz unutrasnjosti,jedan deo je dosao da se uda u BG,a drugi je dosao da uci. :D
Bice tu i ljudi koji su dosli da se sprdaju godinu dana,ali oni nece ni ici na predavanja. Skapira se to odmah sve i pre prvog semestra.

Bilo je bičarki dobrih, kako sam video na prijemnom, pošto naša grupa polaže poseban prijemni pa smo svi zajedno. A onda, sa druge strane, kako sam primetio, većina tih dobrih bičarki nije upala :mrgreen:
Ima i dosta gaborki, kako vidim u grupi na fejsu za naš smer i našu generaciju... nažalost, za njih znam zasigurno da su upale xD Ostaju ovi iz drugog roka, njih 14 upalo, al' to tek nije zagriženo, čim im to nije bila prva želja.

Od likova sam zgotivio jednog još na polaganju, posle toga blejali i cirkali( i to samo on, dve likuše i ja, svi drugi pobegli, fegeti) a on nije upao :confused:

Pih, šta će to tebi, kad ti i u snovima hebeš, avetinjo? :mrgreen:

ghahaha pa ja bih radije ovako nasuvo, na javi :D
Skoro sam ponovo sanjao da prskam neku bičarku i to višeminutno. Nakon toga sam izašao napolje i naleteo na moje dve mačke, koje su nestale :(

- - - - - - - - - -

Човек ти (заправо) жели добро, препоручује ти духовно уздизање, ЦЕЛИБАТ! :twisted:

Radije bih ses xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back