Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veceee,kako je,stas radi

'Veče, dobro je, smrdi se. Šta ti radiš?![]()

Želiš li da piješ čaj od hajdučke trave?![]()

Ima i gorih stvari od toga, ne brini se.Napravih sebi divnu, pošećerenu limunadu..But thanks for trying![]()

Idi kod dr ako te ubrzo ne prodje.
Do tada pij Fervex,ili Paracet,ili Eferalgan,bilo sta za skidanje povisene telesne temperature.
Antibiotike nipošto nemoj da piješ.dok ne utvrdiš da li je bakterijska infekcija u pitanju.
Neka ti dr da uput za laboratoriju,uradi kompletnu krvnu sliku. Ukoliko su poviseni granulociti-infekcija je bakterijska. Tada ce ti biti prepisan antibiotik,uz prethodno odradjen antibiogram. to je teoretski,a praksticno nazalost nije tako,nego ce preskociti antibiogram.![]()

obično od Paracetamola budem bolje, a doktorka mi da neki sirup..
A može sad na srpskom?
Vjerovao ili ne, za te tvoje lijekove nisam ni čula.. Što se lijekova tiče, pila sam Paracetamol za temperaturu, Andol za bolove u kostima i mišićima, i prije nego što je sve postalo sirijus, Kafetin za glavu.
Procenat uspjeha farmacije: 13,5 %
A što se tiče tih krvnih pretraga, nije mi prvi put da sam prehlađenaobično od Paracetamola budem bolje, a doktorka mi da neki sirup..
Pa to ti je sve Paracetamol.
Ako pijes Paracetamol,nemoj piti Andol.
Ni Kafetin,Paracetamol,otklanja i bolove i temperaturu.
Nije prvi put,ali ne mora da znaci da jeuvek isti uzrok,kao što najcesce i nije.